-
Charlie
-
hani
-
Naćpany Życiem.
-
-
Dott
no i spoko.
poznałam niedawno i pomyślałam, że miło by było pobawić się przy nich na openerze; )
i proszę :) -
LukasiewiczeN.
-
blabla
-
-
Anonim
-
Hellena
-
bors.
-
monica
-
Anonim
-
j.f.sebastian
1 numer maja niezly i dla niego pojde ich zobaczyc. nie uwazam jednak ze sa gwiazda na miare headlinera, mimo ze zajeli 3 miejsce w glosowaniu. wiele osob nawet nie wie co to za band. -
-
Anonim
Brytyjskie Indie. Zespół jakich tysiące w UK. Nie wiem jakie to stadiony możne zapełnić. Ja rozumiem, że może być popularne i że ludzie słuchają, ale z tymi stadionami to chyba Ziółek przesadził -
чёрнуй хасан™
nie no. myślę, że jeśli ktoś nie jest ignorantem muzycznym to ich kojarzy, choćby z nazwy.
IMO rewelacji nie ma. ale myślę, że mogą dać świetny koncert. -
hani
>Playster napisał
>Zespół jakich tysiące w UK.
nie jest to prawda. oni mają szczerego powera przynajmniej, a większość indie z UK zwyczajnie nie ma jaj. -
Kristoff
>Playster napisał
>Brytyjskie Indie. Zespół jakich tysiące w UK. Nie wiem
>jakie to stadiony możne zapełnić. Ja rozumiem, że może
>być popularne i że ludzie słuchają, ale z tymi
>stadionami to chyba Ziółek przesadził
Skoro już parę razy zapełnili (Wembley bodajze?) to mogą. Go, take your dissapointment somewhere else! :D -
finding Neverland
-
Anonim
wielce ok grają, jaja niewątpliwie mają, nieźle brzmią live, wszystko fajnie.
[malkontent mode on] tylko zadziwia mnie to, że będą headlinerem (wg oficjalnej strony, także pewne).
jak, u diabła, przy takim Pearl Jamie, który sprzedał 60 milionów płyt i jest absolutną żyjącą legendą muzyki będzie wyglądał jako headliner zespół, który nigdzie poza uk (!) nie doczłapał nawet do platyny... nie mówiąc o tym, że to jest sygnał, że nic "bardziej znanego" (ja wiem, rzecz bardzo dyskusyjna) może nie przyjechać... -
finding Neverland
A mi się wydaje, że tegoroczny line up nie może być zły, bo organizatorzy będą chcieli co najmniej zrównać poziom tegorocznej edycji z poziomem zeszłorocznej. O rangę "gwiazd" jestem spokojna.