Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam wszystkich forumowiczów,
    Już dużo czasu minęło od ostatniego (a dla mnie pierwszego) Open'era, ale dopiero teraz postanowiłem zwrócić się do Was o pomoc, jako że straciłem nadzieję, iż uda mi się rozwiązać problem samemu.
    Jako niedoświadczony koncertowicz, już pierwszego dnia trwania festivalu zacząłem czerpać wielką radość z "pływania" po tłumie. Łącznie udało mi się tą przyjemność powtórzyć 7 razy, z czego właśnie ten ostatni (koncert Kings of Leon) wspominam najmilej - trafiła się akurat wysoka grupa "noszących" i wszyscy wyprostowali ręce na maxa :P Do tego - jak sie później okazało - byłem na telebimach przez jakieś 2-3 sekundy.
    Problemem jest to, że nigdzie nie mogę siebie znaleźć, a przeglądałem już dosłownie wszystko na youtube'ie. Nie pomaga też fakt, że nie pamiętam przy jakiej piosence uskuteczniłem crowdfloating. Wiem na pewno, że było to albo w trakcie, albo po "On call".

Tutaj właśnie kieruję prośbę do Was. Pomóżcie mi odnaleźć siebie (czarna koszulka, fioletowe spodenki) na Waszych lub youtube'owych materiałach. Z góry wszystkim dziękuję za pomoc i postaram się jakoś odwdzięczyć :) Takie znalezione nagranie miało by dla mnie ogromną wartość sentymentalną :>

Pozdrawiam!
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki