-
Chiyo
-
Anonim
-
peggysue
ja za bardzo, nie przepadam za fiszem, ale przyznaje, ze ostro było; > -
Tey, ale polscy artyści zgodnie z naszymi tradycjami mają zbiorczy wątek pt. "polscy artyści" właśnie :D Proszę się tam przenieść z dyskusją.
-
-
Slim
-
Piotr A
Wiem, że mamy się przenieść do innego tematu, ale chcę jeszcze wcisnąć słówko ode mnie. A więc Fisz i Emade pokazali dobry koncert ale nic szczególnego bo ostatnio każdy ich koncert wygląda tak samo. :] Jak ktoś widział koncert ich najnowszej płyty to niczym go nie zaskoczyli. -
Camel, the
I szkoda że bez wokalu na Pani Bum Bum i to był jedyny brak dla mnie, po za tym świetnie. -
Slim
ja zdążyłem tylko na trzy utwory i jedynie dlatego, że od autobusu do namiotu biegłem.
i tak z tych trzech utworów byłem zadowolony:P -
bet'on
>L'esprit électronique napisał
>Tey, ale polscy artyści zgodnie z naszymi tradycjami mają
>zbiorczy wątek pt. "polscy artyści" właśnie :D Proszę
>się tam przenieść z dyskusją.
Tey, nie bądźmy tacy sztywni. Koncert Fisza był okej. -
Anonim
Najlepiej załóżmy jeszcze wątek "artyści zagraniczni" i przynajmniej będzie porządek. Nikt niczego nie znajdzie ale co tam w końcu nie oto tutaj chodzi. Dwa tematy do moderacji w zupełności wystarczą. -
bet'on
>Zbyszek napisał
>Najlepiej załóżmy jeszcze wątek "artyści zagraniczni" i
>przynajmniej będzie porządek. Nikt niczego nie znajdzie
>ale co tam w końcu nie oto tutaj chodzi. Dwa tematy do
>moderacji w zupełności wystarczą.
He. He. Ordnung muss sein. A tak bardziej serio - to ramy mają służyć nam, a nie my ramom.
Wracając zaś do koncertu panów Waglewskich - profesjonalnie, z dystansem pewnym do publiczności. Dobra muzyka, momentami niezły kontakt z publicznością. W przyszłym roku mogłyby się pojawić Wagle trzy z Męską Muzyką i jakimiś specjałami. -
Anonim
>Camel, the napisał
>I szkoda że bez wokalu na Pani Bum Bum i to był jedyny
>brak dla mnie, po za tym świetnie.
Wlasnie tez mnie bolało, ze musialam sobie dospiewywać; ] -
Piotr A
Koncerty Męskiej Muzyki są najlepsze. Uważam, że by się sprawdził na Openerze.
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne