Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Suseł

Co sadzicie o ochronie??
  • AA

wszystko ok poza tym,ze kolo 6 rano w poniedzialek, bylam swiadkiem jak ochrona rozmawila za pomoca palek z kilkoma najbanymi kolesiami bo nie chcieli niby wyjsc... na nic sie zdalo tlumaczenie ochronie,ze oni wyjda,zeby ich zostawili itp itd... ja i jeszcze jakies kilka niepokornych osob probowalo cos zrobic, ale bramkarze poczuli wladze i fajnie im bylo pijanych bic;/;/;/
    wszysyc bylismy tym mega zdziweni, bo w ogole, jakmozna cos takiego robic na openerze?!
    widzial to jeszcze ktos?
    masakara
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Było kilku sympatycznych w porządku kolesi...ale byli również i bezmózgowcy. Trzeba jednak podkreślić, że często złe zachowanie ochrony jest skutkiem ZŁEGO ZACHOWANIA HOŁOTY a nigdy odwrotnie.
  • Radas

ochroną nazwałbym panów chodzących grupami w czarnych strojach wyposażonych w sprzęt. Ci w pomarańczowych kamizelkach nadawali się co najwyżej do przeszukania plecaka; )
  • OSTACH

no ci w pomarańczowych kubraczkach to średnie wrażenie robili..ale za to bardzo skrupulatni,miałem podwinięte spodnie i jeden z tych pomarańczowych kazał mi rozwinąć nogawki nic tam nie znalazł..to czego szukał było gdzie indziej :))i
  • Radas

różnie, niektórych przeszukiwali bardzo dokładnie, koledze wyjęli z fajek dwa blanty, ale to już jego wina że w takim głupim miejscu schował; ) innym razem nawet nie otwierali mi plecaka i nie klepali, tylko spytali czy mam coś do picia. w każdym razie jak ktoś chciał wnieść coś w miarę małego to i tak wniósł; )
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki