-
Anka nr2 Chmielewska
-
Anonim
-
Anka nr2 Chmielewska
haha szalenstwo! jednak poczekam jeszcze moze na bardziiej korzystne oferty;d -
Anonim
"7. Bilety mogą być sprzedawane wyłącznie po cenie wydrukowanej na Bilecie. Zakazana jest odsprzedaż Biletów po cenie wyższej niż wydrukowana na Bilecie. Zakazana jest odsprzedaż Biletów na aukcjach, licytacjach, konkursach, odsprzedaż zarobkowa poza autoryzowanymi punktami sprzedaży, itp.
8. Organizator informuje, że zgodnie z art. 133 ustawy z dnia 20 maja 1971 r. Kodeks wykroczeń: "Kto nabywa w celu odprzedaży z zyskiem bilety wstępu na imprezy artystyczne, rozrywkowe lub sportowe albo kto bilety takie sprzedaje z zyskiem, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności albo grzywny. Usiłowanie oraz podżeganie i pomocnictwo są karalne.""
nie żebym się czepiała, ale....
a co do biletów na ostatni dzień, lepiej chyba polecieć do empika, bo wydaje mi się, że większość czeka właśnie na niedzielę najbardziej; ] -
-
natalija
-
Ameba
kupie bilet na ostatni dzien openera..oczywiscie taniej w empiku;)
mail: on99@interia.eu -
Ricky Fitts
A ja zakupię dwa na ostatni dzień. Uprzejmie proszę!
mail: rickyfitts@poczta.onet.eu lub na priv -
eiffel
Witam,
kupie 2 bilety na sobotę i niedzielę.
Odbiór osobisty w Krakowie(dziś) do 22.00, w Warszawie do 24.00 lub jutro w Gdyni.
Tel.502-365-877.
Marcin -
Syla
-
Andrzej 16
Pozbędę się biletu na niedzielę. Najchętniej WYMIENIĘ na sobotni. ODSPRZEDAM, jeśli dorwę bilet na sobotę. Odbiór sobota-niedziela w Gdyni, ew. w sobotę na Centralnym o 7.40 i/lub na trasie w słonecznym.
Tel. 515890717 -
Andrzej 16
-
nwar zetsubou
kupię bilet na 5.07 w jakiejś przystępnej cenie;) odbiór osobisty dziś w Warszawie. kontakt na priv lub gg 4716477 -
nwar zetsubou
>nwar zetsubou napisała:
>kupię bilet na 5.07 w jakiejś przystępnej cenie;) odbiór
>osobisty dziś w Warszawie. kontakt na priv lub gg 4716477
lub 508 846 538 :) -
Syla
>Syla napisała:
>kupie bilet z checia pls pls :) 506827910
juz kupilam :D -
Szpieg z krainy deszczowców
odkupię bilet na niedzielę (5.07).
Odbiór dziś do 22:00 w Wawie lub jutro w Gdyni
Kontakt:695 67 19 24 -
.
A ja miałem cały karnecik do sprzedania:( Teraz pozostało już tylko się bawić:) -
Andrzej 16
Sprawa mojego biletu na niedzielę zamknęła się bardzo szybko.
Wszystkich zainteresowanych przepraszam za brak lepszego kontaktu. Byłem odcięty od neta, a mój telefon póki co tylko odbiera połączenia.
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne