-
zagrywkaa
to nie faire! że ziomki z pomorza mają ten komfort bliskości festiwalu,moim zamiarem jest stworzenie petycji(z waszą pomocą),żeby impreze przenieść bardziej w centrum kraju,a spełnieniem najskrytszych marzeń było by na południe.Ja jestem za Krakowem:))
Przenieszczęśliwa Nieobecna :( -
jax
>agata rogowska napisała:
>to nie faire! że ziomki z pomorza mają ten komfort
>bliskości festiwalu,moim zamiarem jest stworzenie petycji(z
>waszą pomocą),żeby impreze przenieść bardziej w centrum
>kraju,a spełnieniem najskrytszych marzeń było by na
>południe.Ja jestem za Krakowem:))
> Przenieszczęśliwa Nieobecna :(
to masz niedaleko do zagranicznych festiwali ktore sa generalnie zazwyczaj o niebo lepsze od naszych rodzimych produkcji :) ... np w takiej austrii to naprawde co 2-3 tyg jest przezajebisty fesetiwal :) -
Anonim
-
tak naprawdę to jest jeden jedyny raz jak jakieś większe koncerty są w trójmieście, w innych rejonach polski odbywają sie cały czas. Tak więc spadać mi z tą zmianą miejsca :P niech raz sie i u nas coś dzieje
-
-
Ike
-
weejet
idealne? zobaczymy jak Gdynia przezyje tegoroczny najazd;-) ile osob bylo w ubieglym roku? 40tys? w tym powinno byc wiecej:-) -
BarT!
w zeszlym bylo 50 tys. w tym bedzie o wiele więcej, plus jeszcze zjazd żaglowców; p
-
Ike
>weejet napisał
>idealne? zobaczymy jak Gdynia przezyje tegoroczny najazd;-)
>ile osob bylo w ubieglym roku? 40tys? w tym powinno byc
>wiecej:-)
a co? uwazasz ze inne miasto lepiej by sobie z tym najazdem poradziło? nie sadze :) a Gdynia jest idealna ze wzgledu na klimat, a moze ja mam do niej po prostu sentyment. wszystko jedno, żadnego przenoszenia openera gdziekolwiek indziej nie bedzie i juz:)
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne