Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • zagrywkaa

to nie faire! że ziomki z pomorza mają ten komfort bliskości festiwalu,moim zamiarem jest stworzenie petycji(z waszą pomocą),żeby impreze przenieść bardziej w centrum kraju,a spełnieniem najskrytszych marzeń było by na południe.Ja jestem za Krakowem:))
    Przenieszczęśliwa Nieobecna :(
  • jax

>agata rogowska napisała:
    >to nie faire! że ziomki z pomorza mają ten komfort
    >bliskości festiwalu,moim zamiarem jest stworzenie petycji(z
    >waszą pomocą),żeby impreze przenieść bardziej w centrum
    >kraju,a spełnieniem najskrytszych marzeń było by na
    >południe.Ja jestem za Krakowem:))
    > Przenieszczęśliwa Nieobecna :(

to masz niedaleko do zagranicznych festiwali ktore sa generalnie zazwyczaj o niebo lepsze od naszych rodzimych produkcji :) ... np w takiej austrii to naprawde co 2-3 tyg jest przezajebisty fesetiwal :)
  • Anonim

masz selector i coke live więc nie marudź:p
  • PoisonCandy

tak naprawdę to jest jeden jedyny raz jak jakieś większe koncerty są w trójmieście, w innych rejonach polski odbywają sie cały czas. Tak więc spadać mi z tą zmianą miejsca :P niech raz sie i u nas coś dzieje
  • Ike

Opener musi byc nad morzem i tyle! Trójmiasto jest idealne :)
  • weejet

idealne? zobaczymy jak Gdynia przezyje tegoroczny najazd;-) ile osob bylo w ubieglym roku? 40tys? w tym powinno byc wiecej:-)
  • BarT!

w zeszlym bylo 50 tys. w tym bedzie o wiele więcej, plus jeszcze zjazd żaglowców; p

• Ike

>weejet napisał
    >idealne? zobaczymy jak Gdynia przezyje tegoroczny najazd;-)
    >ile osob bylo w ubieglym roku? 40tys? w tym powinno byc
    >wiecej:-)

a co? uwazasz ze inne miasto lepiej by sobie z tym najazdem poradziło? nie sadze :) a Gdynia jest idealna ze wzgledu na klimat, a moze ja mam do niej po prostu sentyment. wszystko jedno, żadnego przenoszenia openera gdziekolwiek indziej nie bedzie i juz:)
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki