-
Dr. Satan
Witam
Czy ma ktos moze informacje na temat dostepnosci koszulek Prodigy w sklepiku festiwalowym? (podobno: "OFICJALNY SKLEP FESTIWALOWY Kupisz tu T-shirty występujących artystów")
Chodzi mi o koszulki dostepne w sklepie internetowym z oficjalnej stronki theprodigy.com - http://www.recordstore.co.uk/thepro... -
SĄSIAD
mi się wydaje że będą ale pod szyldem open'era, poza tym pewnie jakość wykonania kiepska. Co nie zmienia faktu że fajna pamiątka :) -
żuczek:>
-
Anonim
jakies koszulki prodigy powinny byc, na selectorze były koszulki festiwalowe i innych artystów (z tego co pamiętam to css było) - cena koszulki festiwalowej bodajze 49, a koszulki artystów juz droższe ok 90 zł -
-
Ogórek!
Co prawda, to prawda. Ale cena 20$ przy aktualnym kursie 3.22 to prawie 65zł za t-shirt. Chociaż jak by był z dobrego materiału to nie taka tragedia :) -
Anonim
-
emilka
-
Ogórek!
No to jeszcze lepiej, moje małe nie dopatrzenie. W takim razie racja, ponad 100zł :p -
Tolek
-
agy
>Syrek. napisał
>jakies koszulki prodigy powinny byc, na selectorze były
>koszulki festiwalowe i innych artystów (z tego co pamiętam
>to css było) - cena koszulki festiwalowej bodajze 49, a
>koszulki artystów juz droższe ok 90 zł
Czy CSS były z piorunami?:( -
Anonim
>agy napisała:
>>Syrek. napisał
>>jakies koszulki prodigy powinny byc, na selectorze były
>>koszulki festiwalowe i innych artystów (z tego co
>pamiętam
>>to css było) - cena koszulki festiwalowej bodajze 49, a
>>koszulki artystów juz droższe ok 90 zł
>
>Czy CSS były z piorunami?:(
były były, za 89 zł :P
a koszulki festiwalowe z line upem na koszulce etc kosztowały 49 zł :P -
Anonim
W tamtym roku były T-Shirty The Prodigy. Mój Narzeczony takową sobie kupił,ale na Coke Life. w tym roku też powinny być na Open'rze... W Końcu to Alter Alt jest główną dowodzącą firmą...i powinni się postarać!! -
To, jakie koszulki pojawią się w oficjalnym merchandisingu zależy od artystów, a nie od Alter Artu. Ale akurat koszulek The Prodigy bym się spodziewał, skoro były na Coke'u.
-
Dr. Satan
>BLACK KITTY® napisała:
>W tamtym roku były T-Shirty The Prodigy. Mój Narzeczony
>takową sobie kupił,ale na Coke Life. w tym roku też
>powinny być na Open'rze... W Końcu to Alter Alt jest
>główną dowodzącą firmą...i powinni się postarać!!
Hej a pamietacie moze ile kosztowala?
Pozdrawiam
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne