Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ja przesłuchując sobie kawałki zespołów, ktore się pojawią w tym roku, zajarałem się Kings of Leon:)
  • milena

W sumie to wszystko, co wymieniliście. Bo jak nie znałam, to poznałam i się zachwyciłam, a jak znałam i nie lubiłam,to polubiłam, a jak znałam i lubiłam, to się zakochałam.... o masz. Bo nie ma co ukrywać, że jednak muzyka na żywo przekazuje inne emocje - to raz, a dwa, że potem odsłuchując te kawałki w domu, mamy przed oczami openera. I już jest dużo milej.
    Ojej. Koocham ten festiwal.

a nie, chwila. nikt nie wymienił chyba sonic youth? no to dodaję! genialni...
  • Gretchen Ross

Ja chyba nie mam takiego artysty, którego nie znałabym wcześniej - i którego dzięki openerowi miałabym szanse polubić:) Bo lubię w jakiś sposób zdecydowaną większość gwiazd występujących... a tych, których nie lubiłam nie będę lubić nadal :) Chociaż może tegoroczna edycja to zmieni ?
  • b.usz.

everything is made in china - zespol, ktory znalam ledwo z jednej piosenki stal sie z jednych moich naj.

groove armada - tutaj znalam juz kilka piosenek wiecej, ale bez szalenstwa, ale po koncercie w deszczu pokochalam.
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki