-
˙·٠•● Marcin ●•·
Jaki zespół/artystę do którego wcześniej mieliście obojętny nawet negatywny stosunek lub zupełnie nie znaliście a polubiliście go dzięki Open'erowi? (oczywiście nie wymieniamy tutaj swoich ulubionych, ukochanych artystów)
Moje:
- Faithless
- Manu Chao
- White Lies
- Sigur Ros
- Gentelamn
- Fischerspooner
- O.S.T.R.
- Yarah Bravo
- The Roots
- Muse
w tym roku sporo przybędzie :)
-
Anonim
Beastie Boys, Fischerspooner, Faith No More. A z polskich to Afro Kolektyw oraz Mitch&Mitch. -
Hellena
Och sporo, bo ja zawsze wlasciwie muzyke poznaje przez Open'era, ale tak najbardziej to:
fujiya miyagi
editors
e. torrini
madness
faith no more
tez RATM, bo tyle sie o nim mowi.
Jeszcze czesto jest tak, ze akurat jak cos bardzo polubie i duzo tego slucham w danym sezonie, to przyjezdzja na Open'era, np. The Ting Tings, Bjork, Pink :)
-
˙·٠•● Marcin ●•·
zapomniałem jeszcze o LADYTRON :D
W tym roku już wiem, że na pewno to będzie Faith No More, Buraka Som Sistema, Crystal Castles, M83 i te nasze top indie zespoły czyli Kings Of Leon i Arctic Monkeys :P
i White Stripes zamiast white lies oczywiście w pierwszym poście :P -
-
MaLiN
negatywny stosunek miałem do Dżeja Zi. Po koncercie na Openerze, pan Dżej już mnie nie irytuje. Ba, nawet czasami lubię posłuchać, a koncert był mistrzowski.
Z tegorocznych ogłoszeń parafialnych polubiłem (bo wcześniej nie znałem lub znałem tylko z nazwy) Crystal Castles i Santigold.
Całkiem obojętny, a nawet czasem nawet lekko negatywny stosunek miałem do Manu Chao (przez to całe king of bongo), za to koncert podobał mi się e lot (płyt jednak nie słucham :) )
-
˙·٠•● Marcin ●•·
-
Juluś
u mnie to bedzie z tego roku CC, KOL, Late of the pier, M83, thievery corporation(nawet bardzo polubiłem), Pendulum, Kamp! a oprucz tego to Fischerspooner, Muchy, no i jak na razie tyle.. -
emilka
The Ting Tings, Crystal Castles, hm..miałam do nich stosunek taki sobie, ale sa na prawde ekstra :)
, natomiast Duffy nie cierpie i chyba nawet Open'er nie sprawi, że ją polubie.. -
Dott
Bjork mnie kiedyś irytowała, na koncercie poraziła, aż łzy poleciały hoł hoł; > polubiłam to mało powiedziane w tym przypadku.
LCD ss - wielkie łoooo i do tej pory lubię.
Micz&Micz, to nie wymaga komentarza, no może...one finger solo :D
Dizzee
Fujiya&Miyagi, cudny koncert
Fischerspooner
Vadim, choć nie dotarłam na występ to dzięki heinekenowi i tutejszej propagandzie baardzo polubiłam :) -
sebastian
-
żuczek:>
-
Anonim
Muzyczne olśnienia przyszły dopiero w zeszłym roku, czyli:
Jay Z - nadal z płyt nie słucham, ale koncert był zajebisty i jak się gdzieś Dżeja słyszy, to nie jest "ej, zmień" tylko "o Dżej"
Roisin - Moloko się słuchało już dawno dawno temu, ale do kariery solowej nie byłem przekonany. Ale po koncerce to się zmieniło i się przekonałem bardziej do Roisin solo niż do Moloko.
z tegorocznych za to poznałem Emilianę i M83 dopiero po tym jak zostali ogłoszeni i się zachwyciłem, do tego stopnia, że stanowią dla mnie jedne z ważniejszych koncertów tegorocznego Openera. -
Przypał..
Roisin,Fujiya&Miyagi a najbardziej Everything is made in china!!! Byli genialni!!! -
Piotr
-
skowi
-
bla bla
-
kundzia
Manu Chao, Sigur Ros, Vavamuffin - myślałam, że takiej muzyki nie cierpię, Ścianka, M.I.A. :), Łąki łan, Q-tip, Gossip -
aural
Openek o9 malejąco
kings...- wspaniały (wcześniej nie znałem)
white lies-wspaniały (wcześniej nie znałem)
hjaltalin-cudnie nie poważne, prawdziwie islandzkie (wcześniej nie znałem)
buraka...-masakrycznie-rytmicz ne, spontanicznie-taneczne, powalająco-energetyczne, szokujące (wcześniej nie znałem)
kamp!-wspaniały (wcześniej nie znałem)
the calog-wspaniały (wcześniej nie znałem)
grabek-a właściwie wojtek grabek, ambientowe, elektroniczne, profesjonalnie-mistrzowskie i... piękne (wcześniej nie znałem)
lady aarp-intrygujące (wcześniej nie znałem)
gadająca...-intrygujące (wcześniej nie znałem)
iowa super soccer-ładne (wcześniej nie znałem)
village...-ciekawe (wcześniej nie znałem)
skinny...-polubiłem (wcześniej nie znałem)
mass...-ciekawe (wcześniej nie znałem)
gaba...-ciekawe (wcześniej nie znałem)
100nka--ładne (wcześniej nie znałem)
betty be-ciekawe (wcześniej nie znałem)
dagadana-folkowe; ), ukraińsko-polskie, jak ja :) ładne (wcześniej nie znałem)
m83-dla tych co umią pływać; ), elektroniczne? (wcześniej nie znałem)
kormorany-artystycznie-teatral ne, wrocławskie! (wcześniej nie znałem)
jazzanova-ładne (wcześniej nie znałem)
the black...-rockowe; ) (wcześniej nie znałem)
old...-rockowe; ) (wcześniej nie znałem)
szelest-ciekawe; ) (wcześniej nie znałem)
to jak mam być na wszystkim ? -
hani
-
agy
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne