Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • justyna

bezkonkurencyjnie najlepszy koncert open'era. byli niesamowici. zakochałam się w tym zespole.
  • Teoretycznie optymistka.

Faith No More! Faith No More! Faith No More!

Byli genialni! Umarłam pod tą sceną i urodziłam się na nowo :))
  • Steve

Niech najlepszym komentarzem będą słowa drugiego najważniejszego po Pattonie członka zespołu:

Roddy Bottum: "Polish Land fucking killed! Top show of the tour!"

Pozdrawiam maniakow FNM :)
  • aaaaaaaaaa awwwwwwwwwwwwwww

ja po powrocie do domu od razu sie za plyty zlapalem zeby sluchac i poczuc to na nowo i niestety ten koncert byl tak zajebisty ze podniosly mi sie wymagania i plyty juz tak nie ciesza, chyba jade do Pragi na kolejny koncert
  • kasica

no popatrz, ja też rozważam Pragę :D (z tego samego powodu)
  • bet'on

a mi się nie podobało, jakoś melodii w tym było za mało - ale to moje subiektywne odczucie.
  • stjk

>Imperator Kuba napisał
    >z w obliczu
    >takiego porwania publiki nie mogli nie wyjsc :)

ja stałem przy samej barierce pod lewym telebimem i było drętwo. największe przeboje leciały a w obrębie 5 metrów byłem chyba jednym z niewielu którzy się darli i skakali
  • Anonim

Patton to jest żywa legenda. Genialny wokalista! Mój nr jeden w tym roku.
  • bet'on

Patton tak, koncert nie.
  • Anonim

Koncert też, uwierz mi na słowo; )
  • Anonim

>Fifer napisał
    >>Piotrek napisał
    >>>Darusia! napisała:
    >>>wpisz sobie w youtube opener 2009 faith no more i duzo
    >>>linków obok tez bedzie
    >>>byli cudowni.!!!!!!!!!!
    >>>juz mi wiecej w zyciu nie trzeba!
    >>>no chyba ze jeszcze z pare takich ich koncertów!
    >>
    >>
    >>
    >>Dzięki. Jest coś lepszej jakości? Większość nagrań
    >>jest z telefonu komórkowego.
    >
    >Też szukałem czegoś lepszego, ale z openera to sama
    >padaka nagrana z odlegóości miliona metrów i w dodatku z
    >fatalnym dźwiekiem. Jest jednak koncert w dobrej jakości
    >sprzed kilku tygodni. Lord Paton w genialnej formie tak jak
    >i w Gdyni.

Ja coś mam niedługo wrzucę. Myślę, że jakość w porządku, bo przemycałem soniaczka w gaciach :)
  • lu wodzirej

>STJK napisał
    >>Imperator Kuba napisał
    >>z w obliczu
    >>takiego porwania publiki nie mogli nie wyjsc :)
    >
    >ja stałem przy samej barierce pod lewym telebimem i było
    >drętwo. największe przeboje leciały a w obrębie 5
    >metrów byłem chyba jednym z niewielu którzy się darli i
    >skakali

trzeba było przejść na prawą stronę, mieliśmy zajebiście :D

a co do tych dwóch wyjść, to raczej nie tyle publika, a fakt, że od "powrotu na scenę" fnm robią zawsze dwa bisy.
  • bet'on

>Kukocz napisał
    >Koncert też, uwierz mi na słowo; )

Nie mogę - widziałem, słyszałem :)
  • Karoool

Będę się powtarzać, ale co tam - FNM rządzi!!! Mistrzostwo świata - muzyka jako taka, energia (choć w przypadku Mike'a to chyba za małe słowo;] ) i zaangażowanie włożone w ten występ; widać, że panowie muzycy sami też się dobrze bawili:) Hej, i tak powinno być! Za to się tych ludzi kocha:)
    pozdrówki dla wszystkich poobijanych/zgniecionych/podep tanych i wniebowziętych:)
  • ona_czyli_ja

>kasica napisała:
    > cytaty
    >zasłyszane po koncercie: "byłem na ich koncercie, teraz
    >mogę już umrzeć" (wielokrotnie; ) )

skąd ja znam ten patetyczny ton :) myślałam podobnie, tylko że w trybie przypuszczającym, jeszcze w czasach, kiedy mówienie o jakiejkolwiek reaktywacji FNM było przejawem zbyt bujnej wyobraźni. dlatego nie mówię, że byłam na openerze. ja byłam na FNM, reszta dla mnie była jak tło, i to nawet nie czerwone; )
  • Szerle

Publika bardzo mierna, na takich numerach jak Gentle Art Of Making Enemies wszyscy stali jak kołki i patrzyli się na mnie jak na debila że skacze i drę mordę z Pattonem, poza tym pierdyliard przypadkowych osób - kurwa nie wiecie kto gra, to po jaką cholerę się pchacie pod scenę?!?!?! A potem teksty w stylu "nie rozpychaj się koleś" do gościa obok mnie co skakał.. buahaha...

Sam koncert wiadomo, energia, rozpierdol, do zobaczenia w Pradze..
  • św. agnieszka

no wlasnie! zdziwiło mnie to, ze publicznosc pod samą sceną byla tak dretwa . to rockowy koncert badz co badz i jak ktos chce sie wgapiac w mike'a to wystarczysie cofnac kawałek
  • Loki

@PmF ee co Ty gadasz, po prawej stronie momentami byl straszny rozkurw :P
    ja sam na Gentle Art mialem kulminacje szalu :P

albo ciagle mialem kulminacje, sam juz nie wiem

btw jedzie ktos do Erfurtu ? bede wtedy w Niemczech i raczej na pewno bede sie wybieral.
    musze uslyszec Real Thing; )

no i nie ma co sie spinac na publike malo aktywna za bardzo. Kazdy ma prawo stac gdzie mu sie podoba czy tego chcemy czy nie
  • Dominiaczor

FNM !!!!!!!!!!

Bylem na Download i to byl swietny koncert,polecam filmiki z Youtube.Mozna powiedziec ze Brixton to byla proba generalna przed Download.Real Thing na zywo zabija,nic sie nie stalo ze Mike zapomnial tekstu na koniec (moze dlatego juz w Polsce tego nie spiewal :) ).80 000 na festiwalu i 90% z nich przyszlo na FNM nie tak jak na Openerze gdzie czytajac post pytajacy o najlepszy koncert malo kto wspomina o FNM.No ale Download to nie festiwal popowy jak Opener.Anyways.Stalem pod scena,trzeci od barierki ,reakcja publicznosci byla lepsza niz w Anglii.A jesli ktos mowi ze ludzie nie skakali...powiem tak nie jestem cherlakiem ani karlem a bylem tak scisniety ze mialem czasami problem zeby ustac na nogach czy reke podniesc,nie bylo mowy o skakaniu bo nie mozna sie oderwac od ziemi kiedy jestes zewszad oklejony innymi ludzmi.Ale za to tzw. darcie mordy obowiazkowe. Powtorze jeszcze raz "Mike jestes hardkorem'.

Kto widzial jak Mike pociagnal za gacie pijanego kolesia ktorego ochrona wyprowadzala z koncertu kiedy Mike wlasnie zszedl do publiki z mikrofonem? Bezcenne .Pozdrawiam
  • BWBWBW

>Dominik Adziaman napisał

>80 000 na festiwalu i 90% z
    >nich przyszlo na FNM nie tak jak na Openerze gdzie czytajac
    >post pytajacy o najlepszy koncert malo kto wspomina o FNM.

polecam zobaczyc wyniki poprzedniej ankiety
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki