Heineken Open'er Festival 2012 [8008]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Karola Kopera

witam serdecznie,

czy ktoś marzy o tym,zeby przygarnąć dwie grzeczne,niepalące osoby na trzy noce 29.06/30.06, 30.06/1.07, 1.07/2.07, zostalismy z chłopakiem na lodzie, a we wszelkich akademikach/ bursach i schroniskach nie ma już wolnych miejsc.... bardzo ładnie prosze o pomoc, prosze o wiadomości na priva

Karolina
  • Puzzle.

Hmmm korzystajac z tego tematu. Jeśli ktoś jest w stanie przenocować 2 osoby to również proszę o kontakt.

Nie narobimy problemu, chodzi tylko o noce.
  • Anonim

Ja tez nie mam noclegu więc proponuje zrobić obozowisko na plaży, co Wy na to? :P
  • oliwka

a my na to; mandacik 150 zl:)
  • Anonim

>czy ktoś marzy o tym,zeby przygarnąć dwie
    >grzeczne,niepalące osoby

Ten opis fajnie wygląda w zestawieniu z Twoim zdjęciem, no ale blant to przecież nie papieros :)

• Anonim

A ja na te: "Entschuldigung aber Ich verstehe Sie nich. Ich hab' aus Berlin gekommen und alles meinen Dokumenten verletzt" :D.
  • Anonim

Nie mogłeś 'alles dokumenten verletzt' ponieważ by Cie nie puścili przez granice :P
  • Anonim

Aber Ich habe die Dokumenten in Polen verletzt. Polen ist in UE wo gibt KEINE GRENZE :P
  • Anonim

A tak wogole to 'verloren' :P Moj blad :D Dawno nie praktykowalem :P
  • Karola Kopera

-> renegade hehehe jak trzeba to jestem grzeczna:)
  • Lukas

Na baze polecam sopot , od mola w prawo monciakiem jakies 10-15 min festivalowym krokiem; ], klimatyczny camping z malymi domkami i przyjemnym polem namiotwym tworza calosc! Ostatnie dwa open'ery tam bazowalismy, i w czerwcu ponownie zawitamy.!! Wiekszosc ludzi z wiadomymi opaskami na reku,(sami swoi)a rok temu za sasiadow mielismy szwedow i niesamowity gosc z estoni , i tak po koncertach,ci co jeszcze ogarniali,szlismy na plaze do baru i wiadomo .. !! nie ma tej *(high_lansowej napinki -czy wszyscy widza moje zlote spinki )*
    polecam!
    pzdr
  • Lukas

zapomnialem - sanitariaty zadbane czyste, wszelkie dobra typu papier,lustro ,prąd ,ciepla woda, a nawet stolco-odswierzacze zapewnone!!
  • floatin' through yr skull

juz mam gdzie spać ale podaj telefon na przyszły rok:P
  • Anonim

Też jestem ciekaw :) Pokręcę sie , może ktoś mnie tam przygranie jak zobaczy moja zbiedzona minę :P
  • Anonim

wie ktoś o jakimś polu namiotowym blisko grand hotelu w sopocie?
  • sweety.

lukas jak bys mogl daj jakies namiary
    no ja jeszcze nie mam gdzie mieszkac; /
    plaza swietny pomysl!A co tam mandacik panowie policjanci sie przylacza do nas;)
  • :D

Ja tez jescze nie mam pojecia gdzie bede spala;/
  • Czarna

Koorcze, my tez szukamy jakichs roomow :( w tamtym roku byl namiot ale za wygodna sie zrobilam; ) HELPPP!!!! :D
  • Anonim

Ej, to nie jest tak źle. Myślałem, że jestem jedyną osobą bez noclegu a tu prosze jaki ruch w interesie :D
  • J.

nawet nie wiesz jak duzy ten ruch :]
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki