Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pająk

poniewaz zbliza sie juz wielkimi krokami upragniony termin festivalu :D wiec trzeba powoli zaczac ustalac jakies szczegoly co do planowanego spotkania gronowiczy przed koncertem. :)

mamy do ustalenia dzien spotkania (piatek lub sobota), dokladnie miejsce, oraz godzine.

dzien, to proponuje w piatek - im szybciej tym lepiej; )

miejsce - nie mam pojecia..... :D nie znam Gdyni :/

godzina - pierwszy koncert (Snoop Dogg) zaczyna sie zdajsie o 19, wiec moze ustawka na browarka gdzies tak o 17 ? rozkrecimy klimacik i bedzie fajnie... :) ale jak macie inne propozycje, to smialo!

pozdrawiam wszystkich i czekam na wasz odzew w tym wątku - jakie macie inne propozycje na ustalenie szczegolow spotu? :)
  • ju.hu!

ale jeszcze teatry.. teatry o tej porze graja tez :p nie wiem.. przemyslimy to; >
  • Anonim

ok. 19 pierwszego dnia ma być OSTR, Snoop 20, trochę po 20. <:
  • I trust me...

Jestem na tak.Ogarne gdynie bo jade w poniedziałek już,to wejde do kafejki i dam znać gdzie da best:)
  • Old School

ustawcie sie na Babich Dołach - wtedy kazdy zrozumie dlaczego w Gdyni - Kobiety w ciazy jedza sledzie i jaki to ma wplyw na rozwoj duchowo-fizyczny kazdego nowego mieszkanca tej rybackiej wioski - alternatywa oczywiscie jest spotkanie przed "Brama numer 2" Stoczni Gdanskiej, gdzie mozna spokojnie pic wodke lezac na styropianie
  • Anonim

giiiii mannnnnn
    pościk już był taki
    a więc ja proponuje o 19 bo wcześniej nie dotrzemy przy wejściu na ogródek piwny, łatwo dotrzeć a jak byście coś innego ustalili to dajcie znać bo wcześniej nie damy rady
    ale fakt faktem widze że ktoś lekceważy ludzi na poprzednim poście
    narka
  • Old School

nie grysc sie po kostkach - hehe - ale BK
  • Anonim

elo. moze w koncu zdecydujmy sie na jakies miejsce bo na kazdym forum o heinekenie kazdy mowi co innego. :) Zorganizujmy, zdecydujmy sie na jedno miejsce, moze nr telefonow damy to smsami sie dogadamy gdzie to ma byc!! Taka propozycja, sam nie wiem ale konkrety, same konkrety bo to juz niedlugoooo!!!!!!!!!!!!!!! Hehehehehe NARESZCIEEEEE. elo.
  • Gremlin

heh, wiecie ile to ludzi będzie :) po co sie tak spotykać..założę sie, że stojąc na koncercie obok będziecie mieli jakąs osobę z grona, nie lepiej tak się poznać? :)
  • Pająk

wtedy nawet nie bede mial przeciez pojecia ze osoba stojaca obok jest z grona! :) a co - mam łazić po terenie koncertu i zaczepiac kazdego i pytac czy jest z grona? hahahaha :)

wlasnie JEDYNA mozliwosc spotkania gronowiczy, to moim zdaniem ustawka o konkretnej godzinie i w konkretnym miejscu :)
  • Anonim

jak najbardziej jestem za!!Ustalmy jedno konkretne miejsce i godzine i utworzmy nowy post z ta informacja, jest juz kilka postow ale trzeba wszystkich o tym poinformowac, im nas wiecej tym lepiej!!
  • Anonim

Proponuje "Pomnik Gdańskich Harcerzy" - jest niedaleko Skweru Kosciuszki. Godzina 17?? Co Wy na to??
  • Gremlin

heh ale gronowiczy jest tysiace..
  • Anonim

Oczywiscie mam na mysli piatek!! :) Pozdro i czekam na Wasze propozycje!!
  • Anonim

Niech ich bedzie jeszcze wiecej i tak nie licze na to ze wszyscy sie spotkamy, ze kazdy przyjdzie - ale Ci co przyjda to mozemy stworzyc dobra grupe baletowa!! Hehehehe, wiec jak bedzie?? :>
  • Anonim

NIE TAK WCZEŚNIE!!!!!!!
    a nie może byc o 19 już w środku
    bo wczesniej niestety nas nie bedzie, chyba że dacie znac gdzie jesteście o 19
    narka
  • Anonim

jasne ze damy!! Tylko trzeba sie wymienic chyba numerami telefonow bo walac Was nie bede!! hehehe Nie dlatego ze nie chce mi sie tylko nie bedzie mnie slychac!! :)
  • Anonim

ja mysle,ze mozna sobie gdzies przycupnąć, np pod tym pomnikiem z tabliczką "GRONO"
    i tyle :P

łatwiej bedzie sie zebrac..
  • Pająk

dobra ludzie - niech bedzie o 19 gdzies w srodku (moze byc pod tymi ogródkami piwnymi, o ile one sa latwo rozpoznawalne i tylko jedne, bo jak ich tam bedzie tysiac to kazdy z nas stanie pod innym!)

a wogole to podawajcie swoje numery kom to sie wydzwonimy tuz przed Heinekenem! tak bedzie najlatwiej. ja bede mial tego dnia przy sobie numer 661 898 252
  • Pająk

Pchelka - oki, to zostalas komisyjnie wyznaczona do roli trzymania tabliczki Gronowej :D; ) Co Ty na to?; )

PS: A tak na powaznie to ja tez mysle o tym zeby sobie zrobic taka naklejke z textem "Jestem z Grona" na koszulce, ale nie wiem czy bede mial czas to wykonac (wyciac na ploterze z folii samoprzylepnej)
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki