-
G
masz rację, "namiastkę" :)
ja nie tylko słyszałem, ale również widziałem te tysiące skaczących ludzi.. i (nie)spokojnie dopijałem piwko do końca.
Ejkon też spoko, zwłaszcza pierwsza płyta i featurnigi na Snoopie -
˙·٠•● Marcin ●•·
>Ku-Ra napisał
>Fejtlesi - warto zobaczyć jeszcze raz, też dwa lata temu
>się w kolejkę po piwo wpakowałem i tylko z daleka
>słyszałem insomnię...
Jedź na Fajtlesów za wszelką cenę i pchaj się do przodu. To najlepszy koncert był na tamtym heńku. Nie możesz ich przegapić. Co prawda ich nowy album (który teraz promują) jest nieco mroczny, ale hity też będą.
Nie będziesz żałował. -
emfa
Oj tak. W zeszłym roku na open'erze tłumy bawiły się wyśmienicie. co prawda nie mój gust muzyczny, ale wystarczyło popatrzeć na bawiących się fanów, że sama impreza Ci się podobała :) -
Ooooh jeśli pojadę to tylko dla Akona, może mną rzuci ze sceny w ludzi ooooh tak! <marzy>
A poważniej, to Faithless i tylko Faithless, choć na Lily Allen owszem popatrzeć mogę. Nie wiem jak się wyrobię z kasą i tworzeniem ekipy, bo chciałbym do Kraka wpaść na kilka dni, a nie tylko na jeden koncert. A że w sierpniu wcześniej planuję podobny wypad do Pragi na The Chemical Brothers, to może być różnie... -
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne