- 1
- 2
-
Anonim
-
˙·٠•● Marcin ●•·
Hehe...to byłby koniec festiwalu/ zmiana sponsora.
Selektor Coke Open'er Festival -
Anonim
to co w tamtym roku mozna bylo kupic na pewno piwem nazwac sie nie da:] wiec wielkiej straty by nie bylo;P -
owca
-
-
˙·٠•● Marcin ●•·
Ale przecież tu jest mowa o koncertach rockowych...na Openerze nie ma przecież takich nie? O koncertach indie nie ma mowy że nie można pić nie? -
˙·٠•● Marcin ●•·
Spoko! Kaczyński zawetuje! Chociaż on nie lubi takich z piwem co w internecie siedzą. -
Heh, na http://www.open-er.pl już o tym jest.
Zobaczymy jak się sprawa rozwinie. Sprawa nie jest nowa, dlatego Mikołaj zapewne miał czas, by o tym pomyśleć. Ale jak to się skończy, kij wie. -
˙·٠•● Marcin ●•·
-
m zet
co najmniej nierozsądna poprawka.ludzie będa pić więcej przed wejściem i nie wiem czy będzie to pozytywna zmiania.mam nadzieje ze heineken sie obroni będzie piwo na koncertach dostępne :] -
Mαrα
Mikołaj już się na ten temat wypowiadał jakieś 3 tygodnie temu. W Metrze była mała wzmianka, ale dotyczyło to alkoholu wysokoprocentowego dlatego nie był specjalnie przestraszony.
Aż mi się przypomniała sytuacja z Hodokvasu na Słowacji gdzie tuż obok sceny stał zgrabny i wdzięczny namiot Red Bulla i serwowali go w gustownych i eleganckich plastikowych kubeczkach... razem z wódką; ) Ludzie dosłownie latali, a do tego scenę bombardowano obuwiem. -
BWBWBW
>dziz napisała:
>to co w tamtym roku mozna bylo kupic na pewno piwem nazwac
>sie nie da:] wiec wielkiej straty by nie bylo;P
akurat problem niemożności wypicia piwa jest niczym w porównaniu z tym, że Open'er może stracić sponsora -
hani
no w tym roku Open'era raczej nie odwołają, ale martwiłbym się o przyszłe lata... Coke Open'er Festival? Fiat Open'er Festival? PROCTER-GAMBLE OPEN'ER FESTIVAL??!!?? <paranoja> -
˙·٠•● Marcin ●•·
>man machine. napisał
>PROCTER-GAMBLE OPEN'ER FESTIVAL??!!??
><paranoja>
Hehe.... ooo to miałbym za darmo karnet :D -
Hellena
Hmmm... ja bym szla w cos takiego:
Wedel Open'er Festival
Tesco Open'er Festival
Ikea Open'er Festival
H&M Open'er Festival
Esprit Open'er Festival
...
Oj znlalezli by sie sponsorzy;)
-
hani
TESCO OPEN'ER FESTIVAL
Line-up 2009:
main:
LIMAHL
FEEL
world stage:
KRZYSZTOF KRAWCZYK
GOSIA ANDRZEJEWICZ
TERCET EGZOTYCZNY
SUMPTUASTIC
WANDA I BANDA
-
Nnatka (Piniata)
-
hani
GRONO v3 OPEN'ER FESTIVAL
właściwie line-up ten sam co na Heinekenie, ale jutro zmienimy go na inny, znacznie gorszy i tańszy, o czym oczywiście dowiecie się po fakcie -
Hellena
-
-
Hellena
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne