-
Anonim
>do Interpolu, nawet Editorsów się nie umywają raczej:)
no imho na ostatnim heńku dość wyraźnie było widać, kto gra koncert a kto koncert odbębnia... ale spoko to tylko moja subiektywna opinia
anyway ci i ci rozpieprzają white lies w drobny mak :) -
Joker, Smoker & Midnight Toker
A Joy Division nadal jest nie do podrobienia mimo wielu podchodów
I zawsze będzie ! o -
Anonim
-
Undone Nipple-Sucker
nikt się nie wypowiedział?:O jak dla mnie jeden z lepszych koncertów tegorocznego open'era:D -
-
Anonim
-
Ike
>Pani A. napisała:
>nikt się nie wypowiedział?:O jak dla mnie jeden z lepszych
>koncertów tegorocznego open'era:D
oj, zdecydowanie tak -
Piotr A
-
ul bul bul
ja długo czekałam na ten koncert, no i nie zawiodłam się, było świenie!
choć zaskoczyła mnie tak duża liczba ludzi, kto wie, może kiedyś zagrają na main stage;D
dla mnie też najlepszy koncert; )
pozdrawiam -
Undone Nipple-Sucker
swoją drogą to dziwię się, że dali ich do namiotu, spokojnie mogli dać na główną. -
Piotr A
-
Ola
>AdRiANkA; ) napisała:
>było magicznie.
dokładnie.
dla mnie też to był najlepszy koncert. pod samą sceną! -
Ike
>Pani A. napisała:
>swoją drogą to dziwię się, że dali ich do namiotu,
>spokojnie mogli dać na główną.
ja mysle ze namiot był dla nich na chwile obecna idealny i rzeczywiscie mial klimat. na głownej mogliby sobie jeszcze nie poradzić. w ogole z moich dotychczasowych openerowych doświadczeń wynika, że najlepsze koncerty odbywaja sie w namiocie:) -
Piotr A
Na ich myspacie był filmik i z Polski (ze sceny sam zespół nagrywał, widać super atmosfere) i z jakiegos innego koncertu na scenie otwartej i tam nikt nie skakał, wszyscy stoja i sluchaja nie to co u nas. Dlatego uwazam ze koncert w namiocie był dobry i z klimatem. -
En
ja przed Openerem nie słyszałam o White Lies, ale moja koleżanka chciała iść, więc poszłam z nią. Muszę powiedzieć, że baaaaaaaaardzo mi się podobało i żałowałam, że nie mogłam śpiewać z wokalistą i publicznością, bo nie znałam słów. Załapałam tyllko refreny paru utworów i wtedy włączałam się do akcji. A zaraz po Openerze zamówiłam sobie ich płytę i słucham ich teraz w przerwach między puszczaniem płyt KOL:)
White Lies rocks -
Piotr A
-
Undone Nipple-Sucker
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne