Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

>do Interpolu, nawet Editorsów się nie umywają raczej:)

no imho na ostatnim heńku dość wyraźnie było widać, kto gra koncert a kto koncert odbębnia... ale spoko to tylko moja subiektywna opinia

anyway ci i ci rozpieprzają white lies w drobny mak :)
  • Joker, Smoker & Midnight Toker

A Joy Division nadal jest nie do podrobienia mimo wielu podchodów
    I zawsze będzie ! o
  • Anonim

• Undone Nipple-Sucker

nikt się nie wypowiedział?:O jak dla mnie jeden z lepszych koncertów tegorocznego open'era:D
  • Anonim

było magicznie.
  • Ike

>Pani A. napisała:
    >nikt się nie wypowiedział?:O jak dla mnie jeden z lepszych
    >koncertów tegorocznego open'era:D

oj, zdecydowanie tak
  • Piotr A 

najlepszy koncert na Openerze jak dla mnie.
  • ul bul bul

ja długo czekałam na ten koncert, no i nie zawiodłam się, było świenie!
    choć zaskoczyła mnie tak duża liczba ludzi, kto wie, może kiedyś zagrają na main stage;D
    dla mnie też najlepszy koncert; )
    pozdrawiam
  • Undone Nipple-Sucker

swoją drogą to dziwię się, że dali ich do namiotu, spokojnie mogli dać na główną.
  • Piotr A 

W namiocie był klimat.
  • Ola

>AdRiANkA; ) napisała:
    >było magicznie.

dokładnie.
    dla mnie też to był najlepszy koncert. pod samą sceną!
  • Ike

>Pani A. napisała:
    >swoją drogą to dziwię się, że dali ich do namiotu,
    >spokojnie mogli dać na główną.

ja mysle ze namiot był dla nich na chwile obecna idealny i rzeczywiscie mial klimat. na głownej mogliby sobie jeszcze nie poradzić. w ogole z moich dotychczasowych openerowych doświadczeń wynika, że najlepsze koncerty odbywaja sie w namiocie:)
  • Piotr A 

Na ich myspacie był filmik i z Polski (ze sceny sam zespół nagrywał, widać super atmosfere) i z jakiegos innego koncertu na scenie otwartej i tam nikt nie skakał, wszyscy stoja i sluchaja nie to co u nas. Dlatego uwazam ze koncert w namiocie był dobry i z klimatem.
  • En

ja przed Openerem nie słyszałam o White Lies, ale moja koleżanka chciała iść, więc poszłam z nią. Muszę powiedzieć, że baaaaaaaaardzo mi się podobało i żałowałam, że nie mogłam śpiewać z wokalistą i publicznością, bo nie znałam słów. Załapałam tyllko refreny paru utworów i wtedy włączałam się do akcji. A zaraz po Openerze zamówiłam sobie ich płytę i słucham ich teraz w przerwach między puszczaniem płyt KOL:)

White Lies rocks
  • Piotr A 

White Lies w Stodole 7 lutego 2010 bilety prawdopodobnie 90zł...
  • Undone Nipple-Sucker

wiemy, cieszymy się i zaczynamy już odkładać pieniążki na bilet:)
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki