Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Zrób test i sprawdź czy jesteś Heinekenowym Twardzielem :P

1) Spałem na polu namiotowym TAK/NIE
    2) Spałem w namiocie w godzinach poranno-południowych w którym temperatura przekraczała 40 stopni TAK/NIE
    3) Dzielnie stałem w kolejkach do prysznica TAK/NIE
    4) Dzielnie brałem lodowaty prysznic TAK/NIE
    5) Bawiłem się pod rząd na wszystkich koncertach (w ramach czasowych)
    6) WRACAŁEM SŁONECZKIEM :D:D:D:D TAK/NIE

P.S. Ostatnia pozycja jest najlepiej punktowana

5-6 pkt. Zdecydowanie jesteś twardy i spokojnie możesz startować na komandosa
    4- mogło być lepiej, ale nie jest tak tragicznie; )
    1-3 Taki sobie koncertowicz z Ciebie - nie miałeś szans odczuć w stu procentach heinekenowskiego klimatu... żałuj :)
    0 pkt. - czy Ty w ogóle byłeś na Heńku ?
  • ...

no ej, ja nie stałam w kolejce do prysznicow bo wstawalam ok 7 rano kiedy wy jeszcze spaliście :> powinnam miec za to 2 pkt. a nie zero :)
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

:P Rano wstawała "czyt. warszafski cfaniak" - gdyby się bawiła to by nie wstawała o 7:00 zwłaszcza, że ostatnie koncerty kończyły się o tej porze :P

• jastrząb

cfane gapy ( na pewno warszawiaki) to wchodziły niby do umywalki niby... i hop pod prysznic z niemca! to z 10 punktów trza policzyć, nie?
  • Anonim

ja bym dodala jeszcze 2 pytania:

7) Piłem piwo prosto z cieplutkiego namiotu
    8) Myłam głowe w umywalalce [tp raczej do pan z dluzszymi wlosami]

po dokladnym przeanalizowaniu swoich odpowiedzi dochodze do wniosku, ze jestem Heinekenowa twardzielka xD
  • Evka

a żadne owady Was nie atakują w tych namiotach ? bo za to bym przyznała 100 punktów :D
  • Phillip Ronagan.

5 - pkt; ]

a z tym mysciem głowy w umywalce to jak najbardziej; )

acha i mozna dodac

- Dzielnie marszowałem bez narzekania na upał i długość dystansową drogą okrężną na plaże

- Dzielnie spacerowałem z plaży do pizzeri w blokach

- Dzielnie znosiłem wrzeszczące 13-tki, skaczące mi po nogach na Placebo i Pharellu

- Byłem 2m od barierki na Sigurze z plecakiem i pomimo zapadnietych barek byłem w transie :)
  • 5, bez ostatniego. Ha!
  • Gretchen Ross

to ja chyba jestem heniowym mietczakiem

nie spalam na polu, tam gdzie spalam mozna bylo jeszcze skimac sie do ok. poludnia ( o 11-12 juz sie robilo nieznosnie ), nie mialam kolejek do prysznica, dzielnie bralam letni prysznic ( w lodowatym mam taka gesia skore ze nie moge sie dotknac ), bawilam sie w swoj sposob na prawie wszystkich koncertach, wracalam prawie sloneczkiem, nie pilam piwa z cieplego namiotu ( za to w nocy ciepla kawe o tak ), duzo ice tea i mineralnej, za to zaprawe robilismy w monopolu po obiadku. po prostu wole "parrot bay" niz piwko; ]
  • Gretchen Ross

placebofanki tez mnie stratowaly, a najgorszym momentem byl glosnik basowy cisnacy basem na moje plucka...
  • i nazywałem się Cortez

no no... mimo, że na openerze nie byłem, to jednak zaliczam się do festiwalowych twardzieli od dawna :)
  • Gretchen Ross

no i to sie nazywa skromnosc;]
  • Marcin W.

Wszystko jak najbardziej, ale raz mi się zdarzyło wracać piechotą z centrum Gdyni na pole namiotowe , chyba to można zaliczyć do SŁONECZKA?; ]
  • Anonim

odpada tylko ostatnie a tak wszystko na TAK:)
  • Anonim

Jestem twarda wszystkie odpowiedzi mam na tak!
    czyli 6 pkt:)

P.S przyzna mi ktoś dodatkowy za rozbicie namiotu na gnieździe bąków?Wibrowały mi cały festiwal(tylko zdolni tak potrafią:selekcjonować miejsce by nie rozbić sie na mrowisku a trafić na bąki)
  • The Modern Thing

"Słoneczny" to jest to! :D Na trasie Ciechanów - Gdańsk jechaliśmy w około 40 osób w wagonie (wagoniku) na 12 miejsc siedzących :D
  • mysz

"1) Spałem na polu namiotowym TAK/NIE
    2) Spałem w namiocie w godzinach poranno-południowych w którym temperatura przekraczała 40 stopni TAK/NIE
    3) Dzielnie stałem w kolejkach do prysznica TAK/NIE
    4) Dzielnie brałem lodowaty prysznic TAK/NIE "

Odpowiedź "nie" na 1. pytanie wyklucza wszystkie pozostałe;d

Tobie się chyba naprawdę nudzi.
  • Hellena

to moj first open'er, ale co do testu to: nie takie rzeczy sie robilo;)
  • Anonim

Uff.. zawsze chciałąm zostac komandosem !! teraz wiem ze to mozliwe z moimi zdolnosciami openerowymi; ]
  • mysz

>ROODA 102 napisała:
    >to moj first open'er, ale co do testu to: nie takie rzeczy
    >sie robilo;)

Ty już jesteś czołgistką, nie masz co się starać o miano komandosa. :)
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki