- 1
- 2
-
Tejon znaczy Borsuk
Oto jaki line-up przygotowali organizatorzy Pure Music Festival w Zrenjanine:
The Stooges, Foo Fighters, Metallica, Daft Punk, The Prodigy, Jamiroquai, Deep Purple, Underworld, Motörhead, Tricky, Felix da Housecat, Joe Cocker, Kosheen, The Cult...
Festiwal odbywa sie w ten sam weekend co Open'er. Szkoda troche, bo imo duzo ciekawiej niz u nas. -
Anonim
Jak dla kogo. Z wyżej wymienionych osobiście bym sie skusił jedynie na Joe Cocker'a. Na heinekena jade dla The Roots - klasyk. -
Anonim
-
Tejon znaczy Borsuk
No sorry, a taka Metallica nie robi na was wrazenia? Ja tam juz dawno z nich wyroslem, ale... no klasa sama w sobie. To samo z Foo Fighters. To samo z Prodizami czy Daft Punkiem (chociaz obie grupy graly niedawno u nas). Na Underworld chyba sie specjalnie wybiore do Grecji lub Turcji (na Efesie beda tez Beastie Boysi, wiec..). Dalej Deep Purple czyli to samo co z Metallica. No i z tych "mniej znanych": Felix the Housecat czy Kosheen duzo bardziej mi leza... -
-
˙·٠•● Marcin ●•·
Byłem na Prodiżach, Daft Punk, Kosheen niedawno jak byli w Polsce.
Żałuje Deep Purple, Metallici, Foo.
Ale my za to mamy Beastie Boys full wypas + The Roots + Bjork :) -
wuszu
no i co teraz bedziemy sie dołowac jak u nas beznadziejnie? wcale nie beznadziejnie i wcale nie gorzej. to se jedź do serbii jak ci tamten skład pasuje, ja wybieram rodzimy festiwal. -
i nazywałem się Cortez
na syberii nie ma Bjork, Beastie Boys i Sonic Youth. nie ma co porównywać :P
a że Foo jest... do nas tez kiedys przyjada :P -
Anonim
Jak juz powiedziałem uważam, że nasz skład jest ciekawszy :)
A odpowiadając, nie, Metallica nie robi na mnie wrażenia, bo sa mi całkowicie obojętni :) -
piotr
Skład robi wrażenie, z drugiej strony jednak uważam, że Heineken Open'er Festival jest klasą samą w sobie, pewnego rodzaju krótką ale bogatą tradycją i czymś niespotykanym w tym kraju. Poza tym festiwal to nie tylko koncerty - przy odrobinie frywolnej kreatywności można urządzić sobie w Babich Dołach wakacje pełne wrażeń :) Zatem imo powinniśmy cieszyć się z tego co jest. -
Aleksandra
,,przy odrobinie frywolnej kreatywności można urządzić sobie w Babich Dołach wakacje pełne wrażeń :) ''
uhuhu szaleństwo :) -
Gretchen Ross
openerowy zestaw bardziej do mnie przemawia
chociaz moglabym zalowac; The Stooges ( w sumie nie zaluje, zobacze iggy popa razem ze stooges na nonstopie we wroclawiu ) , Foo Fighters, Daft Punk ( byli rok temu, mnie ominelo, trudno, troche zaluje, ale z 2 strony jest to dla mnie czesciowo obojetny element ), The Prodigy ( znow teren Wroclawia, a raczej podWroclawia - Creamfields, nic straconeg ), Jamiroquai, ( zaluje, no ale trudno ), Underworld ( zaluje, ale trudno ), Tricky ( zaluje ale trudno ), za to generalnie Motorhead, Metallica i Deep Purple wrecz mnie odstreczaja od tej ipmprezy.
-
Ka.ś
>i nazywałem się Cortez napisał
>na syberii nie ma Bjork, Beastie Boys i Sonic Youth. nie ma
>co porównywać :P
>a że Foo jest... do nas tez kiedys przyjada :P
chyba w Serbii :P -
i nazywałem się Cortez
-
To jest chyba pierwsza edycja i raczej ździebeńko w związku z tym daleko do atmosfery Open'era. Poza tym o ile pamiętam bilety są droższe. (Mylę się? Kiedyś sprawdzałem tamten festiwal węsząc w sprawie The Prodigy)
Daftów ja bym chętnie jeszcze raz zobaczył, Prodigy może uda się we Wrocku... Do tego Kosheen, ale w sumie nie jadę teraz do Waw/Poz tylko dlatego, że są w środku tygodnia... To tak z moich achów. Generalnie wolę tegorocznego Open'era, choć tymże serbskim line-upem bym nie pogardził.
Tylko jaki jest sens zakładania takich tematów? -
˙·٠•● Marcin ●•·
> Tylko jaki jest sens zakładania takich tematów?
Ziółkowskiego wkurzyć (czyt. zmobilizować do działania) -
neeта
Кaквa штeтa дa Дe Прoдиџи нeћy бити y Пoљcкoj, jep ja нe мoгy oтићи y Cpбиjy... ale narzekać nie będę za dużo, bo Gdynię mam pod nosem, a i Björk przecież nieczęsto zahacza o Polskę. częściowo duchem będę w Serbii. -
downtown pony work your pitch
-
~ataxia
-
HERKI
z tej listy do Gdynii przygarnął bym Jamiroquaia, w sam raz wokalista na Sunny day in sunny june:) -
Last One Standing
Ja najbardziej zaluje FELIXA z tej listy. see you all on opener 2007 :)) . juz sie nie moge doczekac jak kazdy pewnie:)
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne