-
sebastian
The Car Is On Fire, Indios Bravos, Smolik, Bassisters Orchestra, Apteka, Łąki Łan, Kombajn Do Zbierania Kur Po Wioskach, Novika, EastWest Rockers i Pink Freud. -
Anonim
-
sebastian
-
Anonim
a ja SMOLIKIEM, choć to nie niespodzianka;) INDIOS BRAVOS i NOVIKĄ - tą trójką najbardziej, ale cały skład polski jest świetny!!! -
-
Anonim
-
k
-
wuszu
-
Olga
20 też byś nie dał rady obejrzeć, a tak przynajmniej będzie wybór. duuużo wyboru; >
wspaniale. -
i nazywałem się Cortez
łoł! naprawdę zajebisty skład!! :D Ciekawe w jakim składzie Bassistersi, ale sądząc po randze imprezy, pewnie w pełnym :)
Nie no, generalnie cudnie! :D -
gh
-
Kuszczi
Na konec komunikatu organizatorów Opener'a dodano, że cytuję:
"W związku z ogromnym zainteresowaniem młodych wykonawców możliwością wystąpienia na Openerze oraz dużą ilością nadesłanych zgłoszeń, podjęliśmy decyzję o stworzeniu dodatkowej sceny, na której będą miały okazję prezentować się nowe talenty. "
Moim zdaniem śwetny pomysł. Jeszcze jakby tam zagrali The Kooks :)
Jak sądzicie? Idea z tymi młodymi mniej znanymi dobra?
C U There! -
Klaudyna
nawet bardzo dobra idea :)
a mozecie mi powiedziec czy podali dokladnie, ktore zespoly beda na duzej scenie? -
Anonim
>Kuszczi napisał
>Jak sądzicie? Idea z tymi młodymi mniej znanymi dobra?
>C U There!
GENIALNY! czekam na potwierdzenie kilku świetnych zespołów i z pewnościa spędze sporo czasu przy tej trzeciej scenie:D
-
Anonim
-
sebastian
-
Anonim
hej kaman. nie, żeby wszystko źle, ale
gdzie są dicki?
inwestycja we friki wyjdzie wszystkim na dobre -
Margot
> The Car Is On Fire, Indios Bravos, Smolik, Bassisters Orchestra, Apteka, Łąki Łan, Kombajn Do Zbierania Kur Po Wioskach, Novika, EastWest Rockers i Pink Freud.
skąd wiesz ?? -
sebastian
-
Pola .
>pomidoris napisała:
>hej kaman. nie, żeby wszystko źle, ale
>gdzie są dicki?
>
>inwestycja we friki wyjdzie wszystkim na dobre
WŁAŚNIE gdzie DICKI??
a tak poza tym to REWELACJA :) zwłaszcza Bassisters Orchestra!!! :) -
thursday's child*