Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

>gę napisała:
    >Na Małym Kacku gonił mnie dziad z widłami, więc nie wiem
    >czy taka dzielnia nad dzielniami :>

sory nie chcialem cie przestraszyć :P
  • Anonim

ja też z Gdyni więc busem raptem 15 minut :)

• misiaczek

A ja z oxywia z bucika sie przespaceruje :)
  • Kasia

Ja z Gdanska. Obawiam sie, ze po raz pierwszy bede zmuszona wracac kolejka. Jest to wykonalne? Jezdza jakos czesciej podczas festiwalu?
  • L'esprit électronique

Jest to wykonalne, choć ciężko (tłuuum), bo częściej dotąd nie jeździły. Najlepiej wracać odpowiednio późno, żeby zagęścił się rozkład, no i też ludzi będzie mniej.
  • kazik

Z tymi kolejkami to w ostatnich latach bylo tak,ze do tej o 2 cos z GGO nie dalo sie wbic,chuba,ze zastosowalo sie prosty trick:mianowicie kolejka ta jest krotsza niz te jezdzace w dzien (o polowe przynajmniej),ale i tak podjezdza az na sam poczatek peronu (czolo skladu jest prawie rowno z koncem peronu). Wiekszosc ludzi to tzw. przyjezdni,ktorzy tego nie wiedza; D wystarczylo ustawic sie na samym poczatku peronu,zajac miejsce siedzace i obserwowac dzikie watahy szturmujace sklad; D
    Podobnie z kasami biletowymi: glowny budynek - tasiemiec,automat na peronie - kolejka jak w miesnym w '86,kasy biletowe w tunelu na poczatku peronu - zero ludzi; ]
    Nie wiem,jak bedzie w tym roku,bo peron w Gdyni przeszedl przebudowe - moga nastapic jakies zmiany.A swoja droga,to AA daje na maxa dupy,ze nie dogaduje sie z SKM,przeciez ludzi o 2-3 jest tylu,ze spokojnie mozna by puscic 2-3 sklady normalnej dlugosci,na pewno by byly pelne.A tak,to ludzie jada scisnieci jak w puszce i pewnie polowa nie ma nawet biletu (bo nastawiaja sie na kupno w pociagu).
  • Anonim

ja z Gdańska Chełmu, ale na na pole namiotowe, a co tam się bede w kolejkach męczyć, skoro na campingu impreza 24h na dobe;D
  • Kasia

Niby tak. Tez mam wykupiony camping i caly czas sie waham, czy z niego skorzystac. Mam jednak zle wspomnienia sprzed dwoch lat. W namiocie mozna spac najdluzej do 8 (bo potem, o ile jest ladna pogoda, jest mega duszno i goraco i juz glosno), umyc sie ciezko bo na 2000 ludzi jest 10 prysznicow. Chyba ze w morzu:) No i wieczorem na koncertach jest sie brudnym i zmeczonym. Moze to wlasnie w tym tkwi caly urok, ale wystarczy mi, ze "mecze sie" na wszystkich innych festiwalach. Jesli chodzi o Openera, skorzystam z tego, ze mieszkam w Trojmiescie. Chyba. Bo dalej nie wiem, tak naprawde..

ps kazik: ciekawostka. Na calym swiecie na poczatku peronu (czy to w kolejce, czy w metrze) jest mniej ludzi. Zwrocilam uwage:D
  • kazik

>ps kazik: ciekawostka. Na calym swiecie na poczatku peronu
    >(czy to w kolejce, czy w metrze) jest mniej ludzi. Zwrocilam
    >uwage:D

Heh,no niby tak,w koncu komu by sie chcialo isc i isc i isc jak we Wladcy Piercieni,zeby w koncu dotrzec na ten poczatek peronu.Caly wic polega na tym,ze szczegolnie u nas czasami ciezko wycyrklowac,gdzie dokladnie ten pociag stanie,albo czlowiek musi biec za nim,bo stanal za blisko,albo do niego,bo stanal za daleko.Dlatego wiekszosc ludzi wybierze srodek peronu - najbezpieczniej.A w Gdyni akurat oplacilo sie znac zwyczaje panow maszynistuf; D

• Anonim

ej jak was tylu jest rodowitych trójmieszczan to może znajdzie ktoś kawałek podłogi dla 2 osób??zapłacę...prosze na prv
  • Martin

prosto z Gdyni Dabrowy trajtkiem 24!
  • L'esprit électronique

Podbijam dla tych, co poddali się w poszukiwaniu tego wątku :D
  • Martin

Dzieki za odnalezienie watku i pozdro dla wala ktory skrytykowal istnienie watku dla miejscowych!:D
  • tylkodlarubinka

ja :)
  • AnkS

Ja z Rumi. Czy to sie liczy? :( ^^
  • Martin

No powiedzmy, mozemy Rumie podczepic - przynajmniej wiecej nas bedzie:D

Wogole zauwazylem, ze w okolicach Open'era niezly bajzel komunikacyjny szykuje sie w Gdyni. Jak wylacza czesc centrum (i wlasnie, zgubilem posta z trojmiasta.pl z info ktore dokladnie ulice zamykaja - wiem, ze na pewno czesc Swietojanskiej) to mam nadzieje, ze nic pilnego nie bede mial nagle w ciagu dnia do zalatwienia na miescie bo i autobusem moze byc ciezko dojechac.
  • denatka

reprezentacja sopotu sztuk: jeden
  • Amelia

I kartuzy! też z pomorza XD

zastanawiam sie tylko czy tam nie zgine. jadę pierwszy raz i na ostatni dzien tylko :D
  • Anonim

Gdańsk Orunia, obstawiam pole, choć planowana wyprawa do domu w celu gorącej kąpieli w połowie imprezy :p
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki