Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • jsnpncz

LCD grają cover Joy Division. Ojj zaostrzyło apetyt na koncert :]

http://www.bbc.co.uk/mediaselector/...
  • ORZECH

oj sporo smakowitości w tym roku:)
  • farelka

dla mne to był chyba najbardziej energetyczny koncert podczas festiwalu - zwłaszcza po rozczarowaniu bjork lcd wymiótł! było znakomicie :)
  • czibo...powtórz.

po godzinie musiałem niestety spadać na Smolika:)
  • L'esprit électronique

Bardzo podobał mi się występ! Byłem co prawda w ekstazie po Bjork, ale nie przeszkadzało to mi się rozszaleć :) Nie zawiódł w najmniejszym stopniu, może tylko lekki minusik za brak Someone Great. Ale duży pozytyw!
  • Anonim

dla mnie ten gość to drewniak.
    stał tam...i stał...
    i stał...
    i zero kontaktu z publicznością...
    a na tym polegają koncerty to nie jest jakaś impreza w klubie i ludzie chcą też popatrzeć etc. a nie tylko tańczyć...
    dla mnie maniana i najgorszy koncert na heinekenie...
  • Anonim

Dla mnie również najlepszy koncert festiwalu na równi z Sonic Youth. I właśnie o to chodziło. Żeby się wyszaleć, potańczyć, pokrzyczeć "get your payments from the nation" itp A James Murphy kilka razy zagadał publiczność, m.in. o nadchodzącym wschodzie słońca więc nie przesadzaj z tym zerowym kontaktem. Zresztą nie jest to muzyka w stylu Bjork, że ludzie idą by nawiązać emocjonalną więź z artystą. A jak oceniasz koncerty tylko wg zaangażowania i kontaktu to najgorszym występem powinno być Muse. Ale czekaj... jest jeszcze coś takiego jak muzyka !
  • OSTACH

wedlug mnie jeden z najlepszych koncertow,na koniec maksymalna dawka mocy..byli super..
  • Bułka eM

Ostatni koncert openera, a obudził we mnie okrutną ochotę na jeszcze conajmniej tydzień festiwalu. Nieźle nakurwiali, ciśnienie skakało z każdym utworem, nakręcali tempo i miażdżyli mózg! Najlepsza impreza jak dla mnie! Strasznie podobało mi się też oświetlenie koncertu. No chuj w masło :D
  • wuszu

ludzie, byliście po prawej stronie trochę z tyłu jak wparowaliśmy z tańcami, że zaraz 30 osób zaczeło się kosmicznie bawić:D?? bo taka akcja była! wszyscy drętwi my wparowaliśmy i zaraz mały placyk do tańców, pogo i wogole super zabawa. śpiewaliśmy wtedy Declare Independence i ja się pomyliłem w tekście "new york i love but you BRINGS me down' :D kojarzy ktoś :D?
  • Asłu

>wuszu napisał
    >ludzie, byliście po prawej stronie trochę z tyłu jak
    >wparowaliśmy z tańcami, że zaraz 30 osób zaczeło się
    >kosmicznie bawić:D?? bo taka akcja była! wszyscy drętwi
    >my wparowaliśmy i zaraz mały placyk do tańców, pogo i
    >wogole super zabawa. śpiewaliśmy wtedy Declare
    >Independence i ja się pomyliłem w tekście "new york i
    >love but you BRINGS me down' :D kojarzy ktoś :D?

Na LCD faktycznie po prawej trochę z tyłu skakałam mocno, ale Bidżorkowe Declare Independence jak najbardziej wywrzeszczałam tuż pod sceną :))

Nieno, LCD zrobiło na mnie wielkie wrażenie, ostatnim razem tak skakałam... na Groove Armadzie :D
    Też chciałam, żeby to trwało i trwało...
  • Agent L

> wszyscy drętwi

Widać że Cię nie było z przodu po lewej; )
  • Uncle Tom

w zyciu wczesniej nie slyszalem o LCD.. ale to co ze mna zrobili... juz praktycznie nie istnialem po Bjoerk, ale oni wbili mi kolejny gwozdz w mozg... szkoda tylko, ze na trawie nie moglem sie wtedy wywalic....

bylo bosko.
  • Anonim

>Agent L napisał
    >> wszyscy drętwi
    >
    >Widać że Cię nie było z przodu po lewej; )
    >

albo też z przodu po prawej; )
  • Asłu

No własnie, agunta, nie wiem, czy byłam z przodu, czy z tyłu, chyba po środku :D
    Zasadniczo impreza była od początku :))
    Zapamiętałam z tego wszystkiego takiego pociesznego chłopaczka w kreszowym dresie, który podchodził do ludzi i im śpiewał w twarz - śmiesznie było :))
  • farelka

>agunta napisała:
    >>Agent L napisał
    >>> wszyscy drętwi
    >>
    >>Widać że Cię nie było z przodu po lewej; )
    >>
    >
    >albo też z przodu po prawej; )

ja tez byłam z przodu z prawej i było szaleństwo! :D
  • Uncle Tom

a ja nie bylem z przodu - tak mnei z tylu w ziemie wbilo, ze nie wiedzialem co sie dzieje gdzie jestem i w ogole o co kaman.

zaluje.
  • umpa lumpa

Zaluje, ze nie dam rady na Amona, bo jest z kategorii mistrz-swiata. ale lcs dal czadu, ja razem z nimi. ludzie, ale sie dzialo...
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki