-
jsnpncz
LCD grają cover Joy Division. Ojj zaostrzyło apetyt na koncert :]
http://www.bbc.co.uk/mediaselector/... -
ORZECH
-
farelka
dla mne to był chyba najbardziej energetyczny koncert podczas festiwalu - zwłaszcza po rozczarowaniu bjork lcd wymiótł! było znakomicie :) -
czibo...powtórz.
-
-
Bardzo podobał mi się występ! Byłem co prawda w ekstazie po Bjork, ale nie przeszkadzało to mi się rozszaleć :) Nie zawiódł w najmniejszym stopniu, może tylko lekki minusik za brak Someone Great. Ale duży pozytyw!
-
Anonim
dla mnie ten gość to drewniak.
stał tam...i stał...
i stał...
i zero kontaktu z publicznością...
a na tym polegają koncerty to nie jest jakaś impreza w klubie i ludzie chcą też popatrzeć etc. a nie tylko tańczyć...
dla mnie maniana i najgorszy koncert na heinekenie... -
Anonim
Dla mnie również najlepszy koncert festiwalu na równi z Sonic Youth. I właśnie o to chodziło. Żeby się wyszaleć, potańczyć, pokrzyczeć "get your payments from the nation" itp A James Murphy kilka razy zagadał publiczność, m.in. o nadchodzącym wschodzie słońca więc nie przesadzaj z tym zerowym kontaktem. Zresztą nie jest to muzyka w stylu Bjork, że ludzie idą by nawiązać emocjonalną więź z artystą. A jak oceniasz koncerty tylko wg zaangażowania i kontaktu to najgorszym występem powinno być Muse. Ale czekaj... jest jeszcze coś takiego jak muzyka ! -
OSTACH
wedlug mnie jeden z najlepszych koncertow,na koniec maksymalna dawka mocy..byli super.. -
Bułka eM
Ostatni koncert openera, a obudził we mnie okrutną ochotę na jeszcze conajmniej tydzień festiwalu. Nieźle nakurwiali, ciśnienie skakało z każdym utworem, nakręcali tempo i miażdżyli mózg! Najlepsza impreza jak dla mnie! Strasznie podobało mi się też oświetlenie koncertu. No chuj w masło :D -
wuszu
ludzie, byliście po prawej stronie trochę z tyłu jak wparowaliśmy z tańcami, że zaraz 30 osób zaczeło się kosmicznie bawić:D?? bo taka akcja była! wszyscy drętwi my wparowaliśmy i zaraz mały placyk do tańców, pogo i wogole super zabawa. śpiewaliśmy wtedy Declare Independence i ja się pomyliłem w tekście "new york i love but you BRINGS me down' :D kojarzy ktoś :D? -
Asłu
>wuszu napisał
>ludzie, byliście po prawej stronie trochę z tyłu jak
>wparowaliśmy z tańcami, że zaraz 30 osób zaczeło się
>kosmicznie bawić:D?? bo taka akcja była! wszyscy drętwi
>my wparowaliśmy i zaraz mały placyk do tańców, pogo i
>wogole super zabawa. śpiewaliśmy wtedy Declare
>Independence i ja się pomyliłem w tekście "new york i
>love but you BRINGS me down' :D kojarzy ktoś :D?
Na LCD faktycznie po prawej trochę z tyłu skakałam mocno, ale Bidżorkowe Declare Independence jak najbardziej wywrzeszczałam tuż pod sceną :))
Nieno, LCD zrobiło na mnie wielkie wrażenie, ostatnim razem tak skakałam... na Groove Armadzie :D
Też chciałam, żeby to trwało i trwało... -
Agent L
-
Uncle Tom
w zyciu wczesniej nie slyszalem o LCD.. ale to co ze mna zrobili... juz praktycznie nie istnialem po Bjoerk, ale oni wbili mi kolejny gwozdz w mozg... szkoda tylko, ze na trawie nie moglem sie wtedy wywalic....
bylo bosko. -
Anonim
>Agent L napisał
>> wszyscy drętwi
>
>Widać że Cię nie było z przodu po lewej; )
>
albo też z przodu po prawej; ) -
Asłu
No własnie, agunta, nie wiem, czy byłam z przodu, czy z tyłu, chyba po środku :D
Zasadniczo impreza była od początku :))
Zapamiętałam z tego wszystkiego takiego pociesznego chłopaczka w kreszowym dresie, który podchodził do ludzi i im śpiewał w twarz - śmiesznie było :)) -
farelka
>agunta napisała:
>>Agent L napisał
>>> wszyscy drętwi
>>
>>Widać że Cię nie było z przodu po lewej; )
>>
>
>albo też z przodu po prawej; )
ja tez byłam z przodu z prawej i było szaleństwo! :D -
Uncle Tom
a ja nie bylem z przodu - tak mnei z tylu w ziemie wbilo, ze nie wiedzialem co sie dzieje gdzie jestem i w ogole o co kaman.
zaluje. -
umpa lumpa
Zaluje, ze nie dam rady na Amona, bo jest z kategorii mistrz-swiata. ale lcs dal czadu, ja razem z nimi. ludzie, ale sie dzialo...
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne