Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jak już wiadomo od pewnego czasu, tegoroczna edycja heineken opener festival będzie trwała aż 4 dni! 2 – 5 lipca 2009, nadchodzimyyy!

"Każda edycja festiwalu jest wyjątkowa, jednak ta będzie szczególnie istotna – w 2009 roku Heineken Open’er Festival będzie trwał aż 4 dni. Jest to bardzo ważna zmiana w historii naszego festiwalu, pozwalająca stanąć w jednym rzędzie z festiwalowymi gigantami w Europie. Każdy dzień wypełniony będzie potężną dawką muzyki oraz wieloma aktywnościami pozamuzycznymi. Pierwszy dzień to tak zwany opening day, który będzie stanowił wyjątkowe wprowadzenie do głównej części festiwalu."

Oczywiście można już nabyć bilety:
    Ceny biletów od 3 listopada 2008 do 15 lutego 2009:

* karnet na 3 dni - 240 PLN,
    * karnet na 4 dni - 280 PLN,

Ceny biletów od 16 lutego 2009:

* karnet na 3 dni - 280 PLN,
    * karnet na 4 dni - 320 PLN,

pewnie wkrótce zaczną sypać się wykonawcy...
    kto się wybiera?
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Zachowajmy spokój...APELUJĘ...zachowajmy spokój!
    Zbieram na zabieg reanimacyjny dla Kuby...bo szlag go trafił...

Ale koleżanka miała dobre chęci mimo iż nie wiedziała że my o tym wiemy i rozmawiamy od miesięcy :P
  • saywhat?

Heh.. 3 lipca mam urodziny. chcialbym: The Prodigy, Basement Jaxx i Fatboy Slima na urodzinki;)
  • Hellena

Kuba, Marcin i Ja na moderatora!
  • L'esprit électronique

:D:D:D

Spokojnie, przyjdą modzi i posprzątają. Ciekawe, ile jeszcze zaliczymy takich tematów :D
  • Scisnięty

Mnie też troszkę zirytowalo, ale później rozśmieszyło, a na koniec przyszła refleksja, że przecież nigdzie na tym gronie nie ma o tym powiedziane w sposob czytelny...
    Żeby wiedzieć, że było już o tym mówione trzeba by było przejrzeć 913 postów w wątku "Heineken Open'er 2009"... więc jeśli dziewczyna jest tu od niedawna, to wcale się nie dziwię:)
  • Kuba

czepiacie się, heh. załóżcie o tym temat : D
  • Anonim

no właśnie...:) nie czytałam wcześniejszych wypowiedzi,więc już po ptakach:) dodatkowy nie zaszkodzi...
  • Sebastian

po co sie denerwowac? -_-' nie kazdy zaraz po zakonczeniu openera co pol godziny wchodzi na oficjalke i wypatruje newsow o nastepnej edycji.
  • Anonim

Niektórzy na tym gronie są bardzo drażliwi. O poczuciu humoru już nie wspominając; ) Bez fochów tylko, błagam :)
  • pLa$ti

a wie ktos w jakich dniach bedzie dunskie roskilde? czy sie pokrywa sie?
  • hikikomori

>pLa$ti napisała:
    >a wie ktos w jakich dniach bedzie dunskie roskilde? czy sie
    >pokrywa sie?

dokładnie ta sama data, 2-5.07 :P
  • Anonim

>Sebastian napisał
    >po co sie denerwowac? -_-' nie kazdy zaraz po zakonczeniu
    >openera co pol godziny wchodzi na oficjalke i wypatruje
    >newsow o nastepnej edycji.

zgadzam się...:)
  • Zegar do ciemni poszukiwany

Eh... nie mam z kim jechać.
    Samej da się przeżyć? Znaczy mam na myśli bezpieczeństwo na polu namiotowym, bo to będzie mój pierwszy Opener.
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Ogólnie samej jechać pierwszy raz na Heńka to może być ciężko...ale niekoniecznie...zależy od człowieka i od wiedzy jaką posiądzie na temat jak się poruszać, o której wstawać do prysznica; ) <joke> itd....a co do samego pola to nie ma problemu z bezpieczeństwem.
  • Hellena

Dwa lata temu jechalam sama z kolezanka... Na gronie wczesniej poznalam fajna ekipe MSFN (pozdrawiam kolegow i kolezanki;) i juz nie bylysmy same na polu.
  • Anonim

Ja pierwszy raz jechalem sam, na miejscu spotkałem 150 tysięcy znajomych. I było zajebiście. Choć sam wolę wygodne mieszkanko w Gdyni :]
  • T.

Wystarzy PJ Harvey i polowa ludzi bedzie zaspokojona:) Ale poza tym moglby byc jeszcze Mogwai, Eagles Of Death Metal i The Knife :) No i nie pogardzilbym Radioheadem:)
  • Piotr A 

proszę o inne zespoły niż wymienione wyżej poza radioheadem :P
  • Monikea

ekhm, czy wiecie dlaczego oni jeszcze NIC nie ogłosili?
  • 1
  • 2
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki