-
gosza
ŚWIETNA WIADOMOŚĆ - PRZESZLIŚMY DO DRUGIEJ FAZY GŁOSOWANIA NA NAJLEPSZY EUROPEJSKI FESTIWAL
dziękujemy :)
KAŻDY MOŻE ZAGŁOSOWAĆ JESZCZE RAZ, ALE NIE WIĘCEJ NIZ RAZ
http://eu.virtualfestivals.com/inde...
-
Dott
>restart napisała:
>KAŻDY MOŻE ZAGŁOSOWAĆ JESZCZE RAZ, ALE NIE WIĘCEJ NIZ
>RAZ
...nu chyba, że wyczyści ciasteczka ];-D
chociaż ja jestem internetowo-informatyczny głupek i nie wiem czy to podziała. no w każdym razie go heineken go! -
Anonim
szczerze mowiac to ja nie widze powodu zeby glosowac na henka bo w tym roku byl sredni; /
no a widze tam kilka o wiele ciekawszych... -
Hellena
O Jezu! Ale chodzi o to, ze Open'er jest nasz POLSKi i jak wygra to bedzie niesamowicie fantastycznie!
-
-
˙·٠•● Marcin ●•·
Heniek był zajebisty w tym roku dlatego, trzeba zagłosować kilka racy; )
Poza tym Hellena ma jak zwykle racja baba jedna z niderlandów................... .................. -
Hellena
No wlasnie i nawet niderlandczycy przyznali ze zamiast na Lowlands to w przyszlym roku na Heinekena przyjada! :P -
justyna
-
˙·٠•● Marcin ●•·
Pewnie powiedzą, że to mega lansiarki festyn i nie przyjadą ludzie pewnie bo przejmą się MEGA tą opinią i festiwal upadnie i Ziółek pójdzie z torbami i MIA urodzi...
NARF -
Marcin chciał nam właśnie zasugerować, że to Ziółek zmajstrował dziecko M.I.A.
A moim zdaniem jeśli Open'er wygra, to ziemia się rozstąpi. Pytanie, w którym miejscu i czy zdążymy w międzyczasie pójść na kawę. -
Hellena
O, ja sie chetnie umowie na kawke. Srasznie lubie takie wypady na kawke! Kto sie pisze? -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne