Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • elvisja

ja chciałabym serdecznie pozdrowić chłopaka, którego poznałam na koncercie 2manydjs. gdy narzekałeś, że tak długo nie wychodzą i pytałeś o godzinę, ja ci odpowiedziałam.. a później rozmowa sama się rozwinęła. to był sympatyczny koncert. :)

..oraz chłopaka, którego poznałam w autobusie festiwalowym jadącym z kosakowa już pod dworzec. czwartego dnia, po całym festiwalu. :) pochodził z Warszawy, był kierowcą, spędzał czas ze znajomymi na heinekenie i gdy powiedziałam, że na dead weather byłam pod samą sceną, przeprosił za to, że pewnie walnął mnie nie raz butem falując na ludziach. :)

/dziewczyna w czarnej bluzce ze skrzydłami i zielonych spodniach lub białej bluzce i turkusowej spódniczce z tiulem, nie pamiętam w co byłam wtedy ubrana. :) serdecznie pozdrawiam!
  • мαdeleiηe.

>Paulelle napisała:
    >a ja pozdrawiam osoby, które codziennie na polu namiotowym
    >krzyczały "karmel! ciastko!" a my odpowiadaliśmy
    >"czekkolaaaaadaaaaaaaaaa!!!!" :D
    >
    >i dziękuję dziewczynie, która pożyczyła mi butelkę z
    >wodą do spłukania włosów w umywalce, kiedy zabrakło
    >wody w prysznicach :)

fakt ciastko było pierwsze, ale karmel słychać było z naszych 3 namiotów :P
    a dziewczyna z butelką to bodajże moja koleżanka :)
  • Monika Moczko

Szukam chłopaka, który stał po prawej stronie podczas koncertu Coldplay'a w niebieskiej bluzie i plecaku, znał wszystkie piosenki i przytuliłam go na koniec.
  • aural

Basiu z Zabrza szukam Ciebie :)

jest opener 2007 , minął własnie pierwszy dzień festiwalu , odpoczywam przy "scenie młodych" , z ostatniego koncertu wraca jakaś dziewczyna , filigranowa blondynka , długie proste włosy. podchodzę , zagaduje , wracamy razem na pole. następnego dnia kiedy wychodzę na pierwszy gig znowu ja spotykam, atakujemy razem ...
    podobno przyjechała furą z bratem i jego znajomymi , podobno była wcześniej na slocie, podobno lubi Beastie Boys, podobno ma 19 lat (2007)

Basiu bardzo chciałbym Cie jeszcze kiedyś spotkać :)

Wojtek Witek z Brzegu
  • emilka

szukam pani ktora robila zdjęcia na after party po openerze tam przy kielbaskach i piwie przy polu namiotowym!!!
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki