-
elvisja
ja chciałabym serdecznie pozdrowić chłopaka, którego poznałam na koncercie 2manydjs. gdy narzekałeś, że tak długo nie wychodzą i pytałeś o godzinę, ja ci odpowiedziałam.. a później rozmowa sama się rozwinęła. to był sympatyczny koncert. :)
..oraz chłopaka, którego poznałam w autobusie festiwalowym jadącym z kosakowa już pod dworzec. czwartego dnia, po całym festiwalu. :) pochodził z Warszawy, był kierowcą, spędzał czas ze znajomymi na heinekenie i gdy powiedziałam, że na dead weather byłam pod samą sceną, przeprosił za to, że pewnie walnął mnie nie raz butem falując na ludziach. :)
/dziewczyna w czarnej bluzce ze skrzydłami i zielonych spodniach lub białej bluzce i turkusowej spódniczce z tiulem, nie pamiętam w co byłam wtedy ubrana. :) serdecznie pozdrawiam! -
мαdeleiηe.
>Paulelle napisała:
>a ja pozdrawiam osoby, które codziennie na polu namiotowym
>krzyczały "karmel! ciastko!" a my odpowiadaliśmy
>"czekkolaaaaadaaaaaaaaaa!!!!" :D
>
>i dziękuję dziewczynie, która pożyczyła mi butelkę z
>wodą do spłukania włosów w umywalce, kiedy zabrakło
>wody w prysznicach :)
fakt ciastko było pierwsze, ale karmel słychać było z naszych 3 namiotów :P
a dziewczyna z butelką to bodajże moja koleżanka :) -
Monika Moczko
Szukam chłopaka, który stał po prawej stronie podczas koncertu Coldplay'a w niebieskiej bluzie i plecaku, znał wszystkie piosenki i przytuliłam go na koniec. -
aural
Basiu z Zabrza szukam Ciebie :)
jest opener 2007 , minął własnie pierwszy dzień festiwalu , odpoczywam przy "scenie młodych" , z ostatniego koncertu wraca jakaś dziewczyna , filigranowa blondynka , długie proste włosy. podchodzę , zagaduje , wracamy razem na pole. następnego dnia kiedy wychodzę na pierwszy gig znowu ja spotykam, atakujemy razem ...
podobno przyjechała furą z bratem i jego znajomymi , podobno była wcześniej na slocie, podobno lubi Beastie Boys, podobno ma 19 lat (2007)
Basiu bardzo chciałbym Cie jeszcze kiedyś spotkać :)
Wojtek Witek z Brzegu -
-
emilka
szukam pani ktora robila zdjęcia na after party po openerze tam przy kielbaskach i piwie przy polu namiotowym!!!
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne