Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *Ker/\/\it*

jak w temacie kto byl wiedzial co bylo grane;)
  • Anonim

dzieki, do tej pory zylem w nieswiadomosci :P
  • Kuba

kurde tera żałuję (; byłem lekko zjebany po interpolu i nie chciało sie przedzierać przez te tłumy. huh.
  • Hellena

Mi sie to marzylo, ale udalo mi sie dotrzec tylko na metr od wejscie do namiotu i dalej ni chuja :(
  • † wilku †

a jesli myslisz, ze slyszales juz wszystko idz na koncert HATI (AlterSpace) albo Zywiolaka (World Stage)... no dwa tak odjechane koncerty jesli chodzi o brzmienie ze szok :D
  • Vincent

musze przyznac ze bylo zajebiscie
    bylem 3 metry od barierki i nie zamienilbym tego koncertu na zaden inny
    a widok pobojowiska po koncercie porazal: grupki ludzi szukajace zgubionych butow, okularow, koszulek, czapek
  • Ms .Fits

Byłam pod samą barierką, hahahha zgadza się ! :D
    Niezły hardkor ogółem i wgniatanie w barierki, w pewnych momentach trzymałam się jakiegoś faceta w polarze (pozdro ! kurde nie gorąco było ? :O) , żeby nie upaść i nie zostać stratowanym.; )
  • Vincent

mnie przed festiwalem kumpel w konia zrobil ze nie wpuszczaja w glanach i pojechalem w trampkach:/
    ale dalem rade:D
  • Ms .Fits

O w mordę. :p Nieee, na takie coś to ja bym się nie dała. :D
    Ale glanem w łeb też o mało co nie dostałam.; )
  • Hanuszka

Ja byłam w 3 rzędzie od barierek i to było PIEKŁO.

P.S. Tez w trampkach :E Ale dałam radę.
  • Ms .Fits

A ja pamiętam panią z kolczykiem byczkiem ! :D
    Stałaś za mną, tyle że ja przy barierce :p
  • Hanuszka

Hahahah, no prosze :D
  • Mario

Nuu ja z Hecią byłam. :) Fakt, piekło niesamowite, tytuł tematu się potwierdza. Dobrze, że ja glany chociaż przywdziałam. :P
  • ~HRyPa~

>Vincent napisał
    >mnie przed festiwalem kumpel w konia zrobil ze nie
    >wpuszczaja w glanach i pojechalem w trampkach:/
    >ale dalem rade:D

uwierzyc w coś takiego - bez sensu!!!
  • rokendroll

ja się pochwalę że jako pierwszy na tym gigu byłem na "górze" i jako pierwszy wyleciałem na barierki. Jestem z siebie kurwa dumny , przeszedłem do historii i kurwa będę opowiadał wnukom!!!! A Sex Pistols są muzycznie dużo lepsi niż 30 lat temu. Pogo bylo dobre , ale dzień wcześniej w tym samym miejscu na the cribs tak mi ktoś wyjebał że przez 3 piosenki soczewke kontaktową sobie z powrotem wsadzałem:) A w ogóle to mi się wydawało, że pod sceną byli ludzie z bulbulators i the damrockers- moze ktos potwierdzi????.

reasumując:

Sex Pistols na openerze=PANKROK!!!!!!:)
  • #

a ja w czeszkach przy samej barierce, czechy dały radę - polecam jako najlepsze openerowe obuwie!tylko trzeba sprytnie skakać

koło mnie był pan z córką, którą dość sprawnie chronił, więc się nieco podłączyłam

Pistolsi - rewelacja!

(tylko niech ktoś mi powie, co to za woda leciała z dachu namiotu? byłam przekonana, że leje na zewnątrz...)
    #
  • Gretchen Ross

nie, to sufit się pocił :)
  • Hanuszka

rokendroll- też chciałam iść na fale, ale kurwa jak?! Tam był taki ścisk, że ledwo dało sie jakoś poruszać.
    Jak ty to zrobiłeś? :D
    Ale uważam, że muzycznie wcale nie byli lepsi niż 20 lat temu (niestety mam słabe porównanie, ale bardziej mi sie podobaja płytowe wydania), a Rotten rozkręcił sie dopiero po kilku piosenkach.
  • Mario

Jasiu Zgniłek i tak dawał radę. :P Chociaż reszta zespołu mogłaby się trochę postarać. Entuzjazm perkusisty i gitarzysty był rozpierdalający.
  • Vincent

>~HRyPa~ napisał
    >>Vincent napisał
    >>mnie przed festiwalem kumpel w konia zrobil ze nie
    >>wpuszczaja w glanach i pojechalem w trampkach:/
    >>ale dalem rade:D
    >
    >uwierzyc w coś takiego - bez sensu!!!

bez sensu? moze dla Ciebie

jak mi ktos kto byl juz na Open'erze mowi ze nie wpuszczaja, a ja jade pierwszy raz i do tego czytam w regulaminie o zakazie wejscia w obuwiu z metalowymi okuciami to jednak czlowiek sie zaczyna zastanawiac czy warto ryzykowac jesli jest chocby 10% szansy bycia cofnietym po 8 godzinach podrozy pociagiem

swoja droga kolega za swoj 'zarcik' juz poniosl konsekwencje:D
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki