-
*Ker/\/\it*
-
Anonim
-
Kuba
kurde tera żałuję (; byłem lekko zjebany po interpolu i nie chciało sie przedzierać przez te tłumy. huh. -
Hellena
Mi sie to marzylo, ale udalo mi sie dotrzec tylko na metr od wejscie do namiotu i dalej ni chuja :( -
-
† wilku †
a jesli myslisz, ze slyszales juz wszystko idz na koncert HATI (AlterSpace) albo Zywiolaka (World Stage)... no dwa tak odjechane koncerty jesli chodzi o brzmienie ze szok :D -
Vincent
musze przyznac ze bylo zajebiscie
bylem 3 metry od barierki i nie zamienilbym tego koncertu na zaden inny
a widok pobojowiska po koncercie porazal: grupki ludzi szukajace zgubionych butow, okularow, koszulek, czapek -
Ms .Fits
Byłam pod samą barierką, hahahha zgadza się ! :D
Niezły hardkor ogółem i wgniatanie w barierki, w pewnych momentach trzymałam się jakiegoś faceta w polarze (pozdro ! kurde nie gorąco było ? :O) , żeby nie upaść i nie zostać stratowanym.; )
-
Vincent
mnie przed festiwalem kumpel w konia zrobil ze nie wpuszczaja w glanach i pojechalem w trampkach:/
ale dalem rade:D -
Ms .Fits
O w mordę. :p Nieee, na takie coś to ja bym się nie dała. :D
Ale glanem w łeb też o mało co nie dostałam.; ) -
Hanuszka
Ja byłam w 3 rzędzie od barierek i to było PIEKŁO.
P.S. Tez w trampkach :E Ale dałam radę. -
Ms .Fits
A ja pamiętam panią z kolczykiem byczkiem ! :D
Stałaś za mną, tyle że ja przy barierce :p -
Hanuszka
-
Mario
Nuu ja z Hecią byłam. :) Fakt, piekło niesamowite, tytuł tematu się potwierdza. Dobrze, że ja glany chociaż przywdziałam. :P -
~HRyPa~
>Vincent napisał
>mnie przed festiwalem kumpel w konia zrobil ze nie
>wpuszczaja w glanach i pojechalem w trampkach:/
>ale dalem rade:D
uwierzyc w coś takiego - bez sensu!!! -
rokendroll
ja się pochwalę że jako pierwszy na tym gigu byłem na "górze" i jako pierwszy wyleciałem na barierki. Jestem z siebie kurwa dumny , przeszedłem do historii i kurwa będę opowiadał wnukom!!!! A Sex Pistols są muzycznie dużo lepsi niż 30 lat temu. Pogo bylo dobre , ale dzień wcześniej w tym samym miejscu na the cribs tak mi ktoś wyjebał że przez 3 piosenki soczewke kontaktową sobie z powrotem wsadzałem:) A w ogóle to mi się wydawało, że pod sceną byli ludzie z bulbulators i the damrockers- moze ktos potwierdzi????.
reasumując:
Sex Pistols na openerze=PANKROK!!!!!!:) -
#
a ja w czeszkach przy samej barierce, czechy dały radę - polecam jako najlepsze openerowe obuwie!tylko trzeba sprytnie skakać
koło mnie był pan z córką, którą dość sprawnie chronił, więc się nieco podłączyłam
Pistolsi - rewelacja!
(tylko niech ktoś mi powie, co to za woda leciała z dachu namiotu? byłam przekonana, że leje na zewnątrz...)
# -
Gretchen Ross
-
Hanuszka
rokendroll- też chciałam iść na fale, ale kurwa jak?! Tam był taki ścisk, że ledwo dało sie jakoś poruszać.
Jak ty to zrobiłeś? :D
Ale uważam, że muzycznie wcale nie byli lepsi niż 20 lat temu (niestety mam słabe porównanie, ale bardziej mi sie podobaja płytowe wydania), a Rotten rozkręcił sie dopiero po kilku piosenkach. -
Mario
Jasiu Zgniłek i tak dawał radę. :P Chociaż reszta zespołu mogłaby się trochę postarać. Entuzjazm perkusisty i gitarzysty był rozpierdalający. -
Vincent
>~HRyPa~ napisał
>>Vincent napisał
>>mnie przed festiwalem kumpel w konia zrobil ze nie
>>wpuszczaja w glanach i pojechalem w trampkach:/
>>ale dalem rade:D
>
>uwierzyc w coś takiego - bez sensu!!!
bez sensu? moze dla Ciebie
jak mi ktos kto byl juz na Open'erze mowi ze nie wpuszczaja, a ja jade pierwszy raz i do tego czytam w regulaminie o zakazie wejscia w obuwiu z metalowymi okuciami to jednak czlowiek sie zaczyna zastanawiac czy warto ryzykowac jesli jest chocby 10% szansy bycia cofnietym po 8 godzinach podrozy pociagiem
swoja droga kolega za swoj 'zarcik' juz poniosl konsekwencje:D
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne