-
KAMIL
Chyba taki wątek trzeba już założyć. I zmienić nazwę grona. Jakie są Wasze propozycje? :) Proponuję nie tylko muzyczne, ale również organizacyjne. -
Anonim
-
##
Jedna główna scena dla najlepszych/ największych artystów z różnych gatunków muzycznych.
Trzy sceny wielkości tegorocznej World Stage, odpowiednio dla Rock, Hip-hop i Reggae.
Zrobić barierki do autobusów Open'er, tak jak na Dworcu.
...sam Heineken był w tym roku za dużżży!!!! -
a
-
-
Anonim
Zrobić coś, żeby nie trzeba było podejmować takich wyborów jak w tym roku typu Gentleman czy Jay-Z. -
agy
> Zrobić coś, żeby nie trzeba było podejmować takich wyborów jak w tym roku typu Gentleman czy Jay-Z.
Zgadzam się. I czekam na Santogold:) -
Gosz
popieram absolutnie!
i fajnie by było, jak już ktoś wyżej napisał żeby były sceny z różnymi rodzajami muzy
jak już się wypowiedziałam w innym wątku, festiwal za duuży, a jeśli już idą w tym kierunku to na pewno trzeba to inaczej zorganizować ( z duużych festiwali miałam okazję być na sziget i choć rozmiarowo jest zdecydowanie większy niż open'er to w ogóle nie odczuwało się absolutnie żadnych minusów tej sytuacji) -
a
niby płacimy tę cenę za tak wiele gwiazd i koncertów, a tak na prawdę mamy szansę porządnie przeżyć tylko kilka. tak, te trudne wybory że trzeba zobaczyć to lub to, albo część jednego koncertu i biec na drugi przez co nie ma opcji aby się nacieszyć i przeżyć coś porządnie -
diabli pomiot
Pierwsza myśl jaka mi przychodzi do głowy to:
CIEPŁA WODA POD PRYSZNICEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) -
staś.
> > Zgadzam się. I czekam na Santogold:)
oj tak :) santogold to byłby wypas :) -
sok kiwi
-
zdziśka
>diabli pomiot napisała:
>Pierwsza myśl jaka mi przychodzi do głowy to:
>CIEPŁA WODA POD PRYSZNICEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
O Boże tak ! chociaż do tej dało się przyzwyczaić :). Co do rozkładówki, straszna rozterka w wyborze, chciałoby się tyle zobaczyć, ale no nie ma takiej możliwości. I za dużo łażenia...
-
Anonim
dokładnie!!! do tego więcej prysznicy i to conajmniej 2 razy. a co do nażekań na nakładki, to timetable na serio jest ciężko ułożyć, na innych festiwalach trzeba dokonywać trudniejszych wyborów. no i fajnie by było jakby to wszystko trwało nieco dłużej, bo np 3 dnia w połowie chemicali, którzy mi nie podpasowali, zawinąłem się do namiotu, bo po 2 nie było już nic do roboty. -
cityman
więcej prysznicy z ciepłą wodą na polu namiotowym !!!!!
i lekka przesada z cenami w punktach gastronomicznych -
Hilga
-
zu
-
Lucky Looser with no luck
to jest festiwal - na prawde nie trzeba sie kapac 2 razy dziennie... a jak juz ktos musi to zawsze moze te 20-30 minut poczekac - moim zdaniem tragedii nie bylo. wypada sie tylko przyczepic do odplywow - nieraz, kąpiel w brodziku zaliczało się już przy umywalkach.
co do cen - fakt, chujnia, ale jak dobrze ze biedronka jest tak blisko. -
panna klio
Stawiałabym na Babie Doły;)
Radiogłowi mogliby nas za rok odwiedzic, oj mogliby... -
Mario
Więcej prysznicy i żeby były chociaż z letnią wodą. Kolejki jak za PRLu, raz czekałam półtorej godziny. :/ I mógłby je ktoś jednak czyścic... Tak samo jak ToiToie, bo w pewnym momencie aż się na wymioty zbierało jak się do nich zbliżało. :P No i trzeba by coś zrobić w związku z wielkością festiwalu, jakoś lepiej to zorganizować. -
##
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne