Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • KAMIL

Chyba taki wątek trzeba już założyć. I zmienić nazwę grona. Jakie są Wasze propozycje? :) Proponuję nie tylko muzyczne, ale również organizacyjne.
  • Anonim

Na pewno przyda się za rok Namiot Marlboro :D
  • ##

Jedna główna scena dla najlepszych/ największych artystów z różnych gatunków muzycznych.
    Trzy sceny wielkości tegorocznej World Stage, odpowiednio dla Rock, Hip-hop i Reggae.
    Zrobić barierki do autobusów Open'er, tak jak na Dworcu.
    ...sam Heineken był w tym roku za dużżży!!!!
  • a

popieram, już przegięli z tą wielkością, za duży i przez to męczący
  • Anonim

Zrobić coś, żeby nie trzeba było podejmować takich wyborów jak w tym roku typu Gentleman czy Jay-Z.
  • agy

> Zrobić coś, żeby nie trzeba było podejmować takich wyborów jak w tym roku typu Gentleman czy Jay-Z.

Zgadzam się. I czekam na Santogold:)
  • Gosz

popieram absolutnie!
    i fajnie by było, jak już ktoś wyżej napisał żeby były sceny z różnymi rodzajami muzy
    jak już się wypowiedziałam w innym wątku, festiwal za duuży, a jeśli już idą w tym kierunku to na pewno trzeba to inaczej zorganizować ( z duużych festiwali miałam okazję być na sziget i choć rozmiarowo jest zdecydowanie większy niż open'er to w ogóle nie odczuwało się absolutnie żadnych minusów tej sytuacji)
  • a

niby płacimy tę cenę za tak wiele gwiazd i koncertów, a tak na prawdę mamy szansę porządnie przeżyć tylko kilka. tak, te trudne wybory że trzeba zobaczyć to lub to, albo część jednego koncertu i biec na drugi przez co nie ma opcji aby się nacieszyć i przeżyć coś porządnie
  • diabli pomiot

Pierwsza myśl jaka mi przychodzi do głowy to:
    CIEPŁA WODA POD PRYSZNICEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
  • staś.

> > Zgadzam się. I czekam na Santogold:)

oj tak :) santogold to byłby wypas :)
  • sok kiwi

nie dawać takich dobrych artystów do tak małego namiotu
  • zdziśka

>diabli pomiot napisała:
    >Pierwsza myśl jaka mi przychodzi do głowy to:
    >CIEPŁA WODA POD PRYSZNICEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

O Boże tak ! chociaż do tej dało się przyzwyczaić :). Co do rozkładówki, straszna rozterka w wyborze, chciałoby się tyle zobaczyć, ale no nie ma takiej możliwości. I za dużo łażenia...
  • Anonim

dokładnie!!! do tego więcej prysznicy i to conajmniej 2 razy. a co do nażekań na nakładki, to timetable na serio jest ciężko ułożyć, na innych festiwalach trzeba dokonywać trudniejszych wyborów. no i fajnie by było jakby to wszystko trwało nieco dłużej, bo np 3 dnia w połowie chemicali, którzy mi nie podpasowali, zawinąłem się do namiotu, bo po 2 nie było już nic do roboty.
  • cityman

więcej prysznicy z ciepłą wodą na polu namiotowym !!!!!
    i lekka przesada z cenami w punktach gastronomicznych
  • Hilga

Proszę o więcej wykonawców reggae i hiphop
  • zu

a czy ktoś wie może gdzie odbedzie sie przyszly opener?
  • Lucky Looser with no luck

to jest festiwal - na prawde nie trzeba sie kapac 2 razy dziennie... a jak juz ktos musi to zawsze moze te 20-30 minut poczekac - moim zdaniem tragedii nie bylo. wypada sie tylko przyczepic do odplywow - nieraz, kąpiel w brodziku zaliczało się już przy umywalkach.
    co do cen - fakt, chujnia, ale jak dobrze ze biedronka jest tak blisko.
  • panna klio

Stawiałabym na Babie Doły;)
    Radiogłowi mogliby nas za rok odwiedzic, oj mogliby...
  • Mario

Więcej prysznicy i żeby były chociaż z letnią wodą. Kolejki jak za PRLu, raz czekałam półtorej godziny. :/ I mógłby je ktoś jednak czyścic... Tak samo jak ToiToie, bo w pewnym momencie aż się na wymioty zbierało jak się do nich zbliżało. :P No i trzeba by coś zrobić w związku z wielkością festiwalu, jakoś lepiej to zorganizować.
  • ##

i za rok ma być koncert NAS'a!
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki