-
Anonim
jak dla mnie opener z roku na rok jest coraz słabszy, w 2006r. ta impreza to było prawdziwe coś... ludzie zamulaja (poza nielicznymi pod scena), piwo tak samo drogie i tak samo sikowate no i coraz większa ilość napigułowanych polaków/angoli. Gdyby wszystkie dni byly takie jak ostatni to było by mistrz, jednak w ciągu dwóch pierwszych nie było rewelacji. W zeszłym roku pojechalem do cieszyna na festiwal, i mimo to że bardziej kameralny to dużo bardziej mi sie podobał niż opener 2007 i 2008 a bilet na dwa dni kosztował mnie 70zł -
paraSOLE_ADDICT
eryka love <3 milosc sex i wszystko
hova... hmm lipa z deka
chemicals i massive wixa na sto procent
ogolnie to hwdp strazy miejskiej i wszystkim przymulencom meskim i zenskim, mentalnym osiemdziesieciolatkom co plakali, ze przeze mnie nie widza, cos im przeszkadza i w ogole odejdz, bo jak smiesz sie bawic zamiast stac z dlonia w kieszeni. serdeczny chuj wam w dupe, waszym okularom i kaloszkom rowniez.
z pozdrowieniami
krolewicz alessandro III de luksemburgi 17 w sukcesji do tronu ksiestwa monako -
nie wytrzeźwiałeś jeszcze: D
nie bede uskuteczniał przesadnej egzaltacji bo i po chój.
ostatni dzień max i tyle.
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...
Miejsca grona (2)
-
Port Lotniczy Gdynia-Kosakowo , Gdynia
-
Port Lotniczy Gdynia-Kosakowo , Gdynia
- Dodaj miejsce