-
xyz
czesssssssssc.
jak to jest, spanie na plazy to warta rozwazenia opcja?
no i pytanie do tych ktorzy juz tam byli wczoraj - duzy scisk? jak scena pod namiotem? da sie gdzies usiasc?
last but not least - jednodniowe bilety - mozna je jeszcze dostac na miejscu? chodzi mi o te na sobote.
za wszystkie odpowiedzi buzi z jezyczkiem. -
zu
spanie na plaży wcale nie jest fajne
w nocy jest zajebiście zimno i właściwie niebezpiecznie, bo nie masz nawet gdzie zostawić rzeczy.
poza tym ine wiem czy wiesz, ale w ten weekend ma padać, więc ta opcja raczej odpada -
Anonim
Ja osobiście też raczej będę spał na plaży, bo innego wyjścia nie mam. A jeżeli chodzi o bezpieczeństwo, to mogę zaoferować zostawienie cennych rzeczy u mnie w samochodzie do rana, my tak robimy. Jak coś to kontakt na priv, sprawdzę jeszcze przed wyjazdem. Ruszamy sobota o 4-5 rano.Będziemy na miejscu w sobotę najpóźniej koło 13.
Peace.... -
xyz
argh, juz sam nie wiem.
najrozsadniejszym wyjsciem bedzie 1-fenylopropylo-2-amina i zwiedzanie gdyni noca chyba :/
-
-
xyz
albo jest jakas opcja znalezenia miejsca na samym terenie festiwalu? hmzmz.
no i ostatnie pytanie - jak mniej wiecej wyglada odleglosc miedzy bialymi dolami a pkp w gdyni? -
>xyz napisał
>albo jest jakas opcja znalezenia miejsca na samym terenie
>festiwalu? hmzmz.
>
>no i ostatnie pytanie - jak mniej wiecej wyglada odleglosc
>miedzy bialymi dolami a pkp w gdyni?
polecam mapgo.pl -
zeek
-
Książe ale i Mąż Stanu
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły