Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • xyz

czesssssssssc.

jak to jest, spanie na plazy to warta rozwazenia opcja?

no i pytanie do tych ktorzy juz tam byli wczoraj - duzy scisk? jak scena pod namiotem? da sie gdzies usiasc?

last but not least - jednodniowe bilety - mozna je jeszcze dostac na miejscu? chodzi mi o te na sobote.

za wszystkie odpowiedzi buzi z jezyczkiem.
  • zu

spanie na plaży wcale nie jest fajne

w nocy jest zajebiście zimno i właściwie niebezpiecznie, bo nie masz nawet gdzie zostawić rzeczy.
    poza tym ine wiem czy wiesz, ale w ten weekend ma padać, więc ta opcja raczej odpada
  • Anonim

Ja osobiście też raczej będę spał na plaży, bo innego wyjścia nie mam. A jeżeli chodzi o bezpieczeństwo, to mogę zaoferować zostawienie cennych rzeczy u mnie w samochodzie do rana, my tak robimy. Jak coś to kontakt na priv, sprawdzę jeszcze przed wyjazdem. Ruszamy sobota o 4-5 rano.Będziemy na miejscu w sobotę najpóźniej koło 13.
    Peace....
  • xyz

argh, juz sam nie wiem.

najrozsadniejszym wyjsciem bedzie 1-fenylopropylo-2-amina i zwiedzanie gdyni noca chyba :/
  • xyz

albo jest jakas opcja znalezenia miejsca na samym terenie festiwalu? hmzmz.

no i ostatnie pytanie - jak mniej wiecej wyglada odleglosc miedzy bialymi dolami a pkp w gdyni?
  • magda

>xyz napisał
    >albo jest jakas opcja znalezenia miejsca na samym terenie
    >festiwalu? hmzmz.
    >
    >no i ostatnie pytanie - jak mniej wiecej wyglada odleglosc
    >miedzy bialymi dolami a pkp w gdyni?

polecam mapgo.pl
  • zeek

spod dworca pkp na babie doly kursuja darmowe heinekenowe autobusy
  • Książe ale i Mąż Stanu

Zwiedzanie Gdyni nocą, spanie na plaży... widzę, ze nie jestem sama.
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki