Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • chill out spring summer

pogo na sex pistols przecież jest zupelnie zrozumiale, na sabotage bboysów w zeszłym roku? również. ale jak mi ktoś by zaczął pogowac na smoliku. cocorosie czy innej badu to bym sie poczuła troche nieswojo. jak dla mnie wszystko zależy od sytuacji.

osoby, ktore stoją sobie w pierwszym rzedzie i nie ma mowy o tym , żeby sie ruszyly - tak długo jak nie mają problemu z tym, że ja skacze,spiewam, piszcze to mi nie przeszkadzają.
  • Lucky Looser with no luck

>˙·٠•● Marcin ●• napisał
    >DOOBRA POSTAWA! Jedyne czego nie zakładajcie to białych
    >kozaczków....albo w sumie co mnie tam FREESTYLE!

wiedziałem, że na przedopenerowych zakupach o czymś zapomniałem...
  • Anonim

jest alternatywa dla tych którym przeszkadzają tańcujący/ pogujący nieopodal niego ludzie. w tym samym czasie co ołpener, w sopocie będą toptrendy! opera leśna, wygodne ławki, sucho i bezpiecznie. i nikt nie zmusza do (tfu! tfu!) pogowania. od biedy można z ołpenerowego pola pojechać, bo na dworzec gdyński są bezpłatne autobusy a potem kilka przystanków eskaemki i jesteśmy w sopocie.
  • wuszu

kurwa kto zmienił tytuł wątku????
  • sok kiwi

>smak syntetyczny napisał
    >>NoktowizoR napisał
    >dwa lata temu widziałem pannice na polu
    >namiotowym z prostownicami do wlosow w reku a na stopkach
    >klapeczki z lekkim obcasikiem :)

też widziałam w tym roku prostownicę, albo suszarki, gdy na zewnątrz było tak gorąco, że ojapierdole, i dziękowałam za zimną wodę. Widziałam też pannę na CKOD przy barierkach w japonkach :D
    A takie w klapeczkach ze szpileczkami też widziałam, ale szczęście dla nich, że nie przy scenie.
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki