-
wuszu
darujcie sobie filmowanie koncertów tymi nędznymi kompaktami a telefonami komórkowymi to już w ogóle szkoda gadać. strasznie wkurzające jak stoisz na koncercie a tam 30 telefonów przed nosem. tyle. -
˙·٠•● Marcin ●•·
O...można dodać do X przykazań...zwłaszcza te komórki...ale dobre kompakty miło widziane z tego względu, że u nas jeszcze nie Glastonbury i pamiątek brak :/ -
radioslav ensky
>wuszu napisał
>darujcie sobie filmowanie koncertów tymi nędznymi
>kompaktami a telefonami komórkowymi to już w ogóle szkoda
>gadać. strasznie wkurzające jak stoisz na koncercie a tam
>30 telefonów przed nosem. tyle.
zawsze możesz sobie buciki na grubszej podeszwie kupić.
..mnie wkrwją mokre foliowe płaszcze przeciwdeszczowe ocierające sie w radosnym tańcu o mnie.
ale cóż zrobić. -
wuszu
jak ktoś naprawdę dobrą jakość ma i przemyci to spoko, ale 10000 filmików gównianej jakości "jak to było zajebiśćie na openerze" to nie jest fajne. zwłaszcza, że będzie w tym roku relacja w tv jak tak bardzo chcecie tej "pamiątki"...
aha, i do ludzi co będą mieli plecaki. spoko, macie te plecaki, nie mogliście ich nigdzie zostawić - wasza sprawa - ale nie wkurwiajcie się jak ktoś będzie próbował się dobrze bawić obok was a wy z tymi plecakami nie bardzo. takie sytuacje już były w zeszłym roku, że cżłowiek zaczyna kulturalnie podskakiwać a jakaś panienka się obsrywa bo się podpiera o plecak ze stelażem i mówi, że jej się przewróci. no C`MON! były jeszcze akcje że ludzie szli w największe pogo z karimatami w ręku związanymi. bez przesady... jak chcecie sobie siedzieć to sobie siedźcie ale nie zabierajcie całego sprzętu do akcji... -
-
Dajmos
najgorsi są posiadacze parasolek, których obecność wokół ogranicza przestrzeń to tańca oraz stwarza zagrożenie dla oczu
PS
Jak będzie ciemno, to zdejmijcie okulary przeciwsłoneczne,bo to powoduje u mnie stany depresyjne -
Hilga
>Dajmos napisał
>najgorsi są posiadacze parasolek, których obecność
>wokół ogranicza przestrzeń to tańca oraz stwarza
>zagrożenie dla oczu
>PS
>Jak będzie ciemno, to zdejmijcie okulary
>przeciwsłoneczne,bo to powoduje u mnie stany depresyjne
Najgorsi są ludzie, którzy narzekają, gdy ktoś się świetnie bawi, ponieważ on sam nie potrafi lub nie chce. -
˙·٠•● Marcin ●•·
Plecaki mnie też wkurzają....Generalnie to sprowadza się do jednego - pomyśl o innych też. -
Anonim
to ja jeszcze z jednym postulatem: pogujący kretyni wypierdalać na brudstok. -
Hilga
Ja wiele razy dostałam plecakiem, włosami, kamerą itp., bo często bywam na koncertach. Ale mam świadomość, że osoba, od której oberwałam nie zrobiła tego celowo i dobrze się bawiła. I zdecydowanie wolę tych, którzy skaczą, tańczą czy pogują w plecakach, niż tych drętwych i nieruchomych, którzy nawet nie zaklaszczą :) -
Anonim
po prostu to są uroki takich imprez, nie ma co narzekać bo i tak dostaniecie plecakiem i będzie 1000 aparatów świeciło nad głowami; p -
Hilga
-
paraSOLE_ADDICT
-
Lucky Looser with no luck
>Fikander napisał
>to ja jeszcze z jednym postulatem: pogujący kretyni
>wypierdalać na brudstok.
moze to dziwne, ale niektórzy chodzą na koncerty się pobawić. bez kitu.
-
czibo...powtórz.
chyba nawet nadupnik bede musial zostawic bo boje sie ze mi spadnie jak raz tam kiedys; d -
Anonim
>Lucky Looser with no luck napisał
>moze to dziwne, ale niektórzy chodzą na koncerty się
>pobawić. bez kitu.
to jest dziwne, bo ja chodzę na koncert, aby obejrzeć koncert i posłuchać muzyki. to tak jak na mecz się chodzi obejrzeć mecz, a nie napierdalać się z kibolami z innego miasta. elementarne, drogi watsonie.
-
Dajmos
-
czibo...powtórz.
i tak na heńku jest dobrze. ale chamstwo, rubiaństwo i ignorancję trzeba zwalczać do końca,. ps. jak ktos mnie spotka to zagadać:P jestem dosc charakterystyny; ) -
ola
>Lucky Looser with no luck napisał
>moze to dziwne, ale niektórzy chodzą na koncerty się
>pobawić. bez kitu.
Proponuję do piaskownicy.
A tak serio, to można się dobrze bawić; śpiewając, klaszcąc, gibając się i podskakując, ewentualnie, do góry, a nie na boki. -
Gretchen Ross
http://youtube.com/watch?v=sdwZB_XW...
tak z ciekawosci ? to juz jest gowno czy jeszcze ma pewna doze przyzwoitosci ? -
Anonim
A moim zdaniem to najgorsi są grubi, spoceni, pijani faceci bez koszulek, tacy ekstra lepcy.
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...
Miejsca grona (2)
-
Port Lotniczy Gdynia-Kosakowo , Gdynia
-
Port Lotniczy Gdynia-Kosakowo , Gdynia
- Dodaj miejsce