Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • wuszu

darujcie sobie filmowanie koncertów tymi nędznymi kompaktami a telefonami komórkowymi to już w ogóle szkoda gadać. strasznie wkurzające jak stoisz na koncercie a tam 30 telefonów przed nosem. tyle.
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

O...można dodać do X przykazań...zwłaszcza te komórki...ale dobre kompakty miło widziane z tego względu, że u nas jeszcze nie Glastonbury i pamiątek brak :/
  • radioslav ensky

>wuszu napisał
    >darujcie sobie filmowanie koncertów tymi nędznymi
    >kompaktami a telefonami komórkowymi to już w ogóle szkoda
    >gadać. strasznie wkurzające jak stoisz na koncercie a tam
    >30 telefonów przed nosem. tyle.

zawsze możesz sobie buciki na grubszej podeszwie kupić.

..mnie wkrwją mokre foliowe płaszcze przeciwdeszczowe ocierające sie w radosnym tańcu o mnie.
    ale cóż zrobić.
  • wuszu

jak ktoś naprawdę dobrą jakość ma i przemyci to spoko, ale 10000 filmików gównianej jakości "jak to było zajebiśćie na openerze" to nie jest fajne. zwłaszcza, że będzie w tym roku relacja w tv jak tak bardzo chcecie tej "pamiątki"...

aha, i do ludzi co będą mieli plecaki. spoko, macie te plecaki, nie mogliście ich nigdzie zostawić - wasza sprawa - ale nie wkurwiajcie się jak ktoś będzie próbował się dobrze bawić obok was a wy z tymi plecakami nie bardzo. takie sytuacje już były w zeszłym roku, że cżłowiek zaczyna kulturalnie podskakiwać a jakaś panienka się obsrywa bo się podpiera o plecak ze stelażem i mówi, że jej się przewróci. no C`MON! były jeszcze akcje że ludzie szli w największe pogo z karimatami w ręku związanymi. bez przesady... jak chcecie sobie siedzieć to sobie siedźcie ale nie zabierajcie całego sprzętu do akcji...
  • Dajmos

najgorsi są posiadacze parasolek, których obecność wokół ogranicza przestrzeń to tańca oraz stwarza zagrożenie dla oczu
    PS
    Jak będzie ciemno, to zdejmijcie okulary przeciwsłoneczne,bo to powoduje u mnie stany depresyjne
  • Hilga

>Dajmos napisał
    >najgorsi są posiadacze parasolek, których obecność
    >wokół ogranicza przestrzeń to tańca oraz stwarza
    >zagrożenie dla oczu
    >PS
    >Jak będzie ciemno, to zdejmijcie okulary
    >przeciwsłoneczne,bo to powoduje u mnie stany depresyjne

Najgorsi są ludzie, którzy narzekają, gdy ktoś się świetnie bawi, ponieważ on sam nie potrafi lub nie chce.
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Plecaki mnie też wkurzają....Generalnie to sprowadza się do jednego - pomyśl o innych też.
  • Anonim

to ja jeszcze z jednym postulatem: pogujący kretyni wypierdalać na brudstok.
  • Hilga

Ja wiele razy dostałam plecakiem, włosami, kamerą itp., bo często bywam na koncertach. Ale mam świadomość, że osoba, od której oberwałam nie zrobiła tego celowo i dobrze się bawiła. I zdecydowanie wolę tych, którzy skaczą, tańczą czy pogują w plecakach, niż tych drętwych i nieruchomych, którzy nawet nie zaklaszczą :)
  • Anonim

po prostu to są uroki takich imprez, nie ma co narzekać bo i tak dostaniecie plecakiem i będzie 1000 aparatów świeciło nad głowami; p
  • Hilga

I brawo ten Pan. :)
  • paraSOLE_ADDICT

o tak wszyscy juz przeczytali ten apel i wzieli do serca. tak bedzie
  • Lucky Looser with no luck

>Fikander napisał
    >to ja jeszcze z jednym postulatem: pogujący kretyni
    >wypierdalać na brudstok.

moze to dziwne, ale niektórzy chodzą na koncerty się pobawić. bez kitu.
  • czibo...powtórz.

chyba nawet nadupnik bede musial zostawic bo boje sie ze mi spadnie jak raz tam kiedys; d
  • Anonim

>Lucky Looser with no luck napisał
    >moze to dziwne, ale niektórzy chodzą na koncerty się
    >pobawić. bez kitu.

to jest dziwne, bo ja chodzę na koncert, aby obejrzeć koncert i posłuchać muzyki. to tak jak na mecz się chodzi obejrzeć mecz, a nie napierdalać się z kibolami z innego miasta. elementarne, drogi watsonie.
  • Dajmos

tak zabawie,nie wypaczenią
  • czibo...powtórz.

i tak na heńku jest dobrze. ale chamstwo, rubiaństwo i ignorancję trzeba zwalczać do końca,. ps. jak ktos mnie spotka to zagadać:P jestem dosc charakterystyny; )
  • ola

>Lucky Looser with no luck napisał
    >moze to dziwne, ale niektórzy chodzą na koncerty się
    >pobawić. bez kitu.

Proponuję do piaskownicy.

A tak serio, to można się dobrze bawić; śpiewając, klaszcąc, gibając się i podskakując, ewentualnie, do góry, a nie na boki.
  • Gretchen Ross

http://youtube.com/watch?v=sdwZB_XW...

tak z ciekawosci ? to juz jest gowno czy jeszcze ma pewna doze przyzwoitosci ?
  • Anonim

A moim zdaniem to najgorsi są grubi, spoceni, pijani faceci bez koszulek, tacy ekstra lepcy.
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki