Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • paraSOLE_ADDICT

wodke w spodnie, aparat w spodnie, to ile tych spodni?
  • Nnatka (Piniata)

ale jakieś aparaty chyba można wnosić. nie można chyba jakiś profesjonalnych czy sie mylę ?
  • Dott

po raz tysiąc pięćset sto dziewięćset: można wnosić kompakty i cyfrówki do 3.2 mpix
    :)
  • Kuba

>nei. napisała:
    >Najlepiej przyjechac na Opener dzień wcześniej żeby
    >zająć miejsce na polu namiotowym. Kolejki sa gigantyczne.
    >Czeka sie po 2-3h. Ale jak już wejdziesz łatwo znaleźć
    >miejsce. W tym roku sa wyznaczone w zeszlym nie byly. Z tego
    >co slyszalam.
    >

Lepiej nie sugerować się tym, co się usłyszało od kogoś kto usłyszał od kogoś kto jeszcze... ... tylko wejść na opener.pl i poczytać info (; regulamin, etepe. Nie ma tam takiej informacji = plotka.
  • Piter

no właśnie można wnieść cyfrówki ??:>
  • Dott

>Piter napisał
    >no właśnie można wnieść cyfrówki ??:>

człowieku - strona openera, regulamin, ew. dwa posty wyżej.
  • Szacowna Inwigilacja

Pytanie małe. Te karty rejestracyjne na pole namiotowe jakiej były wielkości? bo nie pamiętam już...a to co na stronie dali jest prawie na A4...
  • m a g d a

jak wygląda sprawa z depozytem? jest płatny? na pewno tam nic nie ginie? czy jak coś zostawię, to mam gwarancję, ze to odzyskam?
  • L'esprit électronique

>magdaa napisała:
    >jak wygląda sprawa z depozytem? jest płatny? na pewno tam
    >nic nie ginie? czy jak coś zostawię, to mam gwarancję, ze
    >to odzyskam?

5 złotych kosztował w zeszłym roku. Debatę o depozycie prowadziliśmy w wątku o polu, na razie nikt nie wie, jak wygląda :D Ale byłbym optymistą, to poważna firma.
  • biedrosia

heja
    a możecie mi odpowiedzieć czy na teren pola namiotowego można wnosić wodę jedzenie i alkohol?
    z góry dzięki za odpowiedzi i sorki jezeli po raz enty sie pojawia to pyt
    :)
  • G.I.Jane

z tego co slyszalam, woda i jedzenie bez problemu. alkohol teoretycznie nie. ale w praktyce mozna, tylko w jakis rozsadnych ilosciach- zgrzewki nie wniesiesz, ale 3 browarki w siateczce pomiedzy chlebem a mineralka ponoc bez problemu.
  • czibo...powtórz.

Z 10 browków bym chcial kupic i jakos poupychac w plecaku. W zeszlym roku nie kontrolowali mnie. Jak jest teraz? I jak bylo rok temu, tzn w jaki sposob wygladala kontrola przy wejsciu na pole jesli byla, i co ktora osobe srednio sprawdzli:d
  • biedrosia

oks dzieki:D
  • Kletva.

Jako świeżak zapoznałem się z treścią ulotki; -) Szkoda, że nie będę mógł focić i pozostaje mi tylko aparat klasy lomo (żadna cyfra nie kwalifikuje się do wniesienia, LOL).
  • Deser.

no to pinknie. już za parenaście godzin przekonacie się o wszystkim :]
  • Słońce ma wielkie oczy...

Co do przemycania- w zeszłym roku udupili mnie z kanapką (mój patent na aparat). Do tamtej pory myślałam, że trochę jedzonka wnieść można- wcześniej się nie czepiali.
  • arm

Mam pytanie - czy kupie na miejscu bilet na 3 dni?
  • paraSOLE_ADDICT

>ale 3 browarki w siateczce pomiedzy chlebem a mineralka ponoc bez >problemu.

mistrzowski patent. chowac alkohol pomiedzy rzeczy, ktore tez sa wypierdalane. tez wszystkim polecam chowanie miedzy chlebek i mineralke
  • arm

To jak, kupię na miejscu 3dniowy karnet? :o bo nie chce placic elektronicznie dzis, bo sie zle czuje, i nie wiem czy bede mial sily jutro isc. Tak samo nie chce dzis jezdzic po sklepach w Gdansku, bo sie gorzej jeszcze poczuje. Chce kupic kulturalnie jutro. Na miejscu. Na 3 dni. Jak nie ma takiej opcji, to smiech na sali.
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki