-
Anonim
Ktoś ma info jak w tym roku będzie jeździł Autobus z Festiwalu do Gdyni ten darmowy?? -
Autobusy Open'er-Gdynia Główna kursują od PIĄTKU 4 lipca od godziny 10 co pół godziny.
Od godziny 15 do końca imprez jeżdżą tak często jak to konieczne i jak się da.
W kolejnych dniach podobnie. -
Anonim
Czyli nie powinno byc problemu z powrotem do Gdyni w nocy około 2-3 ?? :) -
To są godziny, kiedy kończy grać scena główna i są duże fale ludzi wracających z festu, czyli autobusów też jest dużo. Zwykle trochę trzeba odstać w oczekiwaniu, ale oczywiście, że spokojnie się wróci.
-
-
Szacowna Inwigilacja
Z Gdynia główna jedzie jakiś autobus bezpośrednio na babie? Chodzi mi o normalne miejskie, nie ten darmowy. -
˙·٠•● Marcin ●•·
Czyli 3 lipca po południu nie kursują? Czym można z Gdyni głównej tam dojechać? -
Performance od rana
-
Tak, jeździ spod dworca autobus linii 109. A po 23ciej nocny N10.
Kierowcy się pytać o Open'era albo o przystanek Wąwóz Ostrowicki. Na żądanie, bo jak sami wiecie, to zadupie. -
˙·٠•● Marcin ●•·
-
Anonim
ej Mr L'esprit nie pisz im bo moje ziomy się jeszcze nie zmieszczą do tego autobusu i co wtedy :?!
;) -
-
Filip
Spogladam sobie na mapke na http://opener.zumi.pl/ i zastanawia mnie jedna rzecz. Miedzy terenem festiwalowym a Gdynia Glowna zaznaczone jest tam kilkadziesiat roznych przystankow autobusowych, dotyczacych "autobusu HOF". Czy to oznacza, ze bedzie mozna wsiasc, tudziez wysiasc na takim dowolnym przystanku po drodze, bez koniecznosci udawania sie na Gdynie Glowna? Moze to i glupie pytanie, ale ja nie przypominam sobie, aby ktokolwiek kiedykolwiek o takiej mozliwosci wspominal, a tak na zdrowy rozum to jednak cos takiego ze strony Zumi by wynikalo...
Pzdr. -
W stronę festiwalu autobusy nie zatrzymują się.
W drodze powrotnej jak naciśniesz guziczek STOP, to autobus zatrzyma się na najbliższym przystanku. -
Filip
Dzieki serdeczne za szybka odpowiedz i rozwianie wszelkich watpliwosci :)
Pzdr. -
Bryza
A czy ten autobus ma wyznaczona trasę powrotną tylko w kierunku Gdyni czy w kierunku Pucka też jakiś jeździ?
Albo może ktoś zna jakieś autobusy w kierunku Pucka którymi mógłbym wrócić z festiwalu? -
Autobusy jeżdżą wyłącznie do Gdyni (poza tymi nielicznymi oznakowanymi jako te do Gdańska)
Taxi.
Ale z racji kosztów poleciłbym raczej PKP. Od 3:49 mniej więcej co godzinę ruszają tam z Gdyni Głównej osobowe lub pospieszne. -
Bryza
no to mam nadzieję że jednak jakoś dotre do swojego miejsca :).
Dzięki za szybką odpowiedź.
-
gę
Zawsze można wrócić heinekenowym autobusem pod dworzec i tam wybrać jakiś pks, do Pucka przecież kursują.
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne