-
Szacowna Inwigilacja
Szukam miejsca w samochodzie na powrót 4 lipca dla jednej bądź 2 osób. Warszawa/Wołomin. -
Ania
-
*Karola*
WYJAZD Z LUBLINA.
Jadę dużym, klimatyzowanym samochodem i mam 3 wolne miejsca. Wyjazd 29 lipca po południu, powrót 4 lipca. Mogę zabrać max 3 osoby z Lublina, albo po drodze (przez Warszawę). Kontakt na priv. -
Loko
Cześć!
Jeśli jeszcze szukasz desantu na Opena to jade z Dziewczyna autem 5os. W środe o 13ej wyjezdzamy z Wawy. Planujemy wracac w poniedzialek to bedzie chyba 4 cze. zrzuta od osoby w jedna strone 40zeta w obie 70
Jak cos to daj znac do jutra puki sa miejsca,pozdro;) -
-
Dominika Koper
szukam miejsca w samochodzie do warszawy po Coldplayu w nocy bądź nad ranem -
K M
jadę autem z Poznania...
w piątek 1.07. ok godz 17-18 jade na Heinekena...!!
mam 2 wolne miejsca w aucie, oczywiście bedzie zrzutka na paliwo..
prosze pisac na mailal mrowa250780@wp.pl -
Piotr Dqwdq
Ja Zapraszam z Łodzi(albo z miejsc po dzrodze) mam 3 wolne miejsca w samochodzie w sobotę wyjazd mail: mows8@wp.pl -
Kml.
Witam. Poszukuję podwózki dla 2 osób z bagażami z Trójmiasta lub okolic do Warszawy na jutro, czyli 06.07.2011. Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź:) -
TDI
JEDZIESZ NA UKRAINAE NA ZAKUPY I JESTES Z OKOLIC LUBARTOWA ,MASZ WOLNE MIEJSCE W AUCIE TO SIE ODEZWIJ GG5065713 -
TDI
jedziesz na ukraine do rawy ruskiej i masz wolne miejsce to napisz dam na paliwo,okolice lubartowa i lublina -
TDI
rawa ruska,jedziesz w niedziele na zakupy z lublina albo lubartowa i masz wolne jedno miejsce to sie odezwij dokladam sie do paliwa,jeszcze nie bylem i chcialbym sie przejechac na zakupy najchetniej w niedziele moje gg 5065713,pisz nawet gdy niewidoczne,mam 33lata ,pozdrawiam.
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne