-
maja
wątek dla wlascicieli samochodow, ktorzy maja wolne miejsca w swoich maszynach i wolę zabrania ze sobą osob bezsamochodowych(za doplata do benzyny lub nie) no i dla osob bezsamochodowych szukajacych transportu. -
Anonim
ja jedną osobę już biorę, co do drugiego miejsca okaże się w pt czy będzie wolne, prawdopodobnie tak, więc mogłabym kogoś jeszcze zabrać, wyjazd byłby w piątek rano ok 7-8 z warszawy (tak myślę) :) -
maja
ja mam prawdopodobnie(w niedziele na 100% sie okaze) 2 wolne miejsca.wyjazd z warszawy w czwartek w okolicach poludnia.w niedziele potwierdze. -
w0uld
Ktoś może z Olsztyna wybiera się autem w czwartek i ma wolne miejsca;)? -
-
Anonim
-
Lucky Looser with no luck
wanted:
2 miejsca z wawy na ołpenera - czwartek
2 miejsca powrót - poniedziałek
offer:
współudział w finansowaniu paliwa
wesołe towarzystwo - ew. jak ktoś nie lubi wesołego towarzystwa, zamkniemy ryje na kłódkę i będziemy siedzieć jak trusie całą drogę - jesteśmy bardzo ugodowi :)
-
smak syntetyczny
jedziemy z dziewczyna w piatek rano. mozemy zabrac jedna lub dwie osoby (wtedy bedzie troche ciasniej w yarisie ale damy rade) -
smak syntetyczny
-
ajriszkofi
Gdybym akurat byla w Warszawie, to z chęcią bym skorzystała z Twojej oferty, Szanowny Kolego z Zeszłorocznego Openera
Ale nie będę, więc z chęcią wraz z koleżanką zabierzemy się z kimś ze Szczecina.
2 sympatyczne dziewczyny dorzucą się do paliwa i zapewnią rozrywkę w długiej podróży; ) -
Jula
-
SĄSIAD
ja mam wolne dwie miejscówki z Warszawy ale ruszam już we wtorek w nocy -
Hrabia Struś
Mam 2 miejsca wolne w samochodzie z Wawy
Zrzutka na wachę
Dwóch wesołych drani
Startujemy w czwartek rano, lądujemy w poniedziałek
klima, fela, bajerka jest:P -
Lucky Looser with no luck
-
tomek
przygarniemy 1 osobe (2 na scisk :) ) wyruszamy w piatek rano z warszawy.
kontakt priv -
SĄSIAD
>SĄSIAD napisał
>ja mam wolne dwie miejscówki z Warszawy ale ruszam już we
>wtorek w nocy
nieaktualne -
Nobo
-
simon
-
ela
-
$ledziu
Mamy dwa wolne miejsca w aucie. Wyjazd z Warszawy w piątek rano, powrót w poniedziałek. Zapewniamy klimę i dobrą muzę :D
ps
W aucie nie palimy -
Anonim
dwa wolne miejsca, ale wyjazd dopiero w sobotę skoro świt a powrót w niedzielę po południu. Z Warszawy, ale jak lekko zboczę z trasy żeby kogoś zgarnąć to się tragedia nie stanie :D liczy się odpowiednie towarzystwo......
peace....
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne