Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • madzia

Proszę pamiętać, że Karty należy zasilić przelewem przed dniem 04.07.2008.

sluchajcie a skad wogole mam wiedziec na co te pieniadze wplacac? nie mam zadnego nr konta nic wiec jak to dziala? na emaila tez nic nie dostalam jeszcze wiec nie wiem co robic;/
  • madzia

ja zamawialam dopiero wczoraj i mam odebrac te karte na miejscu wiec zastanawiam sie czy wzieli pod uwage ludzi ktorzy przybywaja na openera powiedzmy w sobote (tj 5 lipiec) i odbieraja karty i maja problem bo juz nie wplaca; / ja na szczescie bede tam juz 3 lipca ale zastanawiam sie jak to rozwiaza z tym wplacaniem na ostatnia chwile;/
  • MaLiN

Wpłaca się na rachunek podany w papierach, które otrzymujesz razem z kartą więc chyba nie ma takiej opcji, że kartę odbierasz i za 5 minut masz hajs na koncie. W regulaminie napisane jest, że pieniądze pojawiają się w przeciągu 24 h od wpłaty, w praktyce pewnie trwa to trochę krócej ale ile to nie wiem. A Ci co odbiorą karty 5tego lipca, będą mogli z nich skorzystać zapewne dopiero 6stego :P (pod warunkiem, że będą mieli gdzie zrobić przelew, no chyba, że jakieś wpłatomaty się szykują ale nic takiego nie mówiono).
  • wuszu

gdynia to duże miasto, a chyba nie wszyscy planują zabunkrować się na 4 dni na terenie festiwalu...
  • czibo...powtórz.

w przesylce dostaniesz nr konta, na ktore treba wplacac.
    U mnie juz zaksiegowalo.
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki