Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • gerda szuka kaya

Jak w temacie :) Czy ktoś z Krakowa się na Openera wybiera, a znajomi nie chcą albo nie mogą jechać i w związku z tym szuka towarzystwa? :)
  • Anonim

Kurde. Fajnie jechać na łopenera z nowymi ludźmi. W tamtym roku tak jechałem i było całkiem w pytkę. Kto wie gdzie mnie wywali w tym roku przed Heńkiem więc może będę jechał i z Krakowa. W tamtym jechałem z Łodzi np. Więc coś tam. Może może:)
  • Anonim

jestem co prawda z białego, ale jechać będą z lotniska katowickiego, więc nieopodal. i najprawdopodobniej nikomu ze znajomych się w tym roku nie uda, więc mogę szukać towarzystwa, jakby co;)
  • gerda szuka kaya

Towarzystwo byłoby bardzo pożądane, co prawda jadę z bratem, ale w zeszłym roku w środku koncertu Muse zachciało mu się wracać do bazy.. więc.. zdolnych poszaleć nieco dłużej niż do 23 szukam. Skusić mogę miejscem na nocleg nawet. W Gdańsku-Oliwie co prawda, ale zawsze to coś; ]
  • Anonim

ja mam miejscówe na namiot, ale nie mam namiotu. więc to kusi; >
  • Anonim

Nie wyobrażam sobie "spać" gdziekolwiek indziej niż na polu
  • krasz

ja szukam krakowskiego towarzystwa :D
  • Anonim

>Playster napisał
    >Nie wyobrażam sobie "spać" gdziekolwiek indziej niż na
    >polu

dlaczego?
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Klimat pola robi swoje :) Równie dobrze mogła to być ironia mając na uwadze wzięcia słowa spać w cudzysłów; )
  • Anonim

napisałem "spać" bo sen na takich imprezach ograniczam do koniecznego minimum. Śpi się w domu a nie na heńku. A na polu jest poprostu zajebiście, poznaje się od cholery ludzi którzy przyjechali tam w tym samym celu co i Ty. No i kupe śmiechu i chlanie od rana. Coś pięknego.
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Hehe :) No tak - dokładnie tak :) Nie mogę się już doczekać klimatu pola i samego Heńka.
  • Anonim

właśnie tak zrozumiałam to 'spać'; ) pole wydaje mi się fajne z tego względu o którym mówisz, i tam zostanę, o ile znajdę namiot z kłódką;]
  • Anonim

Kłodki nie potrzebujesz. Ja się zupełnie nie boje. W tamtym roku komurki sobie lezały i się ładowały cały dzień i nic się nie działo z nimi. Jak ktoś już wydaje 280 zł na sam bilet to pewnie go i stac na własną komurkę i coś tam. Poprostu chodzi mi o to, ze tam nie kradą
  • Anonim

stać lub nie stać; ) jeśli nie kradną to fajnie. ja mieszkałabym sama, więc jednak troszeńkę się obawiam, polacy to nie aniołki;)
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Spokojnie....też się bałem w ubiegłym roku, ale po prostu najważniejsza zasada to nie brać niepotrzebnych wartościowych rzeczy. My aparat foto i komórki nosiliśmy ze sobą. Zamykaliśmy na malutką kłódeczkę, ale i tak zazwyczaj kradzieże odbywają się poprzez rozcięcie ostrym narzędziem powłoki. Na heńku chyba nie stwierdzono za wiele kradzieży jak na tyle ludu. Argument kolegi wydaje się być rozsądny - kogoś stać na bilet to i na komórkę...ale kleptomaniacy mogą się trafić :P
  • Anonim

tel mała broszka, aparat chcę wziąć porządny (dlatego głównie że zwykłej cyfrówy nawet nie mam).. jest jakieś miejsce gdzie można zostawić ów, gdyby np. nie udało się z nim wejsć?
  • -_-

>krasz napisała:
    >ja szukam krakowskiego towarzystwa :D

Teee kraszz ja Ci dam : ]
  • IzaK

Szukam!! Wybieram się z kolezanka na openera pierwszy raz.. i troche nas to wszystko przeraza, ale mamy nadzieje ze porwie nas krakowskie towarzystwo:)
  • kalor, bo mnie to ryra

w sumie to nie mam sie z kim zabrac, jak nie znajde zadnego transportu to biore sie pociagiem z zakopanego lub krk wiec jak by ktos tez tachał sie by pociag to mozna by sie zgadac--> PW
  • Kissu

a wybiera sie ktoś 2 lipca nocnym pociągiem ?; D

Sucha Beskidzka 21:08
    Kraków Płaszów 22:15 22:30
    Kraków Główny 22:38 22:53
    ...
    Gdynia Główna 10:20

wyjazd z suchej po 12, na miejscu około 10,30.; >
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki