-
Anonim
Bardzo Cię proszę o pomoc przy pisaniu pracy magisterskiej. Jest ona na temat sposobów spędzania czasu wolnego przez ludzi słuchających muzyki elektronicznej. Nie ma jeszcze ustalonego dokładnie tytułu wiec go nie podam; ). Jedyne o co Cię proszę to poświęcenie około 7 minut swojego życia na wypełnienie mojej ankietki. Dla mnie będzie to naprawdę wielka rzecz. MANIECZKOWCY MOGĄ SOBIE DAROWAĆ!!!!!!!! I tak ich wyłapię.
Jeżeli chcesz możesz zostawić swój komentarz na temat tej ankiety, może masz pomysł co zamieścić jeszcze w pracy tego typu.
Z góry naprawdę wielkie podziękowania za pomoc.
Link do ankiety.
http://www.ankietka.pl/ankieta/poka...
-
˙·٠•● Marcin ●•·
-
Hellena
-
majka
hm, jesli na 6 odpowiedziałam "nie", to powinnaś zawrzec inf, że moge przejść do pytania 10, tak?
-
-
Anonim
Faktycznie mogłem. ale później odpowiedzi nie były wymagane więc można bylo pominąć.
Ale dzięki wszystkim za wypełnianie w takim tempie za 2 dni skończę ankietę. :) -
Radas
-
Anonim
Ankieta ZAMKNIĘTA
120 wypełnionych ankiet w 12 dni
Wielkie dzięki wszystkim którzy wypełniali.
Wkrótce zamieszczę wyniki.
-
Anonim
-
weejet
>TRIPCODE napisał
>Bardzo Cię proszę o pomoc przy pisaniu pracy
>magisterskiej. Jest ona na temat sposobów spędzania czasu
>wolnego przez ludzi słuchających muzyki elektronicznej.
jeej..kariery naukowej to ja Ci nie wróżę...;-)
-
OIOM
Drodzy festiwaliowicze, mam do Was ogromną prośbę, byście pomogli mi zdobyć wyższe wykształcenie:) Piszę prace licencjacką na temat komunikacji na przykładzie uczestników festiwali muzycznych. Jeżeli możecie, proszę Was o wypełnienie krótkiej ankiety potrzebnej mi do badań:)
http://moje-ankiety. pl/respond-24346.html
(usunąć spację między kropką a pl)
Z góry dzięki!
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne