- 1
- 2
-
˙·٠•● Marcin ●•·
Kto należy do klubu już pewnie o tym wie.
"Drodzy Klubowicze Alter Art!
Heineken Open'er Festival 2007 odbędzie się w dniach: 29 czerwca (piątek), 30 czerwca (sobota), 1 lipca (niedziela) na Lotnisku Babie Doły w Gdyni.
Bilety dla Klubowiczów
Już 15 listopada rozpoczynamy sprzedaż karnetów elektronicznych na Heineken Open'er Festival 2007 tylko dla naszych Klubowiczów:
- od 15 listopada jedynie Klubowicze będą mogli zakupić karnety elektroniczne w specjalnej cenie obejmującej pole namiotowe na stronie http://www.opener.pl;
- 4 tysiące promocyjnych karnetów w cenie 199 PLN (z wliczonym polem namiotowym) będzie dostępnych tylko do 31 grudnia 2006 lub do wyczerpania puli.
Ogólnodostępna sprzedaż
Od 1 grudnia ruszy dostępna dla wszystkich sprzedaż 3-dniowych karnetów:
- do 31 grudnia (lub do wyczerpania puli), każdy kupujący będzie miał możliwość nabycia promocyjnego karnetu elektronicznego w cenie 199 PLN z możliwością korzystania z pola namiotowego;
- cena 3-dniowych karnetów wynosić będzie: 199 PLN (standardowa cena bez pola namiotowego) i 219 PLN (standardowa cena z polem namiotowym).
Zmiana cen
Od 1 kwietnia 2007 karnety będą sprzedawane w cenie 249 PLN (bez pola namiotowego) i 269 PLN (z polem namiotowym)."
No proszę... w ubiegłym roku sprzedaż rozpoczęła się w marcu :) Myślę, że za miesiąc można się spodziewać pierwszych doniesień a propo artystów. 15 listopada pewnie ogłoszą ubiegłoroczną niedoszłą gwiazdę Groove Armada.
To już jest powód by kupić karnet :)
Ktoś kupuje wcześniej ? -
Chicki
Groove Armada... oby :)
Termin nadal jest jedną wielką niewiadomą, trzeba bedzie wcześniej egzaminy poustalać :) -
Aleksandra
Heineken Open'er Festival 2007 odbędzie się w dniach: 29 czerwca (piątek), 30 czerwca (sobota), 1 lipca (niedziela).
No właśnie , żadnego egzaminu w czwartek i w piątek. :)
Ale świetnie,że weekend. Szansa dla tych, którzy pracują. :)
Dla mnie już nieważne, kto zagra; ) Jeśli będzie chociaż tak samo jak edycja 2006, to umrę; ) -
Anonim
-
-
cynamooon
-
Anonim
-
˙·٠•● Marcin ●•·
Ludzie to dopiero za 9 miesięcy !!! Jeszcze można dzieci się przez ten czas dorobić ! ( 1000 zł becikowego - bilety) :) -
Anonim
-
Pola .
>DS-2019 spedza mi sen z powiek napisała:
>ale ja juz niestety wiem na pewno...mam obrone pracy
no nie, to nie jest problem.. w tym roku moja kumpla byla w takiej samej systacji.. ale na Placebo musiala być!! mimio ze miala nastepnego dnia obrone! i była.. do samego końca imprezy a moze i dłuzej.. przespała sie 3 godzinki i zdała na 5 !!
Ja juz czuje ten klimat :) -
Anonim
-
Beastie Flaj
>Amon Tobin napisał
>Ludzie to dopiero za 9 miesięcy !!! Jeszcze można
>dzieci się przez ten czas dorobić ! ( 1000 zł
>becikowego - bilety) :)
hhahahha :)
ale mam motylki w brzuchu na samą myśl :))) -
˙·٠•● Marcin ●•·
Motylki w brzuchu ? :) Ale za to becikowego nie dostaniesz :D
JESTEM CIEKAW czy wraz z rozpoczęciem sprzedaży biletów ogłoszą pierwszego artystę ? ? ?
Za kilka godzin się dowiemy ... -
Beastie Flaj
BECIKOWE TO ZA WIMIOTY O PORANKU CHYBA CO:)
a o pierwszym artyscie to raczej okolo lutego sie dowiemy. cos tak mi sie czuje :) -
˙·٠•● Marcin ●•·
Hmm..nie ogłosili teraz to pewnie ogłoszą w momencie dopuszczenia do sprzedaży karnetów w wersji "real"....a ta rusza z dniem 1 stycznia 2007. Muszą mieć coś do nadruku...jakiś artysta na karnecie musi być :)
-
Beastie Flaj
-
zaczelam sie martwic co i z moją obroną; p ale bilet do grudnia trzeba kupic, a niech tam XDDD
-
olcik
-
Anna
TEZ MI SIE TO NIE PODOBA...ZE TAK WCZESNIE. JA MAM SESJE DO 30 CZERWCA ALE WIERZE ZE BEDE NA HEINEKENIE NA CALE 3 DNI -
мazurowa
A ja olewam sesję :)
Albo zdam wszystko wcześniej, a jak się nie wyrobię to zostaje wrzesień. Openera w życiu nie mogłabym przegapić! -
olcik
heh,tylko zalezy,jak mi sie uloiza examy; / bo bardzo bym kciala znow byc; ]
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne