Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Dyskusje nt timetable Open'era

Aktualny stan:
    http://tnij.org/a1og

Plik:
    http://tnij.org/a1oh

Jak coś źle to mówcie.
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Pewnie za jakiś czas podadzą oficjalnie lineup...ale póki co wiele osób już pyta się kto gdzie i kiedy, aby zaplanować sobie dzień, zakup karnetu jedno czy wielodniowego :P
  • Ania

hmm...mi sie nie podoba to, ze...cocorosie, jay-z i gentelman są o tej samej porze, tego samego dnia.
  • Antek Michnik

Ałaaa... Jack, Fischerspooner i Dj Vadim 2 the same time...

jak reszta na main tego dnia bedzie lipna i to tak zostanie to ktos za to ucierpi
  • L'esprit électronique

To jest prowizorka na razie, ludzie - zwłaszcza daty i godziny world/namiotu, nie płakać! :D
  • HERKI

ileż WORLD STAGE nawet prowizorycznie traci bez Beiruti Zaca:(
  • the ugliest weenie

między sceną główną a namiotem zawsze jest jedna godzina różnicy, więc nie tragedyzować.
  • luna salvaHe

nie chce być monotematyczna więc nie powiem ile według mnie cały opener traci bez beiruta :P
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Właśnie zapomniałem napisać, że godziny są na razie z palca wyssane :D Więc czilll
  • Cieciu

a interpol nie ma przypadkiem grac pierwszy?
  • L'esprit électronique

To jest prowizorka, ile jeszcze mamy powtarzać :D Na razie się przejmujcie tylko scenami.

Zgadzają się dni wszystkich na głównej (choć część nie jest jeszcze oficjalnie potwierdzona), a także dni Sex Pistols, Gentlemana i Vadima. Resztę staramy się ustalić.
  • Anonim

The cribs w namiocie ? To potwierdzone jakoś ?
  • L'esprit électronique

Nijak. Ale albo namiot, albo główna o 19.
  • Cieciu

mam nadzieje ze w namiocie bo zwolnia miejsce na głownej QOTSA :D:D chyba ze juz i oni uwaleni :P
  • L'esprit électronique

>Cieciu napisała:
    >mam nadzieje ze w namiocie bo zwolnia miejsce na głownej
    >QOTSA :D:D chyba ze juz i oni uwaleni :P

Zasadniczo owszem.
  • ~ataxia

Jak by coś takiego miało byc choć odrobinę prawdziwe( chodzi mi głównie o 4lipca) to chyba bym się pochlastał.
  • L'esprit électronique

Wolne miejsca na main 4 lipca są dla wykonawców, których jeszcze nie znamy. Namiot to tylko sugestia Marcina, Vadim faktycznie gra tego dnia. W sumie Fischerspooner też by się nadali na pierwszy dzień, skoro niedziela jest taka elektroniczna :D

O ile pamiętam Raconteurs, Vadim i Fischerspooner to Twoje typy, tak? :D
  • b.usz.

the cribs w namiocie? calkiem byloby fajnie. moze ktos zasluzony na mainie wtedy :)))
  • L'esprit électronique

No jeśli The Cribs w namiocie, to na main wtedy Goldfrapp, Massive albo Chemsi.
  • Performance od rana

Ten temat na razie wprowadza więcej zamętu niż porządku, bo mnóstwo osób się nie zorientuje, że to nieoficjalne info.
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki