-
˙·٠•● Marcin ●•·
Dyskusje nt timetable Open'era
Aktualny stan:
http://tnij.org/a1og
Plik:
http://tnij.org/a1oh
Jak coś źle to mówcie. -
˙·٠•● Marcin ●•·
Pewnie za jakiś czas podadzą oficjalnie lineup...ale póki co wiele osób już pyta się kto gdzie i kiedy, aby zaplanować sobie dzień, zakup karnetu jedno czy wielodniowego :P -
Ania
hmm...mi sie nie podoba to, ze...cocorosie, jay-z i gentelman są o tej samej porze, tego samego dnia.
-
Antek Michnik
Ałaaa... Jack, Fischerspooner i Dj Vadim 2 the same time...
jak reszta na main tego dnia bedzie lipna i to tak zostanie to ktos za to ucierpi -
-
To jest prowizorka na razie, ludzie - zwłaszcza daty i godziny world/namiotu, nie płakać! :D
-
HERKI
-
the ugliest weenie
między sceną główną a namiotem zawsze jest jedna godzina różnicy, więc nie tragedyzować. -
luna salvaHe
nie chce być monotematyczna więc nie powiem ile według mnie cały opener traci bez beiruta :P -
˙·٠•● Marcin ●•·
Właśnie zapomniałem napisać, że godziny są na razie z palca wyssane :D Więc czilll -
Cieciu
-
To jest prowizorka, ile jeszcze mamy powtarzać :D Na razie się przejmujcie tylko scenami.
Zgadzają się dni wszystkich na głównej (choć część nie jest jeszcze oficjalnie potwierdzona), a także dni Sex Pistols, Gentlemana i Vadima. Resztę staramy się ustalić. -
Anonim
-
-
Cieciu
mam nadzieje ze w namiocie bo zwolnia miejsce na głownej QOTSA :D:D chyba ze juz i oni uwaleni :P -
>Cieciu napisała:
>mam nadzieje ze w namiocie bo zwolnia miejsce na głownej
>QOTSA :D:D chyba ze juz i oni uwaleni :P
Zasadniczo owszem. -
~ataxia
Jak by coś takiego miało byc choć odrobinę prawdziwe( chodzi mi głównie o 4lipca) to chyba bym się pochlastał. -
Wolne miejsca na main 4 lipca są dla wykonawców, których jeszcze nie znamy. Namiot to tylko sugestia Marcina, Vadim faktycznie gra tego dnia. W sumie Fischerspooner też by się nadali na pierwszy dzień, skoro niedziela jest taka elektroniczna :D
O ile pamiętam Raconteurs, Vadim i Fischerspooner to Twoje typy, tak? :D -
b.usz.
the cribs w namiocie? calkiem byloby fajnie. moze ktos zasluzony na mainie wtedy :))) -
No jeśli The Cribs w namiocie, to na main wtedy Goldfrapp, Massive albo Chemsi.
-
Performance od rana
Ten temat na razie wprowadza więcej zamętu niż porządku, bo mnóstwo osób się nie zorientuje, że to nieoficjalne info.
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne