-
Chemia
Dla mnie bez szału. Fajnie było, ale przez zmęczenie po kilku kawałkach usunąłem się z namiotu do namiotu sypialnego. -
Dott
a mi się strasznie podobało! Właśnie takiego koncertu się spodziewałam, na coś takiego czekałam.
Collarbone, odjazd! Collarbone na bis - odjazd do sześcianu.
W ogóle, klimat świetny, ten szepczący wokal, to rrrrrr pana wokalisty :D i wizualnie baardzo fajnie. Całość taka nieśmiała z ich strony, ale baardzo udana.
Ach, bujałam się tam.
-
czibo...powtórz.
bylo super, ale dopiero wpadlem przed 3 na ostatnie kawalki a posiedzialbym tam, och! -
Słonina
Mnie rozczarowało. Brzmiało dokładnie tak, jak na płycie. Miło, ale bez rewelacji. A myślałem, że będą czarnym koniem :) -
-
Krótko byłem, bo przytoczyłem się dopiero po Róisín, ale to, co usłyszałem, brzmiało bardzo przyjemnie. Nie wiem, jak odebrałbym cały koncert, ale to, co uchwyciłem, raczej zachęca do próby dorwania ich na jakimś zagranicznym feście.
-
Maja Szokalska
-
Hellena
Musze sie przyznac, ze to byl dla mnie na swoj sposob najlepszy koncert openera!
Na sam koniec, kiedy juz zeszli ze sceny, ja zaczelam sie wydzierac "Fuija Miyagi Fuija Miyagi Fuija Miyagi Fuija Miyagi ..." ( w ten fajny rytm) pare ludzi to podchwicilo i oni wyszli na bis!
Ah, to bylo takie wspaniale!
Zreszta ich muzyka juz od jakiegos czasu wyjebuje mnie w kosmos! -
Sub
koncert bardzo dobry,wizualizacje świetne i muzyka genialna i dziękować za bis :D -
taka ola.
Dla mnie kompletnie bez wyrazu..Przesłuchalam plyte (tudziez jedna dluga piosenke)...no i mialam nadzieje ze po koncercie zmienie zdanie,łudziłam sie ze na zywo moze bedzie ok <:)
niestety nie bardzo..w połowie dalam za wygrana i podziekowalam za koncert <:) -
bartek
Siedząc znudzony na Rosiin Murphy przypomniałem sobie o ich koncercie, więc udałem się do namoitu. I Fujiya & Miyagi miło mnie zaskoczyli. Według mnie zagrali świetny koncert. -
prOgram
boskość boskość!
gwiazdy tamtego wieczoru- i to na nich czekałam cały dzień. błyszczeli na scenie a ja klęczałam- ze szczęścia. :):):) -
Hellena
toe bone connected to the ankle bone
ankle bone connected to the shin bone
shin bone connected to the knee bone
knee bone connected to the thigh bone
thigh bone connected to the hip bone
hip bone connected to the backbone
backbone connected to the collarbone
collarbone connected to the neck bone
head bone connected to the neck bone
neck bone connected to the collarbone
collarbone connected to the backbone