-
Grzesii
-
Performance od rana
>Grzesii wrote:
>sporo nowości na Primaverze
> http://niezalcodzienny.pl/dziesiatk...
Zniszczyłeś mi dzień... -
e
Primavere chyba powinni oficjalnie przemianować na kolejny Pitchfork Festival - większość rzeczy jest fajna, bez dwóch zdań, ale za grosz inwencji/potrzeby dywersyfikacji nie wykazują organizatorzy (w przeciwieństwie chociażby do naszego Rojka). -
-
-
furcik
>L'esprit électronique napisał
>Trololo
>
> http://open-er.pl/index.php/2012/01...
Kasabian spodziewałem się na CLMF, a nie na Impact. No cóż, trzeba będzie wydać kolejne 200zł... -
Hellena
-
Krocz
-
Kwap
Kasabian Na Impact Festival!!! Szkoda, że nie na openerze. Zostaje wierzyć we Florence. -
stjk
-
Performance od rana
-
Birdy
Czy ktoś może mi powiedzieć o której w ubiegłych latach kończył się Sonisphere? -
furcik
Magnetic Man, Disclosure and Com Truise announced as first Burn Selector Festival 2012 artists.
Magnetic Man, Disclosure i Com Truise pierwszymi artystami Burn Selector Festival 2012. -
Grzesii
-
-
Performance od rana
-
jfm
>Performance od rana napisał
>Nowa Muzyka:
>Gang Gang Dance
>Clark
>Sepalcure
>Lucy
>Rustie
>
>Bardzo grubo.
Bardzo bardzo grubo.. niemal strzał w 10tkę -
e
O kurde ale kocur ogłoszenia, co w tej Polszcze w ogóle się będzie dziać tego lata.
W tym roku i Nowa Muzyka obowiązkowo! -
˙·٠•● Marcin ●•·
>jfm napisał
>>Performance od rana napisał
>>Nowa Muzyka:
>>Gang Gang Dance
>>Clark
>>Sepalcure
>>Lucy
>>Rustie
>>
>>Bardzo grubo.
>
>Bardzo bardzo grubo.. niemal strzał w 10tkę
Bez przesady... -
Grzesii
bez przesady?
Gang Gang Dance (szkoda że nie open'er), Clark
jak dla mnie bomba! -
˙·٠•● Marcin ●•·
bez przesady....no ale w porównaniu do pierwszych gwiazd Selektora to rzeczywiście rewelka..
za Gang Gang oczywiście szacuneczek...a Clarka chętnie bym na żywo posłuchał.
-
KWiaT
That summer feel! Thanks to an astonishing load of 26 (!) new names, Rock Werchter keeps the summer alive even during the coldest winter days. This year, apart from the Main Stage and the Pyramid Marquee, Rock Werchter is coming up with a third stage. This means: more names, more fun, more music. From the best guitar acts to the most solid beats. From the warm sounds of the melodica to a funky bass line. From indie pop to punk rock. It is all possible at Rock Werchter. Added to the line-up are: MUMFORD & SONS, INCUBUS, GOSSIP, MILOW, SELAH SUE, THE KOOKS, DROPKICK MURPHYS, CALVIN HARRIS, BLACK BOX REVELATION, SKREAM ft. SGT POKES, JAMES MORRISON, MY MORNING JACKET, RISE AGAINST, MASTODON, BIRDY NAM NAM, NOAH & THE WHALE, MAC MILLER, BAT FOR LASHES, ANNA CALVI, AMON TOBIN, MILES KANE, THE ALL-AMERICAN REJECTS, THE MACCABEES, OTHER LIVES, NNEKA and JAMES VINCENT MCMORROW. More names to be announced soon.
Mam nadzieję, że ta informacja oznacza, że coś z tego składu znajdzie się na opku...