-
gosia kiczko
opaske z tamtego roku trzymalabym na reku do dzis prawdopodobnie,gdyby nie studiowka.teraz nie zamierzam sie poddawac,chce ja miec na rece i calyczas czuc ten wyjatkowy klimat festiwalu!nie mam serca jej zdejmowac........ -
☆ emwuzja ☆
-
Panienka Pinked
Ja TEZ NIE ZDEJMUJE
heh - na dworsu dwuch zagranicznych panow meczylo sie z przepaleniem jej w celu zdjecia ale te wrogie spojrzenia wewszat powstrzymaly ich przed takim czynem hehe
moja jest wciaz na nadgarstku i tylko mysle nad zdjeciem z czasem tego metalowego i zawiazania jej lub zszycie ( ?) -
-
Anonim
Póki co nie mam serca! Na razie chcę zostawic wspomnienia blisko siebie... wiem, wiem, jestem sentymentalna, ale założę się, że baardzo dużo osób nie zamierza rozstawac się ze swoimi opaskami :p.. przynajmniej przez dłuższy czas.. -
Panienka Pinked
heh - beda te usmiechy gdy paewnego dnia trzymajac rurke w tramwaju okaze sie ze reka trzymajaca sie obok tez Byla na Openewrze razem ze swoim wlascicielem lub wlascicielka; ) -
Anonim
Tak tak, a ludzie widząc te opaski będą ustępowac nam miejsca w tramwaju..; ))) -
goszi.
ja z roku 05 nosilam pol roku.haa widzialam na openerze06 kolesia ktory mial opaske z 05 i 06 :) -
maski
juz w pociągu byla identyfikacja na podstawie opasek. ja nawet nosze ta z pola namiotowego, a co, tam tez sie dzialo. trudno ze nie opale sie pod opaska, a kazde spojrzenie to przypyw radosci, jak ojojoj ojojoj ojojoj - manu chao -
gosia kiczko
moze my tak bedziemy miec za rok tyle ze z przesunietymi datami o rok:]ja bym chciala -
Panienka Pinked
>umieram i się rozbieram napisała:
>Tak tak, a ludzie widząc te opaski będą
>ustępowac nam miejsca w tramwaju..; )))
o to Wam opowiem historyjke co sie stala jak wracalam
Pani w kiblu warszawskim dworcowym, sie zainteresowala o cop cho z Opaska i Torba festiwalowa i zapytuje (bo jak powiedziala miala od rana tlumy takich oznakowanych; ) ) " a jaka to byla inpreza ze az trzeba bylo do innego miasta jechac" Odpowiadam " Opener Festival" Pani " a.. te sex drugs and Rock'n roll?" Ja :" nie ..chyba sie Pani z Woodstokiem pomylilo"; ) -
Dajmos
Opaski pomagają zdobyć szacunek i estyme w pewnych środowiskach. Dziś koleżanka prosiła mnie, żebym jej oddał, bo chciała się pochwalić chłopakowi, że była na open'erze. -
ja na razie ucielam tylko przydlugi pasek z napisem alterart, bo czesto sie kąpie i nieprzyjemnie mokro mi w nim- faceci nie mają tego problemu hih; ]
-
maski
jak Unia Europejska wprowadzi znakowanie ludzi(taki system ajax jak dla krów), to my już dziękujemy, my mamy swoje oznakowanie i bedziemy zwolnieni -
-
Anonim
Natomiast ja spotkałam się ze stwierdzeniem, że ta żółta kempingowa opaska wygląda jak ta, którą dostają dzieci na rączkę po urodzeniu.. :p Ale wiecie co.. w pewnym sensie, to symbolika się zgadza... przecież tam narodziliśmy się.. na nowo!
(pomijając moment porannego przebudzenia w namiocie.. kiedy to człowiek zastanawiał się, czy aby na pewno nie pomylił namiotu ze szklarnią/sauną..; d) -
maski
-
*HC*BAR*HC*
Myslalem ze jestem nielicznym wyjatkiem; ) Ale widze ze nie ja jeden nie zamierzam zdejmowac opaski z reki :)
HEINEKEN OPEN'ER FESTIVAL RULEZ !!!
P.S. Kto nie zdejmuje opaski jest trendy, jazzy, cool, i w ogole; > -
well, Im not
marcinkiewicza zdjeli, to tego zdejmowania wystarczy na razie. opaski zostaja na miejscu! -
gosia kiczko
mysle nad zdaniem"faceci nie maja tego problemu".hmmmm...........:]al e najgorsze jak sie pije herbate,zamoczy sie w nim ten dlugi pasek i mozna sie oparzyc o niego;) -
Dajmos
a spotkałem się z opinią starszej pani, że żółte opaski oznaczają więźniów, którzy wyszli na przepustke :) to nie żart -
Anonim
>maski napisał
>to ty spałas w czasie festwialu??? (((: wow
towarzysze z namiotu chcieli spac, to spałam... przyznaję to z oburzeniem; d
Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...
Miejsca grona (2)
-
Port Lotniczy Gdynia-Kosakowo , Gdynia
-
Port Lotniczy Gdynia-Kosakowo , Gdynia
- Dodaj miejsce