-
Anna
yo.. mógłby mi ktoś pomóc? potrzebuję zarezerwować 2osobowy pokój w Gdyni na 7 i 8.07. najlepiej w okolicach centrum miasta.. może mi ktoś coś polecić zaproponować? znacie jakieś miejsca na nocleg? są jeszcze gdzieś wolne pokoje? oczywiście nie za drogo.. tak w granicach 50zł/doba może...
POMOCY
:] -
Anonim
oj,obawiam sie,ze to moze być niczym szukanie igły w stogu siana.niemniej jednak zycze powodzenia! -
Anonim
za 2 pokojowe płace 120 za dobe, wiec watpie zebys znalazł za 50 kawalerke, tudzież pokój. Może podzwoń po akademikach? Ja załatwiłem tydzien temu ledwo co mieszkanie, wiec teraz jest naprawde ciężko. -
Anna
-
-
*Ker/\/\it*
hehe naprawde ciezkooooooo niema to jak dobrzy znajomi mieszkancy gdyni; ) -
Anonim
-
JEDLIN
-
yerba marta
dawalam namiary ktore przyslala mi kolezanka z trojmiasta w innym topiku, powtarzam:
Gdynia, Sędzickiego 19 tel.620-27-01
kwatery
Gdańsk, Do Studzienki 34 tel.341-29-74
Akademik Uniwerku
Lucky Hotels Sopot
81-715 Sopot, Haffnera 81-85 tel.551-62-69, 551-42-04 fax 551-32-96
Hotel w sopocie -
Panienka Pinked
http://spanie.pl/szukaj.php?id_miej...
warto podzwonic bo bywaja miejsca
wiem bo znajomi znalezli wczoraj ale Ja jestem jeszcze przed dzwonieniem
Ja natomiast mam ten problem ze od 3 godz wiem ze nie pojade juz z kolezanka (zastanawialam sie przez chwile czy o ogole jechac ) a wszedzie gdzie wmiare tanio to pokoje 2 albo wiecej osobowe eh; / -
˙·٠•● Marcin ●•·
LOL...w tym roku Pink będzie ! Chociaż już raz była, ale zapraszamy ponownie ! -
Panienka Pinked
hehe
no wlasnie przez 4 kolejne miesiace ludzie sie mnie pytali czy bylam na Pink na Openerze 2005 a ja musialam odpowiadac ze Nie wiec w tym roku sobie odbije; ) -
koVal
co do noclegu.......
jesli masz karnet na 3 dni to mozesz skumac namiot i przekimkac tam na polu namiotowym za darmo...;) -
Anna
ja wlasnie dzisiaj zarezerwowalam pokoj w gdansku w akademiku. wole to niz namiot. a gdynia cala zajęta juz -
aska
-
Anna
Dom Studencki Nr 3
ul. Do Studzienki 32
tel./fax (58)347 14 48
na pewno są jeszcze wolne pokoje; ] rezerwuj :P -
aska
oj nie, raczej zrezygnuje...zasiegnelam informacji o tym akademiku
syf i malaria z kila i mogila szczury na korytarzu
milego pobytu -
Anna
ekhuuu.. że co?
no to chetnie bym zmienila nocleg ale juz nie ma gdzie. troche za pozno juz. zresztą ja tam bede byle tylko sie chwile kimnąć chyba lepsze to niz camping; ] -
Anonim
Jeśli lubicie ryzyko to poczekajcie dwa-trzy dni i poszukajce na lokalnych stronach 3miasta. Teraz sie pełno mieszkań zwolni. Ja tak wlasnie zrobilem. Calkiem niedawno zalatwile sobie mieszkanko równolegle do Świętojańskiej! Teraz studenci sie porozjeżdżają i bedzie na pewno dużo ofert! -
Anonim
-
cynamooon
Pokoje noclegowe "LEDAN" - czynne od 20.06.2006 r.
30 miejsc (1pokój 4 os., 1 pokój 18 os., 1 pokój 8 os., możliwość dostawki - łóżka polowe). Pokoje o niewysokim standardzie (część łóżek piętrowych), łazienki z prysznicami na korytarzu, kącik kuchenny (czajnik elektryczny, naczynia). Możliwość wystawiania faktur.
Dojazd ok. 15 min. z centrum do przystanku Okrężna I, autobusy 140, 147, 160, 107.
Cena: 20 zł/os. (cena brutto, zawiera opłatę klimatyczną i pościel)
ul. Prostokątna 8, 81-601 Gdynia Chwarzno, kom. 601-61-07-83
telefon: +48 58 621-45-12
tu są jeszcze miejsca bo rezerwowałam wczoraj :)
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne