-
˙·٠•● Marcin ●•·
Wszystko fajnie..... zespoły, bajer, Chemicalsi i Massive, CocoRosie, Gentleman totalny odpał.............. ale gdzie jest jakaś gwiazda z tradycyjnie pojmowana jako hip-hopowa?????????????
Tylko niech mi ktoś usunie :P -
˙·٠•● Marcin ●•·
-
˙·٠•● Marcin ●•·
If You Can't Beat 'Em, Join 'Em :P
Zakaz pisania o gumisiach i o gwiazdach rockowych :P -
jsnpncz
A o Mumikach można? :P
Obawiam się, że hip hopowe zapowiedzi usłyszymy dopiero w przyszłym tygodniu. A osobiście po występie The Streets i Roots, już więcej specjalnych żądań co do hip hopu nie mam. No chyba że Outkast podczepimy pod hip hop, to wtedy poproszę. -
-
˙·٠•● Marcin ●•·
Beastie Boys byli więc moja dream wish lista się skończyła :)
Outkast jak najbardziej... -
jsnpncz
Hehe, no i Beastie Boys też... Na ubiegłorocznego Heńka jechałem z nastawieniem na Sonic Youth, Muse i Bloc Party. A zaraz obok Soniców, najbardziej podobali mi się właśnie Beastie. Pięknie było. -
Ale OutKast nie planują wspólnego koncertowania...
I po Beastie w zeszłym roku to ja już nie mam życzeń, bo wszystko to na tyle pomniejsze, że inne sceny pewnie spokojnie wygrają. -
-
ólóbieniec Boga
Huh,
Skill Mega ? Lupe Fiasco ? Talib Kweli ? KRS One ?
Jakby Guru przyjechal to bym sie polal ze szczescia; )
z polskich bym sie nie obrazil za POE, Mill Mnostwo czy Eldo.
skoro w zeszlym roku trafilem w Beastie to moze i tym razem sie uda. cokolwiek z tego co wymienilem mnie satysfakcjonuje. -
M G
-
maja
lupe! albo again kanye, bo nowa płyta jest wyjebana!
z polskich fisz, eldo. -
Ka.ś
-
Kuba
-
Wrecekrzepki
Najchetniej zobaczylbym Jurassic 5, ale chlopaki od marca juz nie graja razem. Wielka szkoda. Ale moglby byc nawet sam Chali 2na. Bylem juz na koncertach Methodmana, KRSa, Roots Manuva, w zeszlym roku na Beasties i Roots - ogarnalem wiekszosc ekip, ktore chcialem w zyciu zobaczyc - teraz moga mnie zaskakiwac.
No dobra, chetnie zobaczylbym tez Zion I, Beatnuts, De La Soul, a z djów RJD2 albo Shadowa. -
g7659
nie slucham hip hopu na codzien, ale taka prawda, ze przy gwiazdach hiphopowych jest najlepsze party; D
przynajmniej rok temu tak bylo -
˙·٠•● Marcin ●•·
HIP HOPU w tym roku nie będzie......bo,ponieważ:
http://free.of.pl/n/narkotyzycm/por... -
Anonim
-
Cieciu
-
Performance od rana
-
Anonim
ech hip hopy hip hopy... ja po rootsach to tez juz nie wiem o czym marzyc, chociaz sporo by sie znalazlo: talib kweli, mos def, hocus pocus, nas, lupe fiasco, common, dilated peoples, guru, jay-z, kelis, missy elliot, supersci, tralalal no fajnie by bylo :D a zem sie rozpisala :D
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne