Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Wszystko fajnie..... zespoły, bajer, Chemicalsi i Massive, CocoRosie, Gentleman totalny odpał.............. ale gdzie jest jakaś gwiazda z tradycyjnie pojmowana jako hip-hopowa?????????????

Tylko niech mi ktoś usunie :P
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

A tak na serio to kogo z gwiazd hip hopu chcielibyście zobaczyć?
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

If You Can't Beat 'Em, Join 'Em :P
    Zakaz pisania o gumisiach i o gwiazdach rockowych :P
  • jsnpncz

A o Mumikach można? :P

Obawiam się, że hip hopowe zapowiedzi usłyszymy dopiero w przyszłym tygodniu. A osobiście po występie The Streets i Roots, już więcej specjalnych żądań co do hip hopu nie mam. No chyba że Outkast podczepimy pod hip hop, to wtedy poproszę.
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Beastie Boys byli więc moja dream wish lista się skończyła :)
    Outkast jak najbardziej...
  • jsnpncz

Hehe, no i Beastie Boys też... Na ubiegłorocznego Heńka jechałem z nastawieniem na Sonic Youth, Muse i Bloc Party. A zaraz obok Soniców, najbardziej podobali mi się właśnie Beastie. Pięknie było.
  • L'esprit électronique

Ale OutKast nie planują wspólnego koncertowania...

I po Beastie w zeszłym roku to ja już nie mam życzeń, bo wszystko to na tyle pomniejsze, że inne sceny pewnie spokojnie wygrają.
  • L'esprit électronique

No chyba, że DJ Shadow, o.
  • ólóbieniec Boga

Huh,
    Skill Mega ? Lupe Fiasco ? Talib Kweli ? KRS One ?
    Jakby Guru przyjechal to bym sie polal ze szczescia; )

z polskich bym sie nie obrazil za POE, Mill Mnostwo czy Eldo.

skoro w zeszlym roku trafilem w Beastie to moze i tym razem sie uda. cokolwiek z tego co wymienilem mnie satysfakcjonuje.
  • M G

Toć będzie RATM, r'n'r i hh w jednym! :D
  • maja

lupe! albo again kanye, bo nowa płyta jest wyjebana!

z polskich fisz, eldo.
  • Ka.ś

Talib Kweli!
  • Kuba

<patrzy na temat> ...ufff! :D
  • Wrecekrzepki

Najchetniej zobaczylbym Jurassic 5, ale chlopaki od marca juz nie graja razem. Wielka szkoda. Ale moglby byc nawet sam Chali 2na. Bylem juz na koncertach Methodmana, KRSa, Roots Manuva, w zeszlym roku na Beasties i Roots - ogarnalem wiekszosc ekip, ktore chcialem w zyciu zobaczyc - teraz moga mnie zaskakiwac.

No dobra, chetnie zobaczylbym tez Zion I, Beatnuts, De La Soul, a z djów RJD2 albo Shadowa.
  • g7659

nie slucham hip hopu na codzien, ale taka prawda, ze przy gwiazdach hiphopowych jest najlepsze party; D
    przynajmniej rok temu tak bylo
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

HIP HOPU w tym roku nie będzie......bo,ponieważ:
    http://free.of.pl/n/narkotyzycm/por...
  • Anonim

ATCQ!
  • Cieciu

Talib, Mos Def, Erykah Badu, Scroobius Pip. Jamie T !!!
  • Performance od rana

Roll Deep (lub sam Wiley), N.E.R.D. i Pharoahe Monch.
  • Anonim

ech hip hopy hip hopy... ja po rootsach to tez juz nie wiem o czym marzyc, chociaz sporo by sie znalazlo: talib kweli, mos def, hocus pocus, nas, lupe fiasco, common, dilated peoples, guru, jay-z, kelis, missy elliot, supersci, tralalal no fajnie by bylo :D a zem sie rozpisala :D
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki