-
Gołda Michał said: Buddha alive!
Ktoś mnie kiedyś powiedział o Open'erze w Hiszpanii lub Portugalii.
Żadne fakty nie potwiedzają tejże inforamcyji, więc zwracam się z pytaniem do Was - znawców tematu, expertów dziedziny.; ]
Czy to prawdą jest, że gdzieś tam, w innym państwie europejskim, organizowany jest podobny festival? -
Ola
-
˙·٠•● Marcin ●•·
-
A podobieństwo to wyłącznie nazwa. Open'er był u nas rozwijany od zera, więc równie dobrze można mówić o innych festiwalach - jako o po prostu wszystkich innych. A trochę ich jest na tym naszym kontynencie.
-
-
˙·٠•● Marcin ●•·
No dokładnie... odpowiedniejsza nazwa byłaby AlterArt Open'er Festival Gdynia. -
Gołda Michał said: Buddha alive!
co racja,to racja.
doszukałem we wszechwiedzącym necie, że rok temu był nawet "heineken hua hin jazz festival" w Tajlandii; ]
z kolei hiszpański festival to de facto rock fest (choć z dobrymi składami na scenie) .
w sumie miałem nadzieje, że gdzieś w ciepłych krajach naszej europy odbywa się równie dobry, a raczej równie bardzo dobry open'er... gdzieś gdzie nie trzeba brać kaloszy/gumiaków,swetrów,sztur miaków i cegieł do podtrzymania namiotu; D a tylko i wyłącznie kąpielówki i ręcznik :) -
x∂vier ♫
>˙·٠•● Marcin ●• napisał
>No dokładnie... odpowiedniejsza nazwa byłaby AlterArt
>Open'er Festival Gdynia.
obawiam sie ze heineken, jako sponsor, by sie niezle wkurzyl w takiej sytuacji; ) -
Hellena
Wlasciwie to przydalby sie taki festival "Heineken" w ojczystym kraju tej marki... -
^^ Holendrzy mają dość blisko choćby na Hurricane. W sumie na Rock En Seine też nie aż tak daleko... Belfort też nie jest nieosiągalny. To z tych, których lokalizację pamiętam.
-
˙·٠•● Marcin ●•·
>Hellena napisała:
>Wlasciwie to przydalby sie taki festival "Heineken" w
>ojczystym kraju tej marki...
Hehe...a co nas to? Najważniejsze, że w Polsce ktoś miał odwagę :P
.....teraz dopiero zauważyłem gdzie Pani Hellena przebywa aktualnie :P
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne