Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gołda Michał said: Buddha alive!

Ktoś mnie kiedyś powiedział o Open'erze w Hiszpanii lub Portugalii.
    Żadne fakty nie potwiedzają tejże inforamcyji, więc zwracam się z pytaniem do Was - znawców tematu, expertów dziedziny.; ]
    Czy to prawdą jest, że gdzieś tam, w innym państwie europejskim, organizowany jest podobny festival?
  • Ola

http://www.lastfm.pl/event/128374
    nie wiem czy chodzi Ci o to..
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Heineken Festivali to było chyba kilka na świecie...
  • L'esprit électronique

A podobieństwo to wyłącznie nazwa. Open'er był u nas rozwijany od zera, więc równie dobrze można mówić o innych festiwalach - jako o po prostu wszystkich innych. A trochę ich jest na tym naszym kontynencie.
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

No dokładnie... odpowiedniejsza nazwa byłaby AlterArt Open'er Festival Gdynia.
  • Gołda Michał said: Buddha alive!

co racja,to racja.
    doszukałem we wszechwiedzącym necie, że rok temu był nawet "heineken hua hin jazz festival" w Tajlandii; ]
    z kolei hiszpański festival to de facto rock fest (choć z dobrymi składami na scenie) .

w sumie miałem nadzieje, że gdzieś w ciepłych krajach naszej europy odbywa się równie dobry, a raczej równie bardzo dobry open'er... gdzieś gdzie nie trzeba brać kaloszy/gumiaków,swetrów,sztur miaków i cegieł do podtrzymania namiotu; D a tylko i wyłącznie kąpielówki i ręcznik :)
  • x∂vier ♫

>˙·٠•● Marcin ●• napisał
    >No dokładnie... odpowiedniejsza nazwa byłaby AlterArt
    >Open'er Festival Gdynia.

obawiam sie ze heineken, jako sponsor, by sie niezle wkurzyl w takiej sytuacji; )
  • Hellena

Wlasciwie to przydalby sie taki festival "Heineken" w ojczystym kraju tej marki...
  • L'esprit électronique

^^ Holendrzy mają dość blisko choćby na Hurricane. W sumie na Rock En Seine też nie aż tak daleko... Belfort też nie jest nieosiągalny. To z tych, których lokalizację pamiętam.
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

>Hellena napisała:
    >Wlasciwie to przydalby sie taki festival "Heineken" w
    >ojczystym kraju tej marki...

Hehe...a co nas to? Najważniejsze, że w Polsce ktoś miał odwagę :P

.....teraz dopiero zauważyłem gdzie Pani Hellena przebywa aktualnie :P
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki