- 1
- 2
-
-
co ja się będę rozwodził. Przeczytajcie mój post (pierwszy) na:
http://new.sports.pl/index.php?show...
ALLEZ L'OM!
Mam nadzieję, że nasze rezerwy rozegrają mecz życia! -
heh rezerwy dojadą a spotkanie...pociagiem, niemalze na wlasną rękę...a kilku pilkarzy rozegra pierwszy w karierze profesjonalny mecz :|
no nie wyglada to dobrze
http://www.om.9x.pl/ -
05-03-2006 | źródło:om.net
Olympique Marsylia zagra dzisiaj w meczu 29 kolejki Ligue 1 o godzinie 17.00 z zespołem PSG bez zawodników pierwszego składu oraz bez swoich kibiców, dla których nie zapewniono odpowiedniej ochrony. Skład OM będzie się składał z 9 zawodników drużyny młodzieżowej i 7 zawodników profesjonalnych.
Ze względu na nie zapewnienie odpowiedniej ochrony kibiców z Marsylii, cała 'rodzina' OM (działacze, zawodnicy i fani) postanowili zbojkotować derbowe spotkanie z PSG. W swojej decyzji pozostają już od piątku wywołując tym samym duze echo we Francji jak i całej Europie. -
-
PAN S.
I tak jedziemy z PSG.
JEST TYLKO JEDNA DRUZYNA
OM OM OM OM OM OM OM OM -
Anonim
Śmiechy.
Ale tylko pogratulowac Minots za ich zaangazowanie.
CFA2 kontra Ligue 1.
Marny mecz, ale coz za sensacja! -
Łela
0:0... Gdybym był fanem PSG (bleeee...), zapadłbym się ze wstydu pod ziemię!!! Ale gratulacje dla OM!!! -
juz wkrotce...
nie bedziemy chyba zakladac nowego topicu...
podtextow nie brakuje, a obecny sezon dostarczyl nam nowych emocji na linii paryż-marsylia... :>
-
WSZYSTKO DOBRZE :) EJB x
-
-
Trener Marsylczyków, Albert Emon powołał grupę 18-stu piłkarzy na niedzielne wyjazdowe spotkanie z drużyną Paris SG. W grupie tej znalazł się nowy zawodnik OM, ex-Paryżanin, Modeste M'Bami.
Olympique Marsylia
Bramkarze: Carrasso, Hamel
Obrońcy: Beye, Cantareil, César, Taiwo, Civelli, Zubar
Pomocnicy: Cana, Lamouchi, Nasri, Oruma, Ribéry, M'Bami
Napastnicy: Niang, Maoulida, Pagis, Bamogo
Nieobecni: Valbuena, Cissé, Bocaly, H. Camara, Ba, Sennaoui, Leo, Olembe
Paris Saint Germain
Bramkarze: Landreau, ALonzo
Obrońcy: Armand, Yepes, Mendy, Paulo Cesar, Rozehnal, Traoré
Pomocnicy: Dhorassoo, Baning, Hellebuyck, Cissé, Dramé
Napastnicy: Diané, Pauleta, Frau, Kalou, Pancrate
Nieobecni: Rothen -
Łela
Jedziemy ich!!! 3 punkty i zostajemy na pozycji lidera; )
Zobaczymy, ale powinno być dobrze!!!
<<Nous sommes les Marseillais, et nous allons gagner!!!>> -
alez sie dzialo
2dziwne karne (obydwa...powtarzane!) i 1-1
trzeci karny dla OM
potem 2 ewidentne i brutalne faule, po ktorych powinny byc jedenastki dla l'OM
od stanu 1-3 PSG bylo bezradne
mysle, ze na wiekszym cisnieniu, to moglo sie skonczyc pogromem! :D
dawno nie widzialem tak bezradnego PSG w pojedynku z odwiecznym rywalem.
po 7 latach parc des princes zdobyty!!! :D :D :D
i to w jakim stylu!
Nasri i Ribery przechodzili samych siebie
btw,
po jednym z goli wypracowanych przez Riberyego, ten podbiegl pod sektor i dumnie klepał herb OM... ciekawe ze jeszcze pare tygodni temu na Marsylii (pilkarzach -> 'nie mam z kim grac' i kibicach...) mu nie zalezalo
no nic
euforia totalna, PSG u siebie na deskach!
ALLEZ l'OM ! -
Łela
-
Serafin
Czyżby ten sezon był rekompensatą za poprzedni?
Szczerze mówiąc nie spodziewałem się zwycięstwa, zwłaszcza 1:3, czakam aż do formy powróci Cisse, wtedy może być tylko lepiej. -
BigMike
siedze w marsylii, ogladalem mecz w miescie. Rzeczywiscie Ribery zagral mistrzowsko ale nie wszyscy go tu lubią i uwazaja za falszywego..ale brawo dla OM i oby tak dalej. -
Łela
-
BigMike
Chodzi o to ze mowil kilka razy ze chce odejsc, nie chce zostac w Marsylii, chce do Lyonu i takie tam. Potem nagle zmienia zdanie, kocha Marsylie, caluje logo. Niektórym sie to nie podoba po prostu. Co nie zmienia postaci rzeczy ze jest ich najlepszym zawodnikiem. Moze w niedziele pojde na mecz z Bordeaux, to cos napisze. -
tym razem to paryzzanie goscili u nas.
no i troche fartownie zremisowalismy.
widzieliscie mecZ? -
BigMike
Ja bylem na meczu:P..Stadion pękał w szwach. Ale zespół zagrał bardzo przecietnie..Paryż miał sporo sytuacji i zasłuzenie zremisował. Rozczarowanie
- 1
- 2