-
Dubai Cup: Marsylia przegrywa z Lazio
08-01-2007
Olympique Marsylia przegrała z Lazio Rzym 1:3 w rozegranym dziś w Emiratach Arabskich meczu towarzyskim. Jedyną bramkę dla Olimpijczyków zdobył Samir Nasri.
Spotkanie to z trybun obserwował Sven Goran Eriksson (prawdopodobnie nowy trener OM).
Kolejne spotkanie piłkarz OM rozegrają w środę a ich przeciwnikiem będzie Bayern lub Benfica.
Olympique Marsylia - Lazio Rzym 1:3 (1:1)
21' [0 - 1] Mauri
28' [1 - 1] Nasri
76' [1 - 2] Makinwa
86' [1 - 3] Foggia
Marsylia: Hamel - Camara (Bocaly 75'), Beye, Civelli, Taiwo - M'Bami, Olembe (N'Diaye 89') - Nasri (Valbuena 62'), Ribéry (Pagis 46') - Cisé (Niang 46'), Maoulida (Bamogo 83')
Lazio: Balotta - Zauri, Mutarelli, Rocchi (Makinwa 70'), Stendrado - Ledesma, Mauri (Belleri 90'), Pandev (Foggia 70') - Cribari (Siviglia 63') - Behrami (Bonetto 55'), Mudinigayi (Firmani 42') -
Łela
Nie był to z pewnością najlepszy mecz OM, ale miejmy nadzieję że w środę pójdzie im znacznie lepiej. -
Łela
Niestety, po emocjonującym meczu OM przegrało z Bayernem Monachium 3:4. A w pewnym momencie prowadziliśmy już 3:1!!! Ale w ciągu ostatnich 7 minut daliśmy sobie strzelić 3 bramki... Rozpacz
OM 3-4 BAYERN
1-0 : Nasri (13e)
2-0 : Cissé (26e)
2-1 : Van Bommel (36e)
3-1 : Pagis (48e)
3-2 : Makaay (85e)
3-3 : Makaay (87e)
3-4 : Görlitz (90e+2) -
Karol
-
-
Bartolinho de Newton
nie wiem czy juz wczesniej bylo wiadomo bo ostatnio mniej sie interesowalem Marsylia ale Didier Deschamps ma zostac trenerem -
Yanek F.
-Czy dołączyłbym do Marsylii? Na razie chcę zakończyć obecny sezon w Juve, a potem zobaczymy. OM to wielki klub i jeśli Didier zadzwoni do mnie, to z pewnością przemyślę jego propozycję - zapewnia David Trezeguet -
Magazyn Futbol
Nie bądź w cieniu - oświeć innych! Pokaż komu kibicujesz! Załóż Klub Kibica swojej ulubionej drużyny, wgrywaj zdjęcia i filmy i dyskutuj bez ograniczeń!
http://www.magazynfutbol.pl -
>è napisał
>jutro, tj. 14 sierpnia, powinien ukazać się tekst o
>faworytach ligue 1 sezonu 2009/2010
zapraszam!
http://soccerlog.net/2009/08/14/oly...