-
Anonim
-
niestety odszedl. Bayern z takimi wzmocnieniami za kilka lat moze sie odrodzic, ale w tym sezonie niczego specjalnego nie zdzialaja. Kupili zbyt wielu zawodnikow i to sie na nich zemsci brakiem zgrania. Byc moze przyjdzie ostatecznie do nas Cisse (liverpool chce za niego jednak az 12.000.000 euro!, OM chce zaplacic mniej, albo Djibrila wypozyczyc na kolejny sezon. ta ostatnia opcja jest chyba najlepsza). Poszukiwania trwaja nastepcy Ribery'ego. Wg najnowszych plotek - klub ma zasilic wyceniany na 13.000.000 euro Karim Ziani z Sochaux, jednakze nie jestem przekonany do tego transferu (klasa sportowa tego zawodnika jest niezla na League 1 ale juz nie na Lige Mistrzow). Najprawdopodobniej Pape bedzie sie liczyl z kazdymj euro wydanym na nowych zawodnikow, by nie popelnic bledu po transferze Drogby do Chelsea (wtedy cala kasa zostala lekka reka rozpuszczona na karastrofalnie slabych pilkarzy). -
leon
oby dało radę wykupić cisse po w miarę niskiej cenie.Przydałoby się wzmocnić linię pomocy po odejściu ribery'iego.Co myślicie o Olivierze Kapo albo Jeremy'm Menez'ie ? -
ja tam bym widzial Freddyego Adu, Diego Buonanotte, Anthonego Vanden Borre, Roberto Soldado i Matiasa Fernandeza. Moze jeszcze Omara Esparze. Sadze, ze sezon bylby potrzebny na zgranie, ale potem bysmy klepali wszystkich jak lecą. -
-
Łela
Kogo by teraz Diouf nie kupił, i tak nikt nie zastąpi w 100% Ribery'ego... -
Anonim
Adu to raczej marzenie; /...aczkolwiek Vanden Borre jest zajebisty i co do jego transferu..popieram; ] -
Nie przesadzajmy, ze nikt nie bedzie w stanie zastapic Ribery'ego... Dla mnie to jest zawodnik jednego sezonu i tyle. Przed mundialem grał fenomenalnie, po mundialu slabo, potem tragicznie i mial niezla koncowke sezonu. W bayernie sie zagubi, straci forme i jakis klubik go sprowadzi by ten sie odbudowal.
Z obecnie grajacych szanuje:
* Nasri (talent, technik, wychowanek, serce do gry, pasja)
* Cana (walczak, ambitna bestia, dobry duch druzyny - dla mnie - idealny kapitan na nowy sezon)
* Zubar (chlopak jest twardy jak skala; jak przestanie popelniac bledy - bedzie jednym z najlepszych obroncow w lidze a potem i w europie) -
BHR
-
Ikariu
To byłoby ciekawe... Nie wiem czemu, ale tak mi jakoś Irek do OM pasuje... :P -
Łela
-
leon
no to już jest młodszy Cheyrou,Ziani,Givet,Bonnart,Fa ty.Czekamy na jeszcze :P