-
Anonim
-
Cygan_maan
-
Anonim
-
Anonim
zaczynamy popadac w masochizm >:] ale rozumiem Cie - jestes mloda, dopiero zaczynasz poznawac uroki szwedania sie z nami i przez swoje dotychczasowe nienasycenie probujesz wciagnac nas w ten wir szalenstw i lubieznych zabaw, kiedy my juz powoli siegamy w tej sferze wieku emerytalnego; P -
-
Anonim
-
Anonim
nic nie obiecuje tym razem, bo moze sie zdarzyc wlasnie tak, ze bede akurat u swoich dziadkow siedzial ]:] ale jakby co - pamietaj, ze jestem przekupny :P :D -
Anonim
-
Anonim
-
heh... ja nie wiem... wróciłam tym razem o 8 rano do domq... nie wiem czy najdzie mnie ochota żeby iść w niedzielę... ehhh
-
Anonim
wlasnie i moje wyjscie w niedziele stanelo pod znakiem zapytania... ale postaram sie byc,w koncu gdzie ja znajde piwo za 4 zl? :) -
ankap
-
Mitch, Justin
hmm wiecie ja chyba bede bo wiem kto bedzie siebawił w prowadzenie karaoke..., patrz koles co grał we wtorek:P ale moze byc nieźle .. najlepsze po pytaniu o której sie zaczyna.. padła odpowiedź że o której przyjdziemy..... ja na 90% bede o iler bede miał z kim tam byc:P -
Anonim
ja dzisiaj mam wyjscie więc jutro bendęmusiał wziążć sie do roboty
łosie sie wysadza w powietrze więc uwazaj (to długa historia) -
ankap
-
Farsta
okey , wiemy ankap , że jesteś łosiem , ale co tym razem ? jaki kolejny dowód nam dasz na potwierdzenie swej łosiowatości :> :P
Shinju . własnie wróciłam z W19 , a no i żeby nie było , że nic nie zrobiłam , to poprostu Lou' zabrała mojego koma ze sobą do Raszyna; ) -
ankap
zeby to jeden farsta eeeeh
niedziele yhmm... bede po pierwszej czesci mojej glupiej sesji wiec kto wie, moze zajrze -
Farsta
-
ankap
-
Farsta
-
ankap
jak dobrze pojdzie to sie skonczy 3 lipca.... trzymac kciuki...jeden juz za mna ... 4 left