Obozy - Klub Zdrówko [53]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Kto jedzie na drugi turnus? Piszcie co chcecie :P
  • Kuka

JA JADE!!!!!!
  • ćhy

łeee, ja jade na pierwszy :/
  • józwiak

a ja nie jade kurde wcale. i już żałuje :(
  • Anonim

Cześć Wszystkim.

Nie wiem, czy ktoś pamięta jeszcze takiego wychowawcę jak ja. Ja niestety w tym roku nie pojadę, a blisko był wyjazd na 2 turnus.

Zadzwonił do mnie Włodek, ale ja niestety już miałem wcześniej ustawiony wyjazd.

Życzę miłego wyjazdu i do zobaczenia w przyszłym roku.

Pozdrawiam
    Bugi
  • Anonim

ja tak jak jooz nie jade i do tej pory tak strasznie nie zalowalm ale jak teraz to grono sie rozwinelo to zaczynam baardzo...;(
  • Anonim

Szkoda, ze tak wiele fajnych osob nie jedzie. Bez was bedzie nudno; (
  • Kuka

No bedzie nuda... :-( Ale moze Wlodek nie osiwieje tak do konca, bo i tak jedzie kilka "zgranych" osob (w tym trzy czy cztery pelnoletnie...; -P), wiec czasem Wlodek bedzie mial smiesznie :-P
  • Kuka

Aaa, Bugi, kto o Tobie zapomnial, ten jest sklerotyk :-)
  • józwiak

ej no Bugi takiego beznadziejnego trenera nie da się zapomnieć
  • józwiak

:D
  • ćhy

Bugi, ja cie pamietam, cały obóz nie mogli mnie przerzucić do średniej grupy bo sie nikomu nie chciało :P
  • Marta G.

w sumie to cie znałam tylko z widzenia, ale od osób z obozu słyszałam same superaśne rzeczy... no i głupio, że nie jedziesz
  • Marta G.

ja jade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!naresz cie
  • ćhy

ej to jacy w końcu trenerzy będą bo jedni mówią że nie bedzie bugiego, bartka ani bolka, jak to w końcu jest? :P
  • Anonim

No tak jak mowilam. Na pierwszy turnus nie jedzie ani Bartek, ani Bolek, ani Bugi. Dlaczego Bugi to wiecie, a Bartek i Bolek sie polamali, tzn. cos tam zrobili sobie w kolana i nie moga chodzic. Ale podobno Bolek do drugiego turnusu wyzdrowieje, a Bartek mial pozniej operacje i niestety nie da rady :/
  • Remas

Siema wszystkim!! Ja jade na 2 tutnus!! :P
  • Grono.Net

ja też jadę na drugi z koleżanką ale powiedzcie mi, czy tam jadą osoby tylko w waszym wieku :D czy też roczniki 89, 90 itd. ??
  • Kuka

Hmm... Z tego co pamietam liste, to jada; -) Tak wiec badz spokojna, znajdziesz sobie kogos do towarzystwa; -)
  • Grono.Net

no to fajnie; ) a możecie mi jeszcze powiedzieć Ile czasu trw jeden trening i jakie są podziały na grupy?
| |

Grono na temat Klubu Zdrówko, który organizuje obozy, np. na Słowację. Piszcie jak wam się podo...

Fotki

Miejsca grona (0)