-
Anonim
-
Kuka
-
ćhy
-
józwiak
-
-
Anonim
Cześć Wszystkim.
Nie wiem, czy ktoś pamięta jeszcze takiego wychowawcę jak ja. Ja niestety w tym roku nie pojadę, a blisko był wyjazd na 2 turnus.
Zadzwonił do mnie Włodek, ale ja niestety już miałem wcześniej ustawiony wyjazd.
Życzę miłego wyjazdu i do zobaczenia w przyszłym roku.
Pozdrawiam
Bugi -
Anonim
ja tak jak jooz nie jade i do tej pory tak strasznie nie zalowalm ale jak teraz to grono sie rozwinelo to zaczynam baardzo...;( -
Anonim
Szkoda, ze tak wiele fajnych osob nie jedzie. Bez was bedzie nudno; ( -
Kuka
No bedzie nuda... :-( Ale moze Wlodek nie osiwieje tak do konca, bo i tak jedzie kilka "zgranych" osob (w tym trzy czy cztery pelnoletnie...; -P), wiec czasem Wlodek bedzie mial smiesznie :-P -
Kuka
-
józwiak
-
józwiak
-
ćhy
Bugi, ja cie pamietam, cały obóz nie mogli mnie przerzucić do średniej grupy bo sie nikomu nie chciało :P -
Marta G.
w sumie to cie znałam tylko z widzenia, ale od osób z obozu słyszałam same superaśne rzeczy... no i głupio, że nie jedziesz -
Marta G.
-
ćhy
ej to jacy w końcu trenerzy będą bo jedni mówią że nie bedzie bugiego, bartka ani bolka, jak to w końcu jest? :P -
Anonim
No tak jak mowilam. Na pierwszy turnus nie jedzie ani Bartek, ani Bolek, ani Bugi. Dlaczego Bugi to wiecie, a Bartek i Bolek sie polamali, tzn. cos tam zrobili sobie w kolana i nie moga chodzic. Ale podobno Bolek do drugiego turnusu wyzdrowieje, a Bartek mial pozniej operacje i niestety nie da rady :/ -
Remas
-
Grono.Net
ja też jadę na drugi z koleżanką ale powiedzcie mi, czy tam jadą osoby tylko w waszym wieku :D czy też roczniki 89, 90 itd. ?? -
Kuka
Hmm... Z tego co pamietam liste, to jada; -) Tak wiec badz spokojna, znajdziesz sobie kogos do towarzystwa; -) -
Grono.Net
no to fajnie; ) a możecie mi jeszcze powiedzieć Ile czasu trw jeden trening i jakie są podziały na grupy?