Ruch Światło - Życie - oficjalna grupa na Gronie [2890]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ola

Hej!
    Zakładam ten wątek, aby usprawnić komunikację interpersonalną; )
  • Ola

Zacznę od tego, że chcemy zorganizować spotkanie, które miałoby się odbyć jeszcze przed DW (DW został przełożony na 14.09). Padła propozycja, by spotkać się 28.08 (czwartek). Komu pasuje ten termin? Czekam na odpowiedzi.

P.S
    Piszcie też propozycje odnośnie miejsca, w którym moglibyśmy się spotkać.

Pozdrawiam,
    Ola:)
  • Ola

Dodam jeszcze, że podany na razie termin spotkania to tylko propozycja... i jak komuś nie pasuje można to przełożyć:)
    Tylko piszcie czy byście mogli i razem ustalimy termin... bo mi to raczej każdy odpowiada, wiec to zależy od was:)

Pozdrawiam,
    Ola:)
  • Anonim

witam wszystkich

i mocno sciskam:*

ja chetnie sie spotkam 28.08 tyle że jakos koło 14 :))
  • Anonim

Ja myślę, że też jakoś koło 14 :]
  • Anonim

o rety, ale fajowo, mamy wątek! :) ja w czwartek jestem w pracy a wieczór już umówiony, więc mnie ten termin nie pasuje, ale spotkanie miło. chętnie i radośnie :)
  • WOJOWNIK

o jak dobrze, nie stracimy kontaktu, pozdrawiam gorąco
  • Ola

Mi czwartek pasuje, ale mam jednak nadzieje, że to nie będzie jedyne nasze spotkanie:D
  • Anonim

Coś Ty... dopiero się zacznie neverending story... :) (miejmy nadzieję:) A swoją drogą to informujmy tych spoza grona w jakiś sposób :) Bo głupio tak śpiewać pod kolumną Zygmunta "Tu stoją krokodyle" w pięć osób :D
  • Ola

No ja oczywiście informuje też innych ale nie do wszystkich mam kontakt i nie wszyscy mają się ochotę z nami spotykać... :(

Ale miejmy nadzieje że to się z czasem zmieni:)
    Oczywiście na DW trzeba wziąć kontakty od ludzi do których jeszcze ich nie mamy to potem będzie łatwiej;) zorganizować takie spotkanie

Na razie proszę, jak ktoś ma jakiś kontakt z kimś z rekolekcji to niech mu da znać o tym spotkaniu:)

Pozdrawiam
  • ^^

gorzej jak nie przyjdą na DW bo nie będą wiedzieć ze sie przesunęło:)
  • Anonim

Każdy będzie poinformowany :)
  • kasia

chciałby może ktoś zdjęcia ???? moge przesłać :)
  • Anonim

mi możesz przesłać to dołączę do prezentacji którą mam zamiar stworzyć;)

d.sikorka@wp.pl
  • Anonim

Że ja to jakby co to już prosiłem, tak że tego... no.... proszę pięknie raz jeszcze :) maniek022@wp.pl
  • Ola

Ja już mam i bardzo dziękuje:)

• Anonim

Wiecie co... jakoś tak mało kto się tu odzywa mimo zachęt... proponuję już napisać tutaj oficjalnie, generalnie, nieodwołalnie termin i miejsce spotkania. Ja proponuję według tradycji oazy diecezji warszawsko-praskiej spotkanie na terenie archidiecezji warszawskiej, czyli pod kolumną Zygmunta o 14:00 dnia 28.08.08r. Ale ostateczna decyzja należy do władz odgórnych, czyli do Oli M. jako zarzucającej temat :)
  • Ola

łał:) nie no spox, mi to pasuje:)

No to co... mogę napisać info. do pozostałych uczestników oazy? :D
  • Anonim

Niech tak się stanie:)

SPOTKANIE MŁODYCH I STARYCH LUBOMIERZAN!!!

CZWARTEK, 28.08.2008r., GODZ. 14:00, WARSZAWA, PRZY KOLUMNIE ZYGMUNTA (PLAC ZAMKOWY JAKBY CO;)

Rozsyłajmy, rozdzwaniajmy, krzyczmy, czy cokolwiek! I ci, do których rozsyłamy, rozdzwaniamy, krzyczymy, czy cokolwiek, niech rozsyłają, rozdzwaniają, krzyczą, czy cokolwiek do wszystkich, do których tylko mogą dotrzeć w jakikolwiek sposób! :D

Niech do każdego dotrze ta radosna wiadomość! :)
  • Ola

no ja już powiadomiłam tych z którymi mam kontakt:)
    Wiadomości wysłałam tylko uczestnikom bo stwierdziłam że animatorzy w pracy będą a ci którzy nie to chyba już wiedzą :D